Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 892
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,дами! Изчетох всичко от тема 1 до тук,пиша за пръв път и съм в голяма чуденка - направих консултация при Молов,но не ми изясни нищо повече от размер и вид- 330 анатомични Ментор,а и предвид всичко изписано до тук,мисля да не се занимавам повече с него. В страницата на Стоянов намерих прекрасни снимки,резултат точно какъвто търся-супер естествен бюст,но първо цената му е най-висока и предположенията,че оставя стажанти да се учат не ми допадна. Та... имам час за консултация с Николай Георгиев ( ако може малко повече лични впечатления и снимки от работата му) и при Хатър. За нея прочетох тук много хубави неща,но няма да откажа още малко:))  
И последно- как пср тест в деня на приема? Нали резултата става на следващия ден? Благодаря  на всички, които се отзоват и извинете за дългия пост! Бъдете здрави и успех:))

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 19:49 от Niksanche

# 616
Ами деня на приема не е ли денят преди операцията?

# 617
Доскоро и в Есте искаха само бърз, но вече искат и там pcr Sad за това търся къде може да се направи само със секрет от гърлото.. Sad

Аз правих в Рамус pcr.

Здравейте,дами! Изчетох всичко от тема 1 до тук,пиша за пръв път и съм в голяма чуденка - направих консултация при Молов,но не ми изясни нищо повече от размер и вид- 330 анатомични Мотива,а и предвид всичко изписано до тук,мисля да не се занимавам повече с него. В страницата на Стоянов намерих прекрасни снимки,резултат точно какъвто търся-супер естествен бюст,но първо цената му е най-висока и предположенията,че оставя стажанти да се учат не ми допадна. Та... имам час за консултация с Николай Георгиев ( ако може малко повече лични впечатления и снимки от работата му) и при Хатър. За нея прочетох тук много хубави неща,но няма да откажа още малко:))  
И последно- как пср тест в деня на приема? Нали резултата става на следващия ден? Благодаря  на всички, които се отзоват и извинете за дългия пост! Бъдете здрави и успех:))

Какви са тези стажанти, дето се учат? Явно доста добре ги е научил. Sweat Smile

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 17:50 от anne_boleyn

# 618
В есте клиник те приемат в деня на операцията. Искат PCR с готов резултат деня преди операцията, което значи, че трябва да се направи 2 дни преди операцията, за да е готов предния ден.
anne_boleyn, в Рамус ти взеха секрет и от носа, нали?

# 619
В есте клиник те приемат в деня на операцията. Искат PCR с готов резултат деня преди операцията, което значи, че трябва да се направи 2 дни преди операцията, за да е готов предния ден.
anne_boleyn, в Рамус ти взеха секрет и от носа, нали?

От носа и гърлото.

# 620
Цитат на: anne_boleyn
Ами назад в темите е споменавано няколко пъти. Вярно,че те все някак трябва да се научат,но както каза една съфорумка - Платила съм си точно Стоянов да ме оперира!

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 18:10 от bubanka

# 621
Непотвърдени измишльотини. И да Ви кажа, тези измислени стажанти, ако ги има ( аз не съм ги видяла ), оперират по-добре от някои доста известни хирурзи. Гении някакви.

Цитат на: anne_boleyn
[/quote
Ами назад в темите е споменавано няколко пъти. Вярно,че те все някак трябва да се научат,но както каза една съфорумка - Платила съм си точно Стоянов да ме оперира!

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 18:17 от anne_boleyn

# 622
Здравейте искам мнение , макар и късно , направих си уголемяване на гърдите при доктор Молов , моя е грешката , че не се запознах по рано какво означават параметрите на имплантите а само кубиците гледах , та исках естествено изглеждащ бюст , на консултацията която направих той ми обясни тъй като имам две раждания и кърмения по добре ще стоят при мен кръгли импланти поради това че трябва да се под пълни в горната част , това добре , но по параметрите който ми е сложил 380сс кръгли висок профил диаметър 11.3 проекция 5.5 кохезивност 1 , чета че няма как да изглеждат естествени , 7 ден от операцията съм и от първия не ми харесват изобщо , зърната гледат надолу , много са раздалечени сигорно от малкия диаметър , на високо са и изпъкнали като топки от високата проекция предполагам ,  едва ли колко и време да мине ще станат по различни и такива каквито искам , направо съм в шок , някой слагал ли е с такива параметри как стоят след време , имплантите са Ментор
Прави ги много смачкани Молов в началото. Съвсем ще променят форма.

# 623
Благодаря за отговора , много се надявам да е така и да станат хубави 😏

# 624
Здравейте. Благодаря на всички за полезната информация. Прочетох всички теми и научих много неща неща, благодатение на което като отида на консултация, знам какви въпроси трябва да задам.

