Цветна снимка на тръбите

• 43 451
  • 346
  •   1
Отговори
# 330
Моето съмнение е същото !! Ще изчакам новата снимка и ще пиша обратна връзка !!

И моят лекар твърдеше, че имам хидросалпингс. Прати ме на снимка в Селена, искаха да ми правят лапароскопия.
Усъмних се в резултата. Отидох в Истанбул на нова снимка и резултатът нямаше нищо общо. Нямах нужда от операция.

# 331
Кой лекар от Селена? Аз също имам цветна снимка там..

# 332
Някой правил ли си е промивки със смрадлика и лайка с дамски душ преди цветна снимка ?

# 333
Някой правил ли си е промивки със смрадлика и лайка с дамски душ преди цветна снимка ?

Не, моля Ви, не си правете такива експерименти.

# 334
Недейте!

# 335
За цветна снимка в Надежда, трябва ли да отида при техен лекар за консултация първо или само се записва час за снимката?

# 336
Те лекарите не ти миришат мястото, те там си чистят/дезинфекцират както си знаят и после мирише на нещо като йод,всъщност гадно мирише, но и то само за един момент. После забравяш. А и ако имаш инфекции не правят снимката, първо се лекуваш. Мен ме беше страх да не мога да се събудя от упойката, ти питаш за промивка със смрадлика. Grinning

# 337
Освен Болница Надежда и Щерев  ,къде другаде мога да направя Цветна снимка на тръбите с упойка ,и с нея да мога да кандидатствам за фонд инвитро, насочете ме моля ви че нещо се разубеждавам за тези двете болници.

# 338
Освен Болница Надежда и Щерев  ,къде другаде мога да направя Цветна снимка на тръбите с упойка ,и с нея да мога да кандидатствам за фонд инвитро, насочете ме моля ви че нещо се разубеждавам за тези двете болници.
Моята снимка е правена в Селена Пловдив

# 339
Моята снимка е правена в Селена Пловдив

Благодаря,само за София питах

# 340
Здравейте,някоя от вас правила ли е цветна снимка в по малък град като Кюстендил или Благоевград в болница и от тези болници приемат ли резултатите за кандидатстване по фонд за инвитро?

# 341
Мисля, че цветна снимка се прави само в специялизирани клиники за ин витро.
Здравейте,някоя от вас правила ли е цветна снимка в по малък град като Кюстендил или Благоевград в болница и от тези болници приемат ли резултатите за кандидатстване по фонд за инвитро?

# 342
Момичета, след цветната снимка имали ли сте закъснение на цикъла?

# 343
Момичета, след цветната снимка имали ли сте закъснение на цикъла?

Аз нямах, но беше страшно болезнен и по-дълъг.

# 344
Здравейте,винаги ли трябва да се прави изследването в инвитро клиника ?Имали жени които са правили в болница без да е репродуктивна ,и са нямали проблем с документите за ЦАР, моля да споделят?Все още не съм направила изследването.

Общи условия

Активация на акаунт