Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 906
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Да,повечето е правилно да се каже.Аз също се бях спряла на ергономични при нея.

# 586
  • София
Действително снимките на Хатър в Инстаграм не са от най-хубавите. Като оперирана от нея с Мотива ергономикс мога да кажа, че съм повече от доволна от резултата. Показвала съм ги на снимка на няколко мои близки приятели (и мъже) и всички ги намират за красиви (всъщност най-често използваната дума беше "уникални").
Виждала съм правени от нея гърди на момичета в темата и мога да кажа, че са много хубави.
Докторката работи и с Ментор, но предпочита Мотива. Доколкото съм чела Мотива са по-еластични и позволяват слагане през много по-малък разрез, а тя оперира през зърното, което с по-малък разрез изглежда доста естетично.
Не е вярно, че слага само малки кубици, просто е привърженик на естествената визия и предлага по-малък размер, но се съобразява с желанието на пациента. На мен ми сложи максимума както исках, въпреки че се опита да ме разубеди Simple Smile

# 587
Да споделя и аз Месец 1
Скрит текст:

# 588
Ехаа, много добър резултат. Има ли повдигане...

# 589
Имайте предвид, че снимките са горе долу месец след операцията. Повярвайте ми след година бюста ще е съвсем различен - улегнал.

# 590
Ехаа, много добър резултат. Има ли повдигане...

Да, обиране тип Раунд блок и корекция на асиметрия.

Петя, не разбрах какво точно имате предвид... Точно на месец са, да. И още не са слегнали както трябва.

# 591
Да споделя и аз Месец 1
Скрит текст:

Охааа, много добре изглеждат 🤗
Колко кубика са 😊

# 592
450cc Motiva full кръгли, д-р Хатър

# 593
450cc Motiva full кръгли, д-р Хатър
Страхотни са и след толкова кратко време.
Браво на д-р Хатър 🤗

# 594
Хубави гърди наистина! Ето за тази гънка под гърдата имах предвид, тук я има и стои естествено, тя дори повече ще легне надолу след време... а в инстаграма й всички цици са едни такива изперчени напред и нямат никаква гънка отдолу. Ти сигурно си имала и някакъв начален старт всъщност и сега с 450 сс, абе готино стоят, особено че още са само на месец. Благодаря за снимката! Аз между пъпа и врата съм жив мъж хахаха  С моите 163см и 47кг, се виждам с нещо около 350 сс. Някой оперирал ли се е при д-р Хатър от нулев старт?

# 595
Вега, в интерес на истината аз изрично си попитах на консултацията за тази гънка и си я исках да я има. Също така исках заоблеността в горния полюс да започва по-ниско. Като естествен бюст. Аз не харесвам гърди под гърлото и с ефект пуш ъп сутиен. Но вкусове разни.

# 596
  • София
Вега, с тези килограми и нулев старт, и 350 ще ти е множко.
Аз си записах консултация при Христов от Вита за тази седмица. Все повече се отказвам от Молов. Имам забележки към абдоминопластиката ми от март месец и освен това, нямам и няма и да получа епикриза явно.

# 597
  • София
[quote author=Buena esperanza link=topic=1246850.msg41706223#msg41706223 date=
Вега, с тези килограми и нулев старт, и 350 ще ти е множко.
Аз си записах консултация при Христов от Вита за тази седмица. Все повече се отказвам от Молов. Имам забележки към абдоминопластиката ми от март месец и освен това, нямам и няма и да получа епикриза явно.
[/quote] Защо да не я получиш? Искаш си я. Длъжен е да ти я даде. Ццц тоя доктор, продължава да постъпва непрофесионално.

# 598
  • в 1001-та нощ
Ако снимките са правени веднага след операцията - нормално е гърдите да изглеждат, като на надуваема кукла и как всеки момент ще се пръснат. С времето улягат.

# 599
Ако не се лъжа, на всяка снимка е отбелязано колко след операцията е правена. Повечето са в диапазона 7 дни - 2 месеца. Допускам, че крайният резултат е коренно различен.

Общи условия

Активация на акаунт