Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 16 088
  • 317
  •   1
Отговори
# 15
При кой д-р Желев, баща или син?
Син

# 16
Теодора,не я мисли упойката,нито ще си първата,нито последната. Аз бях с топли чорапи ,да не ми е студено на краката. Докато преброя до три и ме приспаха,толкова бързо действаха.
Мисля,че 400 сс ще ти подхождат.

# 17
Да ви покажа моите приятелки на месец и половина.
Обаче като че ли едната е малко по-голяма от другата. Като се гледам в огледалото не се забелязва, но когато се загледам има разлика.

Ментор, 475сс, анатомични, среден профил.
Скрит текст:

Съвет към момичетата, на които им предстои уголемяване - избирайте по-голям размер! Малеят, момичета, малеят!

Моля ви, споделете кога започнахте да спите настрани.
Изглеждат страхотно! Може ли да споделиш какъв ти беше старта? На мен ми препоръчаха подобни кубици, но нямам никакви гърди след като отслабнах и не мога да се ориентирам колко големи ще изглеждат след операцията. Пипнах мостра на 430сс на Ментор при консултацията, но ми се губеха в ръката, а звучат много като кубици. При кой доктор се оперира?

# 18
Добро утро момичета
Съвсем скоро предстои и моята втора операция. Спряхме се на Ментор, кръгли, висок профил 530 cc, като имаше възможност и за 590, но ме хвана страх да не изглеждам с огромни бомби и избрах по- малкия размер. Сега вече се чудя дали не трябваше 590 😂
Ще приложа снимка, моля за мнение

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 21:18 от bubanka

# 19
Уау, супер се е получило повдигането. Heart Eyes При кого го прави?

# 20
При Молов бях. Знам, че за него има и негативни мнения, но аз лично съм мноого доволна от този резултат и нямам съмнения и за следващата операция.

# 21
  • Варна
Здравейте!
Мисля, че в тази тема съм чела за пиене на арника преди операция. Дано не бъркам темата.

Моя роднина ще има малко по инвазивна и травмираща дентална манипулация с месна упойка и се сетих за арника.

Колко дни сте приемали преди операцията и в каква доза?

# 22
В темата за блефаропластика попитайте, там съм чела за арника.

# 23
  • Варна
Благодаря! Там ще прехвърля въпроса.
Да, може и там да съм чела.

# 24
Изглеждат страхотно! Може ли да споделиш какъв ти беше старта? На мен ми препоръчаха подобни кубици, но нямам никакви гърди след като отслабнах и не мога да се ориентирам колко големи ще изглеждат след операцията. Пипнах мостра на 430сс на Ментор при консултацията, но ми се губеха в ръката, а звучат много като кубици. При кой доктор се оперира?

Не бях с нулев старт, но не са били кой знае колко големи, чашка Б. 171см. съм висока и 475сс стои горе-долу добре. Ако бяха малко по-големи щяха да са още по-добре, но така или иначе ми е бил много стегнат мускула и докторът едвам е сложил и тези.
При Енчев се оперирах в Пловдив и съм доволна.
Имам и повдигане. Довечера ще кача снимка на белега 1 месец след операцията, изглежда много добре.
Избери по-големи. Аз когато отидох на консултация си представях нещо до 400сс. Енчев ми каза абсурд за моето телосложение. Препоръча ми 420сс, 475сс или по-големи.

# 25
Здравейте,
Наближава моята операция и започвам да се вълнувам. Трябваше да е на 27 март, но я отложиха за 28. Взела съм си две пижами с копчета, но са с панталон. Дано след абдоминопластиката да не ми създава грижи това решение. Като цяло искам вече да минава , за да не го мисля. Diskrit, честито! Бързо възстановяване ти желая.

# 26
  • USA
Diditoo,имаш доста материал. Мисля,че в твоя случай 530 ще са добре. И 500 ми звучи приемливо.

На мен ми изписаха арника преди операцията, по спомен, ми бяха казали да вземам по 30 таблетки ли бяха? (те са миниатюрни) няколко дни преди операцията и няколко дни след. Не знам дали е имало някакъв ефект,но наистина имах една съвсем малка синина на едната гърда,а отоците ми не бяха фрапантни.Също така болка имах само първия ден.

# 27
Момичета, споделете кога започнахте да спите настрани.

Качвам моя белег месец и половина след операцията. Вижда се син копринен конец, който трябваше вече да е махнат, но не успях да отида.

Скрит текст:

# 28
  • USA
Не е ли саморазградим?
Започнах да спя настрани не помня точно.. 2 седмици след операцията. Абсурд да спя по гръб,имам чувство,че ще се задуша. Как е възможно това,не знам?! Слагам една възглавница под гърдите,за опора и така спях.

# 29
Не е ли саморазградим?
Започнах да спя настрани не помня точно.. 2 седмици след операцията. Абсурд да спя по гръб,имам чувство,че ще се задуша. Как е възможно това,не знам?! Слагам една възглавница под гърдите,за опора и така спях.

По принцип съм шита с разградими, но имам по един на всяка гърда копринен, който не се разгражда. От снимката се вижда, че шевът е вълнообразен и е вътрешен.

Иначе относно спането - аз още спя на две възглавници повдигната. Ако спя напълно легнала по гръб, 100% ще се завъртя на някъде. Вече забравих какво е да се спи настрани. Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт