Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 078
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета. В събота бях на консултация при Молов. Каза ми 350 кубика, защото 20 щели да се "изгубят" в тялото ми и нямало да се виждат. Честно казано, от нерви не схванах 80% от нещата и изчисленията , които ми каза в началото. Въпросът ми е дали някоя от  вас е била при него и й е поставил мрежи? Слаба съм, както каза  Молов "нямам никаква гърда" и ще трябва да съм с такива.
Доколкото разбрах служат като "допълнителна тъкан ", където мускулът е много тънък или го няма, но пропуснах да попитам как точно се поставят. Имплантът ли се слага в тях?
Смятам да направя и консултация със д-р Стоянов, за да чуя още едно мнение. Чета доста добри отзиви и за Хатър, но някак си, резултатите и поставянето през ареолата не ми допадат, а и нямам възможност за пътуване до Пловдив/Пазарджик .
Извинявам се за глупавото питане, но предпочитам да избегна мрежите, ако има такава възможност.
Благодаря!

# 481
Здравейте, мили дами! Чета ви от известно време, изчетох почти всички теми и ми бяхте ужасно полезни, огромни благодарности. Аз първо се бях спряла на Молов, но се разколебах и се запалих за Турция - свързах се с много лекари и ми дадоха най различни цени, от диапазона на  1900€-3000€, което малко ме притесни и май ще се откажа. Работят с Ментор и знам, че високата цена не е гаранция за качество, но не знам дали да се доверя, още се чудя. Другият ми избор е Стоянов, защото имам 2 приятелки, оперирани при него преди години с уникални резултати, доказани във времето, но е чак за януари, а аз исках да се подложа на тази интервенция декември като Коледен подарък. Вие колко чакахте за Стоянов и струва ли си чакането? Ако консултацията е средата на януари, няма ли да ми измести операцията за след още 2 месеца? Извинявам се за нетърпението, но вече само чета от 2 години и се бях настроила за този декември Sweat Smile

# 482
  • София
За Турция не знам, а и сега пътуването от и до там сигурно е трудно с тези COVID ограничения, не е като преди. Така че и там едва ли ще стане толкова бързо. Представи си да отидеш, пък да не можеш да се върнеш. Все повече затягат мерките, сега предстои и грипния сезон. Ако си чакала 2 години досега, още 2 месеца не е кой знае какво. Аз бих заложила на сигурното - Стоянов.

# 483
Момичета, може ли да споделите каква е разликата между Мотива и Ментор - едни и същи кубици еднакви ли са и за двете марки? Знам, че Мотива са по-естествени и меки, но ме интересува като големи дали са същите 🤔

# 484
  • София
При избор Молов, Турция и Стоянов, определено бих избрала Стоянов. Разбирам, че не искаш да чакаш, но това все пак е важна интервенция с дългосрочни резултати, за това аз бих изчакала Стоянов.

# 485
Аз искам да попитам как става прегледа отпред със стетоскоп, след като съм с импланти или прослушват само гърба?Моля, ако някой има опит да сподели

# 486
Djidji12,
Аз бях на консултация на 30.09, записахме час за операция в края на другия месец.
Операциите вървят около 2 месеца напред след консултацията. Това ми каза на мен Стоянов, като питах и бях също нетърпелива като теб.
Сега имам час за операция, но треперя дали няма да затегнат положението и да отменят пак операции.

# 487
Момичета, ще помоля ако може някоя от вас с импланти Ментор 390сс висок профил и 375сс среден профил, да ми изпрати снимки на лични. Благодаря!

# 488
Имате ли представа дали доц. Романски в момента оперира в Александровска или МБАЛ Надежда? Никъде не мога да намеря актуална информация за консултация с него. Решила съм докато чакам Стоянов поне да се консултирам и с още няколко и да съм сигурна в избора, защото си е друго като усетиш лекаря на живо.

# 489
Имате ли представа дали доц. Романски в момента оперира в Александровска или МБАЛ Надежда? Никъде не мога да намеря актуална информация за консултация с него. Решила съм докато чакам Стоянов поне да се консултирам и с още няколко и да съм сигурна в избора, защото си е друго като усетиш лекаря на живо.
Романски оперира в Надежда. За час може на регистратура да се обадите

# 490
Здравейте момичета, запазих си час за консултация при др.Молов. Много се вълнувам, вече започнах да си правя списък с въпроси, за да не пропусна нещо, когато му дойде времето 😁  Ще може ли тези от вас, които са оперирани скоро при него да ми пишат или да ми пратят снимки Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 08:03 от Meli$a

# 491
Момичета, минавам да дам информация за два месеца след операцията ми. Супер много омекнаха моите красоти въпреки, че са Ментор и някои казаха, че са по-твърди от другите. Даже като ходя се размятат на ляво- надясно. Само ме е яд, че не избрах по- големия размер. Обаче искам да ви попитам, колко дълго носихте медицинските сутиени. Доктора ми каза, че вече мога каквито искам да си нося и през нощта не задължително да спя с медицинските, но си мисля не е твърде рано пък? Аз съм само с импланти без повдигане.

# 492
Момичета, минавам да дам информация за два месеца след операцията ми. Супер много омекнаха моите красоти въпреки, че са Ментор и някои казаха, че са по-твърди от другите. Даже като ходя се размятат на ляво- надясно. Само ме е яд, че не избрах по- големия размер. Обаче искам да ви попитам, колко дълго носихте медицинските сутиени. Доктора ми каза, че вече мога каквито искам да си нося и през нощта не задължително да спя с медицинските, но си мисля не е твърде рано пък? Аз съм само с импланти без повдигане.

Едва ли някой тук знае по-добре от доктора Ви. Спазвайте неговите препоръки. Само той познава в детайли случая Ви и знае кое е най-доброто.

# 493
Моите гърди са на повече от една година...но продължавам да спя с медицинския сутиен и го нося като съм си вкъщи.. на мен ми е удобен.. А и моят доктор ме посъветва при възможност да съм с него.

# 494
При кой се оперирахте, покажете снимки☺️

Общи условия

Активация на акаунт