Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 21 328
  • 395
  •   3
Отговори
  • USA
Добре дошли в новата тема!
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Това е мястото, на което споделяме емоциите, опита и всичко свързано с уголемяването на бюста - предоперативен и следоперативен период! Надявам се всяка от вас, която е минала през това, е доволна от резултата си, а момичетата, които все още го обмислят, да намерят отговорите, които търсят тук, в тази тема.

Старата тема 22 -> https://www.bg-mamma.com/?topic=1673578

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 08:31 от bubanka

# 1
Благодаря за новата тема! Simple Smile

Показвам един красив бюст, който много ми допада като големина и форма, за хубав старт на дискусията. Wink

Скрит текст:

# 2
На мен ми идва малко в повече сякаш...

# 3
  • USA
На мен ми харесват,но на нейното крехко тяло,по-добре ще й стои по-малък размер.
Каквото и да си говорим,пълната пазва е друга работа и толкова по-лесно се избират дрехи,ми се струва.

# 4
Да ви покажа моите приятелки на месец и половина.
Обаче като че ли едната е малко по-голяма от другата. Като се гледам в огледалото не се забелязва, но когато се загледам има разлика.

Ментор, 475сс, анатомични, среден профил.
Скрит текст:

Съвет към момичетата, на които им предстои уголемяване - избирайте по-голям размер! Малеят, момичета, малеят!

Моля ви, споделете кога започнахте да спите настрани.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 10:02 от Цветно

# 5
  • София
Здравейте,
Следя темата и ви се възхищавам на смелостта и резултатите. За съжаление съм далеч от това за сега, но бихте ми помогнали да взема решение със съвет. Някой беше писал в предната тема за случаи, в които няма никаква мазнина и кожата е много тънка. Аз съм точно такъв случай. Някой може ли да ми покаже такива резултати? Две топки под прозрачна кожа не ме устройва.
Също така нямам подкрепа от близките ми за подобна интервенция (освен от мъжа ми), което също ми е голям стопер.

# 6
Също така нямам подкрепа от близките ми за подобна интервенция (освен от мъжа ми), което също ми е голям стопер.

Аз не мога да разбера подобен сентимент, защото за мен близките нямат място във вземането на такива решения (освен ако не чакаш пари от тях, разбира се). На всички бих споделила след самата операция. Единствено от мъжа ми не бих скрила, но не защото има думата за нещо, касаещо моето тяло, а тъй като - от битова гледна точка - няма как да не му споделя подобно нещо; нали ще трябва доста да помага, в края на краищата. Simple Smile А и бюджетът ни е споделен, което също е фактор.
С родители не се консултирам, откакто станах на 14. Simple Smile

# 7
Аз даже и от мм нямах подкрепа, цупеше се, ама на мен не ми пукаше. Сега ги ползва безскрупулно😆
Еlle, при тънка кожа такъв е резултатът- две топки.
И с анатомични среден профил бях и с кръгли висок съм сега, все си личи имплантът.
Трябва да прецениш, кое е по-приемливо за теб.

# 8
Някой беше писал в предната тема за случаи, в които няма никаква мазнина и кожата е много тънка. Аз съм точно такъв случай. Някой може ли да ми покаже такива резултати? Две топки под прозрачна кожа не ме устройва.
две топки под кожа е за предпочитане пред само плоска кожа.
Никой от близките няма да ви подкрепи и не е необходимо, направете го заради себе си,няма да съжалявате.
Съжалявам единствено, че го исках още преди 15 години, разколебах се и се отказах. Сега,на 50+ не мога да им се нарадвам. Не съм казала на майка ми,за да не се филмира излишно,нито е разбрала,и околните не са.

# 9
  • USA
Последното нещо,което ще направя е да питам майка ми дали да си сложа силикон.
За съпруга ми.. Просто му казах,че съм решила да си слагам силикон и той каза "ок,отивай".

Сега съжалявам,че не сложих по-голям размер. 450 мисля,че щеше да бъде оптимално за моята фигура.

Наистина ако се колебаете между два размера,винаги избирайте по-големият. Под кожата част от силикона ще се "загуби" и ако в ръце импланта ви изглежда голям (както при мен,когато го държах в ръце) ,то на тяло ще е съвсем друго.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 17:26 от Adoralova

# 10
Здравейте! Колебая се дали да запиша час за слагане на импланти при др. Денков. Някой от форума слагал ли си е при него да сподели мнение?
Преди няколко месеца бях на консултация при др. Ильо Стоянов (преди дни разбрах, че е вуйчо на Денков) и останах доста разочарована. В инстаграм има качени страхотни гърди, но... Отказа да ме оперира, защото не съм раждала, а трябвало да се раздроби млечната ми жлеза на първа операция за повдигане и след поне 6мес да се направи втора операция за слагане на импланти. Но въпреки това отказа той да прави операцията и даже не коментирахме имплантите.
При др. Денков консултацията беше доста по-приятна и обясни, че съм с птоза 1-2ра степен и е препоръчително да има повдигане(което може да е на 1 операция със слагането на имплантите), но след като съм още млада може да сложа повече кубици и да не се налага да имам Т образния белег. Изчисли че ще са ми нужни 430-485сс на Ментор CPG 333, анатомични, висок профил. Притеснявам се да не станат прекалено големи, но пък съм доста слаба и нямам никакви гърди след като свалих доста килограми, та може би ще са добре. Притеснявам се и след като имам лекото увисване дали няма да стане по-зле с имплантите. Някой правил ли си е операция с птоза 1-2 степен без повдигане?

# 11
Когато реших, че искам импланти казах на мъжа ми, който общо взето винаги ме подкрепя. Трябваше ми около година аз лично за себе си да се реша. Преди операцията на никой не съм казвала. След операцията казах на 2-3 приятелки. Няма нужда другите да знаят. Дори децата ми не са забелязали все още! Надявам се, майка ми да не разбере, че ще ме обяви за луда! Ако бях тръгнала да казвам преди това сигурно щях да съм разубедена и филмирана, няма нужда!

Един път се живее!

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 21:47 от Цветно

# 12
  • София
Много благодаря на всички за коментарите. Ще го мисля, явно страхът ми е по-силен от комплекса. 😀

# 13
Здравейте красиви дами.
На 27 ми март е моята операция за повдигане и импланти в Про академи Пловдив при доктор Желев.Началния ми старт не е хич малък а напротив,но след раждане гравитацията си оказа влияние .Чудя се дали да избера по малкия вариант от 350 кубика или 400 анатомични Ментор.Притеснявам се да не станат прекалено големи.Също така се притеснявам от самата операция 4,5часа ми каза доктора и от това ,че толкова дълго ще съм под упойка.Някакви съвети,ще бъда благодарна

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 18:38 от Teodora Petrova 650503

# 14
При кой д-р Желев, баща или син?

Общи условия

Активация на акаунт