Интересувам се от увеличаване на бюста. Имам 2 бременности и 2 кърмения, всяко по 1 година. Гърдите ми, освен че увиснаха, станаха и по-малки. Преди бях чашка Б, сега съм вече А. Имам малко количество мастна тъкан в долния полюс, а в горния няма нищо - напипват се само кокали. Grinning Резултатът, който искам да постигна, е запълване на бюста и максимално естествени гърди. Може би за разлика от повечето от вас, искам максимално малки импланти, които ще са достатъчни за опъване на вече разтегната кожа и повдигане. Искам и да са по-слегнали надолу, а не повдигнати нагоре с ясно изразен горен полюс. Просто не искам да личи, че не са мои.

Засега съм се спряла най-вече на д-р Стоянов. От всички галерии на лекари, които съм разглеждала, неговите ми изглеждат най-естествени. Явно това си му е стилът на работа. Тук в темата също има страхотни гърди, правени от него. Последните прекрасни са на Anne_Boleyn. Доколкото прочетох в сайта му, използва метод с който не реже долната част на мускула и се избягва пропадане на импланта. Предполагам и затова някои негови пациентки съобщават за по-малка следоперативна болка. Също ми направи впечатление, че той явно не се опитва да събере гърдите принудително, а следва индивидуалната анатомия на жената(затова някои го оплюват, че правел раздалечени гърди) По-назад прочетох за усложнението вследствие на такова принудително събиране. За мен тези неща не са без значение, защото важна е не само естетическата част, но и здравословната.

Друг лекар, при който мисля да отида на консултация, е д-р Генов. Съгласна съм с вас, че цената изглежда прекалено висока за малкия му опит, но в България има много добри млади лекари, които като него имат специализации в чужбинаи внасят иновативни техники. Както сте коментирали, той поставя имплантите с шприц(предполагам, че затова работи само с Мотива Ергономикс). Пише,че белегът под гърдата е само 2,5см. Бих отишла при него за да видя какво ще ми предложи. Има много красиви гърди в галерията му.

Та, в тази връзка имам няколко въпроса:

- Имате ли наблюдения дали когато стартът на жената е "увиснал", крайният резултат е по-естествен? Аз разглеждах много снимки и това ми направи впечатление.

- При птоза и празен горен полюс, наистина ли се препоръчват кръгли импланти за да се запълни, или е възможно и анатомични?

- Тези от вас с лека птоза и само с импланти без повдигане, горе долу какви кубици ви препоръчаха за да се постигне добър ефект?

- При д-р Стоянов прави ли се интубация по време на упойката?

- Може ли да ми препоръчате и друг лекар, който прави максимално естествени гърди?

Благодаря предварително!

# 625
  • Бургас
Здравей,  при мен нещата бяха по същия начин, кожа и кокали, буквално.  След 2 кърмения по една година.
Моите са анатомични. Мисля, че кръгли е по-добре когато имаш някаква тъкан.
Но не съм доктор, все пак.

# 626
Здравей Аnna Maria, аз също съм с подобно изходно положение. От това, което разгледах ми харесват резултатите на д-р Хатър при птоза, съчетана с раунд блок. Според мен тогава е ок, да се сложат кръгли импланти. Без коригиране на птозата с раунд блок или разрез тип котва мисля, че има голяма вероятност ареолите да сочат надолу. Само с имплант, може би анатомичните са по-добър вариант. Но това е мое мнение. За естествен резултат на мен ми бяха препоръчани анатомични, среден или висок профил.

# 627
Здравейте. Благодаря на всички за полезната информация. Прочетох всички теми и научих много неща неща, благодатение на което като отида на консултация, знам какви въпроси трябва да задам.

Интересувам се от увеличаване на бюста. Имам 2 бременности и 2 кърмения, всяко по 1 година. Гърдите ми, освен че увиснаха, станаха и по-малки. Преди бях чашка Б, сега съм вече А. Имам малко количество мастна тъкан в долния полюс, а в горния няма нищо - напипват се само кокали. Grinning Резултатът, който искам да постигна, е запълване на бюста и максимално естествени гърди. Може би за разлика от повечето от вас, искам максимално малки импланти, които ще са достатъчни за опъване на вече разтегната кожа и повдигане. Искам и да са по-слегнали надолу, а не повдигнати нагоре с ясно изразен горен полюс. Просто не искам да личи, че не са мои.

Засега съм се спряла най-вече на д-р Стоянов. От всички галерии на лекари, които съм разглеждала, неговите ми изглеждат най-естествени. Явно това си му е стилът на работа. Тук в темата също има страхотни гърди, правени от него. Последните прекрасни са на Anne_Boleyn. Доколкото прочетох в сайта му, използва метод с който не реже долната част на мускула и се избягва пропадане на импланта. Предполагам и затова някои негови пациентки съобщават за по-малка следоперативна болка. Също ми направи впечатление, че той явно не се опитва да събере гърдите принудително, а следва индивидуалната анатомия на жената(затова някои го оплюват, че правел раздалечени гърди) По-назад прочетох за усложнението вследствие на такова принудително събиране. За мен тези неща не са без значение, защото важна е не само естетическата част, но и здравословната.

Друг лекар, при който мисля да отида на консултация, е д-р Генов. Съгласна съм с вас, че цената изглежда прекалено висока за малкия му опит, но в България има много добри млади лекари, които като него имат специализации в чужбинаи внасят иновативни техники. Както сте коментирали, той поставя имплантите с шприц(предполагам, че затова работи само с Мотива Ергономикс). Пише,че белегът под гърдата е само 2,5см. Бих отишла при него за да видя какво ще ми предложи. Има много красиви гърди в галерията му.

Та, в тази връзка имам няколко въпроса:

- Имате ли наблюдения дали когато стартът на жената е "увиснал", крайният резултат е по-естествен? Аз разглеждах много снимки и това ми направи впечатление.

- При птоза и празен горен полюс, наистина ли се препоръчват кръгли импланти за да се запълни, или е възможно и анатомични?

- Тези от вас с лека птоза и само с импланти без повдигане, горе долу какви кубици ви препоръчаха за да се постигне добър ефект?

- При д-р Стоянов прави ли се интубация по време на упойката?

- Може ли да ми препоръчате и друг лекар, който прави максимално естествени гърди?

Благодаря предварително!

Радвам се, че ти харесва моят резултат. Simple Smile
Мен не са ме интубирали.
Относно разстоянието - когато го попитах, докторът ми обясни, че разстоянието зависи до голяма степен от индивидуалната анатомия. Той може да ги приближи леко, но не прекалено. Също каза, че прекалено приближените гърди не изглеждат нито естествено, нито естетично. Аз съм съгласна. Каза, че при мен гръдните мускули са си раздалечени, но той ще направи всичко естетически издържано. Аз му се доверих напълно и съм много доволна. По-натам ще постна пак как се променят гърдите.
Кой знае какви болки не съм имала. Даже вече съм забравила. Има си дискомфорт.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 00:14 от anne_boleyn

# 628
Алина, припомни ми твоите импланти какви бяха и къде са правени? Интересното е, че моите гърди се развалиха още по време на първата ми бременност. Още в 6тия месец бяха двойни и вече бяха увиснали. Тогава разбрах, че повече никога няма да са същите.

Lovesea, иска ми се да стане само с импланти, но в крайна сметка, ще се доверя на специалистите и ако трябва, ще се направи и повдигане. Но и аз се притеснявам накъде ще гледат зърната, тъй като сега са в долната половина. В тази връзка да попитам, кое по-назад нарекохте "мнима птоза"? Защото моите гърди са леко увиснали, но зърната гледат напред.

Anne_Boleyn, и аз не харесвам долепени гърди. За мен е нормално гърдите да са с някакво разстояние. Моето в момента е 3 пръста. Дори и да остане така, не ми пречи. По-скоро ме радва, че Стоянов не насилва нещата. При теб хубавото е, че си с малки кубици, съобразени с твоята структура. Дори на твоето тяло изглеждат по-големи. Моята структура в горната част е подобна на твоята и мисля, че най-добре ще ми стоят по-умерени гърди. Аз съм 161см, 51кг, подгръдна 72см и имам по-изразена талия, която е високо и мисля, че дори и малки импланти ще изпъкват много.

Ето тези гърди много ми харесват:

Скрит текст:

# 629
Доскоро и в Есте искаха само бърз, но вече искат и там pcr Sad за това търся къде може да се направи само със секрет от гърлото.. Sad

Аз правих в Рамус pcr.

Здравейте,дами! Изчетох всичко от тема 1 до тук,пиша за пръв път и съм в голяма чуденка - направих консултация при Молов,но не ми изясни нищо повече от размер и вид- 330 анатомични Мотива,а и предвид всичко изписано до тук,мисля да не се занимавам повече с него. В страницата на Стоянов намерих прекрасни снимки,резултат точно какъвто търся-супер естествен бюст,но първо цената му е най-висока и предположенията,че оставя стажанти да се учат не ми допадна. Та... имам час за консултация с Николай Георгиев ( ако може малко повече лични впечатления и снимки от работата му) и при Хатър. За нея прочетох тук много хубави неща,но няма да откажа още малко:))  

Е,точно преди малко ми попадна нещо във фейс-Клюката умира,когато срещне ушите на интелигентен човек Simple Smile
Само това мога да кажа по въпроса аз.
Деня на приема е денят на операцията.Това е рутинна операция и няма нужда от много престой

Общи условия

Активация на акаунт