Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 9 част

• 79 084
  • 857
  •   1
Отговори
# 765
Децата в неонатология не само татковците, но и майките не можеха да ги видят. На мен ми дадоха моето бебе чак на десетия ден, бях изпаднала в истерия, но има и по_-страшни случаи. Всичко, за да не се заразят децата с нещо.

# 766
Е търсене съм на фотограф за изписването на бебенцето ми и се чудя дали все още има такъв които си седи пред родилното и да снима и ще съм благодарна някоя мама да сподели евентуално цени и дали е коректен фотографа

# 767
Има фотограф в залата за изписване. Снимките стават веднага на хартия, а после изпраща на имейл цифровите. Хубави станаха.
Но цените не помня...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 22:18 от Лиси

# 768
Здравейте, имате ли представа ако Ковид теста при постъпване за раждане излезне положителен какво се случва?

# 769
На вниманието на всички бъдещи мами - моля Ви бъдете отговорни : https://www.facebook.com/groups/280968703100240/user/648704203/

# 770
  • Шумен
Какво се очаква да ни информира този пост?
И отделно може ли някой да сподели какво искат да се носи в болницата? Памперси,мокри кърпи? Колко броя?
На вниманието на всички бъдещи мами - моля Ви бъдете отговорни : https://www.facebook.com/groups/280968703100240/user/648704203/

# 771
Неотварян пакет памперси  20-30 броя и пакет мокри кърпи. Мокрите кърпи ги взимат в началото, а памперсите - при мен искаха по два  на ден да вадя от пакета за всеки тоалет на бебето, но съм чувала, че взимат и целия пакет- затова да не е отворен. Отделно, за времето, в което бебето ще е при вас си вземете още един пакет памперси и мокри кърпи

# 772
  • Шумен
Благодаря за отговора. Исках да попитам,сега след като са разрешени свижданията,как седят нещата със заетостта на 5тия етаж? Има ли голям човеко-поток в часовете за свиждане? И свободни стаи? Благодаря предварително!

# 773
Добро утро ,мами Simple Smile) Освен за изписването,нужно ли е да взимам повечко бебешки дрешки? Другият ми въпрос е за памперсите,защото прочетох различни варианти..Имам налични 2 пакета памперси по 78бр.Прекалено големи пакети,както за количество,така и заемат много място в куфара.Проблем ли е ,ако го отворя и взема само някаква част? Имам идея за вакумиращите пликове,но ме притеснява ,ако ми поискат цял пакет или е проблем ,че съм го отворила.. Не зная ,да купувам ли малък или да процедирам така.Моля,за съвет?

# 774
За памперсите може да си вземете по-малко количество в плик. Въпреки че пиша, че искат неотворен пакет не обръщат внимание, той си стои при вас и на всяко взимане оставяте в легалцето по един. Аз си носих още дрешки, защото ако ми се наложеше да сменям памперса с техните не можех да се оправям.
Леко раждане!

# 775
Добро утро ,мами Simple Smile) Освен за изписването,нужно ли е да взимам повечко бебешки дрешки? Другият ми въпрос е за памперсите,защото прочетох различни варианти..Имам налични 2 пакета памперси по 78бр.Прекалено големи пакети,както за количество,така и заемат много място в куфара.Проблем ли е ,ако го отворя и взема само някаква част? Имам идея за вакумиращите пликове,но ме притеснява ,ако ми поискат цял пакет или е проблем ,че съм го отворила.. Не зная ,да купувам ли малък или да процедирам така.Моля,за съвет?
  Взимате колкото прецените - при качване в отделението искат да им дадете 5 памерса + пакет мокри кърпи. ПОсле давате по 1 сутрин и вечер за тоалет-а. Другите си седят при вас ( с втори пакет кърпи). Дрехи си бях взела само за изписването - там си има всичко - и да изцапа / напишка нещо от стаята на акушерките може веднага да си поискате за смяна и дават. Аз бях взела пакет с 52 броя и върнах около 20 може би..

# 776
Здравейте, прегледах цялата тема и не намерих мнения за д-р Славина Ангелова. В момента се следя при нея и съм много доволна, но искам да разбера как протича раждането при нея.

# 777
Здравейте,някой раждал ли е при доктор Иван Грънчаров и какво е мнението ви за него? Ще съм много благодарна,ако споделите опит.

# 778
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте,някой раждал ли е при доктор Иван Грънчаров и какво е мнението ви за него? Ще съм много благодарна,ако споделите опит.
  Той ми следеше бременността, но се наложи спешно секцио, и не е присъствал на раждането.
 Има чувство за хумор, спокоен е, отговаряше на обаждания или съобщения, помагаше със съвети и т.н.

# 779
Е търсене съм на фотограф за изписването на бебенцето ми и се чудя дали все още има такъв които си седи пред родилното и да снима и ще съм благодарна някоя мама да сподели евентуално цени и дали е коректен фотографа

Има фотограф, нашите снимки станаха чудесни. Може на хартия , която си изберете 4лв беше. Ако искате и на диск, за всички снимки ни взеха 90лв а бяха околко 120 снимки, иначе може да си изберете , колкото искате по 4лв броя.

Общи условия

Активация на акаунт