Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 915
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • София
За Мотива - в Щатите по принцип са по-скептични към имплантите със силиконов пълнеж като цяло и това не се отнася само за тази марка. Сега ще прочета до коя година позволяваха там да се използват само импланти с физиологичен разтвор, saline implants. В Европа не е така.

# 571
Добро утро,
Аз пак се включвам с тъп въпрос, но 🤷♀
Пуснах си тази сутрин кръвните изследвания за операцията и след като си тръгнах видях, че пише на листа да не се правят по време на месечен цикъл, а днес очаквам да ми дойде Sad
Проблем ли ще е или просто да предупредя док, че след като съм ги пуснала ми в дошъл цикъла?

# 572
  • София
Ти чакаш цикъл, а не си в цикъл, това са две различни неща.

# 573
Ти чакаш цикъл, а не си в цикъл, това са две различни неща.

Ами дойде ми..Sad  Да кажем 2 часа след изследванията.

# 574
Във връзка с цикъла, аз има следните размисли: повечето доктори казват, че не е добре да се прави операцията по време на цикъл, заради по-голямо кървене, но Хатър ми каза, че реално не е  проблем, защото не е коремна операция. Моя цикъл ми се измести и сега има вероятност в деня на операцията да ми е последния или предпоследния ден, а и изследванията се правят при приема. Та, голям ли е риска?

# 575
Спокойно,  и на мен така ми се измести. Свърши ми в петък-събота, а ме приеха в неделя и операцията беше в понеделник.  А и на мен док не ми каза да пречи цикъла.

# 576
Във връзка с цикъла, аз има следните размисли: повечето доктори казват, че не е добре да се прави операцията по време на цикъл, заради по-голямо кървене, но Хатър ми каза, че реално не е  проблем, защото не е коремна операция. Моя цикъл ми се измести и сега има вероятност в деня на операцията да ми е последния или предпоследния ден, а и изследванията се правят при приема. Та, голям ли е риска?
При д-р Хатър ли ще се оперират? Кога ще бъде и ще споделите резултати след това😁😁А имам час за консултация при нея в края на месеца

# 577
Здравейте, красиви Simple Smile И аз имам консултация при Хатър в края на месеца. Я кажете честно.... всички са супер доволни от нея. Склонна съм да се доверя, защото наистина много мнения има (четох от тема 7 насам всичко от-до). В същото време, снимките, които качва в Инстаграм... ми кво да си кривя душата, не ми харесват толкова много. Някой харесва ли анатомични импланти и да е сложил при нея и да е получил желания резултат? Тези Мотива Ергономикс правят ли онази гънка долу под циците, както я имат естествените? По-скоро ми стоят като тип кръгли тези импланти, поне на нейните снимки в Инстаграм. Аз ли нещо не съм в час Grinning А всъщност знаете ли, предвид новите наредби, преви ли тя операции в момента, или само консултации?

# 578
Здравейте, красиви Simple Smile И аз имам консултация при Хатър в края на месеца. Я кажете честно.... всички са супер доволни от нея. Склонна съм да се доверя, защото наистина много мнения има (четох от тема 7 насам всичко от-до). В същото време, снимките, които качва в Инстаграм... ми кво да си кривя душата, не ми харесват толкова много. Някой харесва ли анатомични импланти и да е сложил при нея и да е получил желания резултат? Тези Мотива Ергономикс правят ли онази гънка долу под циците, както я имат естествените? По-скоро ми стоят като тип кръгли тези импланти, поне на нейните снимки в Инстаграм. Аз ли нещо не съм в час Grinning А всъщност знаете ли, предвид новите наредби, преви ли тя операции в момента, или само консултации?
Мотива Ергономикс имат качествата и на кръглите (когато си изправен) и на анатомичните (като легнеш), т.е. максимално се доближават като мекота и визия с естествените гърди.
Към момента няма отменяне на операциите при Хатър, надявам се и да няма занапред

# 579
Аз съм се спряла на Ментор, но на страницата й има снимки само Мотива... Освен това вярно не са й много хубави снимките, като изключим раунд блок 😁

# 580
Аз съм се спряла на Ментор, но на страницата й има снимки само Мотива... Освен това вярно не са й много хубави снимките, като изключим раунд блок 😁

И с Ментор работи,но предлага повече Мотива и всички избират ергономичните

# 581
Точно, че уж като си прав трябва да са анатомично изглеждащи, а то... Да ви кажа, много ми е симпатична лекарката. Наистина ми се иска да избера нея да ме оперира. Сигурна съм, че от толкова доволни момичета, не всички харесват само кръгли гърди. Иска ми се да намеря разковничето, явно нещо изпущам... Да публикува само тъпите снимки в инстаграма си?!? Това анатомично ли ви стои на вас?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 582
Точно, че уж като си прав трябва да са анатомично изглеждащи, а то... Да ви кажа, много ми е симпатична лекарката. Наистина ми се иска да избера нея да ме оперира. Сигурна съм, че от толкова доволни момичета, не всички харесват само кръгли гърди. Иска ми се да намеря разковничето, явно нещо изпущам... Да публикува само тъпите снимки в инстаграма си?!? Това анатомично ли ви стои на вас?
Скрит текст:
Скрит текст:
Кръгли са,то така си и пише.На такъв старт анатомични стоят най-добре.

# 583
Аз знам, че не слага големи кубинци, явно не е привърженик на големи гърди

# 584

И с Ментор работи,но предлага повече Мотива и всички избират ергономичните

Повечето, не всички 😉
Аз съм с кръгли

Аз знам, че не слага големи кубинци, явно не е привърженик на големи гърди

Зависи какво разбирате под големи. По-скоро бих казала, че е привърженик на естетически симетрични спрямо тялото. Моите не са от малките...

Общи условия

Активация на акаунт