Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 16 088
  • 317
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, споделете кога започнахте да спите настрани.

Качвам моя белег месец и половина след операцията. Вижда се син копринен конец, който трябваше вече да е махнат, но не успях да отида.

Скрит текст:

Много добре изглежда!  Синият конец кога трябва да се маха по принцип? Други конци имала ли си и ли само този ?

# 31
От моята мина повече от година и все още спя полу настрани. От кръста надолу заставам настрани,а от кръста нагоре леко рамената са извити да спя по към спане по гръб. Хубавото е,че деколтето ми се изглади и не си мачкам лицето във възглавницата както преди.

# 32
  • Sofia
Geristo@, пожелавам ти спокойствие и успех! Аз се оперирах при д-р Хатър в края на януари (експлант с капсулектомия). Тя е спокоен и внимателен лекар. В отделението всички са много мили и отзивчиви.

# 33
  • София
Започнах да тренирам спане по гръб някоя-друга седмица преди операцията и докато тя дойде, вече бях свикнала. Все още спя през повечето време по гръб, когато спя настрани имам чувството, че увисват въпреки сутиена (винаги спя със сутиен, за да ги запазя възможно най-дълго ).

# 34
Много добре изглежда!  Синият конец кога трябва да се маха по принцип? Други конци имала ли си и ли само този ?

По принцип синият конец се маха месец след операцията. Но моят не беше готов да се издърпа свободно и отложихме. Миналата седмица не успях да отида, надявам се тази да успея. Други конци не съм виждала, нищо не е стърчало, може би вътрешни.

# 35
  • Русе
#Geristo@, моята приятелка се оперира при д-р Хатър след мен. Тя беше импланти и абдомиопластика с местене на пъпа и диастаза. От гърдите нищо не разбра, явно не може да те боли на две места едновременно:). Отдели си поне 3 седмици за възстановяване. Сега е струна и е много щастлива. Всичко ще е наред, в добри ръце си:)!

# 36
Здравейте момичета,
правили ли сте мамография и няма ли някакви рискове? Досега съм си правила само ехо, сега личната ми даде направление за мамограф(профилактично) но мен ме е страх и не й споделих, че съм с операция.
Четох за някакъв нов апарат за изследвания- брастър про, но в нашия град няма такъв.

# 37
Скоро коментирахме темата. Не съм и не смятам някога да си правя мамография след поставянето на импланти. Да ми стиснат импланта като в менгеме-изключено. Трябвало е да кажете на ЛЛ и да не й хабите направлението. Дъщеря ми също посещава само ехограф при хирург онколог за профилактика.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 20:43 от Maya Alexandrova

# 38
Аз си правих мамография предоперативно тези дни и ми казаха, че мога да правя ЯМР след това, което дава достатъчно информация и няма да се налага мамография.

# 39
Имам въпрос момичета
Задължителни ли са масажите след операция или са препоръчителни?

# 40
Не са задължителни. На мен докторът изобщо не ми е казвал да ходя на масажи и не съм ходила.

# 41
И моя доктор каза, че не ми препоръчва масажите.

Пускам снимка на моя резултат, 4 месеца след операция. Миналия път махнах снимките много рано и много от вас ми писаха на лично, та сега ще оставя снимката по-дълго, просто ме беше страх да не остане завинаги в темата 😀 Утре сутринта ще я махна. Операцията ми беше само за поставяне на импланти, Мотива, ергономични, висок профил.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:59 от Catherine13

# 42
  • USA
На мен ми казаха,че са важни за оформянето и наместването на гърдите и ми показаха как се масажира.
Сега,друг е въпроса,че забравях често да го правя.

Много,много хубави гърди са се получили,Катрин.

# 43
Миналия път махнах снимките много рано и много от вас ми писаха на лично, та сега ще оставя снимката по-дълго, просто ме беше страх да не остане завинаги в темата 😀

Няма как да остане "завинаги", защото, дори да забравиш, като пишеш на модератор, той / тя веднага ще премахне снимката. Wink

# 44
Здравейте момичета,

Мина една седмица от моята операция за уголемяването на гърдите.

Моето възстановяване мина много добре, на 3ти ден вече се чувствах много добре. Не съм се натоварвала, гледах повече да почивам, но и направих няколко кратки разходки.

Вчера получих обрив, отидох в клиниката и ми биха венозно урбазон, казаха че е от сутиена, който ме дразни ужасно много.

Ще съм с него нон стоп до края на април, такаче трябва да свиквам. 😀

Качвам снимка без оперативния сутиен, лявата ми гърда все още е по-надута от дясната и нямам никакъв усет на нея.

Моят доктор е Калоян Денков. Много съм доволна  засега от резултата и следоперативния процес, все още има много дълъг път до крайния резултат, но се надявам всичко да е наред.

Ако имате въпроси ще се радвам да отговоря.

Общи условия

Активация на акаунт