Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 22

• 9 466
  • 134
  •   1
Отговори
  • USA
Добре дошли в новата тема!
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Това е мястото, на което споделяме емоциите, опита и всичко свързано с уголемяването на бюста - предоперативен и следоперативен период! Надявам се всяка от вас, която е минала през това, е доволна от резултата си, а момичетата, които все още го обмислят, да намерят отговорите, които търсят тук, в тази тема.

Старата тема -> https://www.bg-mamma.com/?topic=1579531    

# 1
Здравейте, момичета и честита нова тема!
Аз правя 10 години от поставяне на имплантите и утре ще минавам преглед ехография. Искам да попитам има ли други момичета тук навършили 10 години от поставяне на имплантите и какви прегледи са си правили ?

# 2
Аз до мин. година бях с импланти на 12г. Първите две-три години ходех на ехография и после спрях. Не е похвално, че съм небрежна, де.😆
Миналата година отидох преди смяната и даже позволих да ме стинат с мамограф, защото така и така щях да ги сменям. Не съм сигурна, че въобще успяха да ме прегледат с него, защото целяха да стиснат само моята жлеза, пък то няма никой там😂
Ехографията беше много дълга, чак ме заболяха ръцете да ги държа вдигнати. Всичко беше ок с импланти, капсули, джобове, даже докторката ми каза да не ги сменям, но аз вече бях решила, защото първо, че бяха на 12г и второ- Алерган(изтеглени от употреба, отритнати, зачеркнати😆)
Освен това имах и фиброаденом, който според нея трябвало да махна. И направих всичко в едно- премахване на старите, повдигане, слагане на нови и премахване на фиброаденома.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 12:12 от Чи лу

# 3
  • USA
При доктор Хатър прави всичко това,нали? Или беше Христов?
Аз моите задължително ще ги подновя след 8г,макс 9 (вмомента са на 1 година), защото искам малко по-големи. Smile

# 4
Д-р Гигов  е моят хирург.

# 5
Минах ехографията днес . Доктора каза, че всичко изглежда добре и ще мога да кърмя, тъй като ми предстои инвитро процедура и последните години съм била на доста хормони заради стимулации. Дай Боже да забременея в най-скоро време ,родя и кърмя,след това веднага ще ги сменя с кръгли . Сегашните ми импланти са с форма на капка от марката Ментор.

# 6
Успех ти пожелавам и да гушнеш сладко бебче!🍀
Аз скоро, живот и здраве ще ставам баба...силиконка😆

# 7
Успех ти пожелавам и да гушнеш сладко бебче!🍀
Аз скоро, живот и здраве ще ставам баба...силиконка😆

Благодаря сърдечно 💗 ех, че готина баба ще си !

# 8
След кърмене има голям шанс да се получи увисване, но щом си решила да ги сменяш така или иначе, това не е проблем.
Леле, хората искат по-големи, на мен моите ми големеят 🙈

# 9
След кърмене има голям шанс да се получи увисване, но щом си решила да ги сменяш така или иначе, това не е проблем.
Леле, хората искат по-големи, на мен моите ми големеят 🙈

Те моите и сега ми се виждат поувиснали , не са като преди 10 години затова и нямам търпение да ги сменям, но ще изчакам да минат бременност и кърмене (дано в най-скоро време) и така ще ги сменям. Новите ще ги искам кръгли и по-малки от сегашните 375 cc капковидни .

# 10
След толкова години с импланти, най-вероятно хирургът ще ти препоръча по-големи. Може да е с малко, но слагат по-големи, защото вече има трайно образуван джоб, по-малките импланти няма да могат да бъдат позиционирани правилно и ще се движат из джоба.
Има случаи в които слагат по-малки, но са рядко и изчакват поне 6мес след махането на старите за да зарасне джобът.
Поне така е масово де, може и да има някакви новости за които не знам.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 21:44 от Чи лу

# 11
На мен ми направи впечатление , че при кръгли импланти за да постигнат същата големина като моите , на моя приятелка трябваше да й сложат повече кубици от моите и пак не й изглеждаха колкото моите големи.Вероятно като кубици ще са по-големи кръглите , с които предпочитам да заменя капковидните, но няма да изглеждат по-големи . Всъщност аз на това точно се надявам.

# 12
Много пъти сме обсъждали тук, че кубиците са доста относителни и зависят от много неща- ръст, тегло, гръден кош, пърноначален старт.
Аз съм с 430сс сега (или бяха 425 ,забравих вече😂)  174/57кг. Звучат много тези кубици, но не са, а и аз не харесвам големи. Имам широк гр кош и рамене и със спортен сутиен и свободна блуза изобщо не се забелязват, ама хич. Някак си са нормални даже малки за моето тяло като размер и пропорции. Друг е въпросът, че на голо или с деколте си изглеждат големи изкуствени топки, но то е заради тънката кожа и никаква жлеза.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 22:35 от Чи лу

# 13
Много пъти сме обсъждали тук, че кубиците са доста относителни и зависят от много неща- ръст, тегло, гръден кош, пърноначален старт.
Аз съм с 430сс сега (или бяха 425 ,забравих вече😂)  174/57кг и имам широк гръден кош и рамене. Със спортен сутиен и свободна блуза изобщо не се забелязват, ама хич. Някак си са нормални даже малки за моето тяло като размер и пропорции. Друг е въпросът, че на голо или с деколте си изглеждат големи изкуствени топки, но то е заради тънката кожа.

Предполагам, че става дума за кръгли импланти. Аз съм 172 см / 70 кг с капковидни импланти 345 cc ( по-горе съм писала 375 грешно) и определенo са ми доста големи, сутиена ми е 36 DDD . На моя приятелка същия размер кръгли й изглеждаха много по-малки от моите. Като си слагах имплантите преди 10 години бях 54 кг , предполагам че значителното нарастване на килограмите също е оказало влияние.

# 14
Кръгли са моите сега, да.
Твоята приятелка дали е със същите ръст, тегло, гръден кош и първоначален старт? То даже и от кожата зависи. С моята приятелка за която често пиша, че спи по корем, си ги сложихме почти заедно преди 13г. при една и съща докторка. Тя кръгли 350 при минусов старт, аз анатомични 335 при нулев увиснал🤣. За нея никой не разбра, даже на плажа не и вярваха наши общи приятелки, когато им казахме след години.  До ден днешен не и личат, не знам как така се получи при нея, пък се имам за гоУема разбирачка на импланти. 😂 Тя е по-едра от мен и с много дебела и плътна кожа, може би е това причината. А моите уж по-естествени анатомични си личаха от сто километра с деколте и банЦки😆. С дрехи не, не ми се забелязваха изобщо.

Може би качваш и в бюста, което си е съвсем нормално.
Само аз качвам навсякъде, но не и в печените чушки🤣
Кубици се губят при анатомичните, т.е. изглеждат по-малки от кръглите при еднакъв размер.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 23:06 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт