Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 63 861
  • 755
  •   2
Отговори
# 645
Какво ще кажете за тези? Аз не бих познала, че са изкуствени.

Скрит текст:

# 646
Ох, сега ме хвърлихте пак в чуденка.. Дали не трябваше да избера ментор Sad Не знаех това, което Алина написа🤷♀

# 647
  • София
Не успявам да копирам снимки от Инстаграм, но например можете да отворите страницата на Мотива (посочвам тази страница, тъй като нея съм разглеждала и от нея съм се ориентирала за параметри и профили). Освен гърди, при които е видно с просто око, че са силиконови (предполагам това е бил желан ефект), има много естествено изглеждащи гърди.
Voctoria, за да бъдат допуснати до Европейския пазар, няма как Мотива да не отговарят на съответните изисквания, не се притеснявай.

# 648

Скрит текст:
Да, тези са добре и без импланти. Но колко жени имат този старт и този бюст, рядкост😁

# 649
  • София
Точно това щях да кажа, моите уважения към Стоянов и галерията му, но там повечето жени имат много хубави гърди и преди операцията. Можеше да сложи "за цвят" нещо по-фрапиращо като разлика преди и след.

# 650
Здравейте и от мен момичета! Преди 2 седмици беше моята операция при др. Молов - 350сс анатомични Ментор. Всичко мина добре, но от два дни не спирам да се ядосвам, че не настоявах за по-голям кубик. Друг хирург преди ми беше препоръчал 395сс и май-трябваше на това да се спра. Не спирам да го мисля. Sad

# 651
  • Пловдив

Скрит текст:
Перфектните гърди са това в моите очи! Макар, че аз ако имах такъв старт изобщо не бих се замислила за импланти.

# 652
Здравейте момичета. Предстои ми операция по поставяне на силикон в бюста.
Искам да ви попитам някоя от вас съжалявала ли е, след известно време че си е направила корекция на бюста? Че това е излишно даване на пари, болка и суета...

# 653
  • София
Ох, сега ме хвърлихте пак в чуденка.. Дали не трябваше да избера ментор Sad Не знаех това, което Алина написа🤷♀
За мен са много добри. Аз лично съм с такива. И съм много доволна. 👍

Здравейте и от мен момичета! Преди 2 седмици беше моята операция при др. Молов - 350сс анатомични Ментор. Всичко мина добре, но от два дни не спирам да се ядосвам, че не настоявах за по-голям кубик. Друг хирург преди ми беше препоръчал 395сс и май-трябваше на това да се спра. Не спирам да го мисля. Sad
Да. Със сигурност е трябвало по големия кубек. Защото след време ще ти малеят. 👍

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 10:31 от bubanka

# 654
Здравейте искам да попитам за мнения относно др Янков грВарна клиника Дивна . На Дами , които са си правили бюст при него , ще бъда мн благодарна ако споделят мнение . Simple Smile благодаря

# 655
Аз изринах интернета да търся добър хирург във Варна, защото щеше да ми е най-удобно. Така и не успях да намеря лекар, за когото да няма (или поне да са по-малко) негативните мнения Sad Никой не ме грабна и за съжаление твърдо се отказах да се оперирам във Варна.

# 656
  • София
От къде всъщност дойде този слух за стажантите?
Мила, страхотни са! Отлична работа на Стоянов!

# 657
Здравейте ! Имам колебания между Романски и Хатър. За съжаление ,никъде не намирам галерия със снимки от операции при Романски.А и не виждам мнения за неговата работа.
Снимките,които съм виждала в темата на Хатър са чудесни,но в Инстаграма й ,според мен няма нищо естетично откъм мамопластика. Въобще не ми харесват.
Стоянов за мен е прекалено скъп,не мисля,че ще се впиша в ценоразписа му.
Аз съм с две раждания,много малък старт ,171 см и 50 кг. Планирам операция през януари-февруари,надявам се да не ми се размине по някакви непредвидени причини,отлагам я достатъчно дълго.
Моля,ако има момичета,оперирани при Романски и Хатър със сходни мерки,ако имат желание,да ми изпратят снимки ,ще съм благодарна !

# 658
Момичета, аз започвам да се подготвям с надеждата да има операции и да не ги спрат тотално. Всъщност те сега са спрени в София, доколкото ми е известно, но явно не навсякъде или не знам... Както и да е, искам да попитам, някоя от вас пила ли е и доволна ли е от този супер скъп колаген Колвита https://www.kolagen.bg/colvita.php . В друга тема от форума голяма хвалба са му ударили, ама знам ли. Тук съм си записала от предишни теми, че е добре да се подготви кожата, еластичност, съединителна тъкан и т.н. - витамин С, колаген, ХК (на това ХК не му схванах абревиатурата, що е то?). Та относно колагена, да се прежаля ли с 90лв или няма смисъл според вас Simple Smile

# 659
Аз съм по абсолютно същия начин. Слаба съм и въпреки, че доктора ми настояваше 495 аз избрах по- малките. И мен много ме яд. Но пък не е голяма разликата между 350 и 395. Просто е по- скоро психическа нагласа.

Общи условия

Активация на акаунт