Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 712
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Тези шлемове ги гледах в Алито и се чудех дали да взема. Има различни цветове.

Изида, браво на детето! Вики с хиляди мъки пише домашното по немски. За книгите да не отварям дума. Тези дни обмислям да платя Уча.се и да го използвам да си опреснят нещата.

# 136
  • София
АниК,  успешна и ползотворна година!

# 137
  • Sofia
Ани, честито!
Аз не съм навита да им подаряваш маски.По-скоро нещо за спомен, някое свитъче с послание или нещо подобно.

Е, идеята ми беше да са закачка с номера на паралелката, а и да си ги носят, но няма да има време за такава организация. И свитъче ще има, и въпросник Laughing Въртят ми се разни идеи в ума...

Благодаря за поздравите, приятели! Revolving Hearts Надявам се всичко да е поносимо Hands Pray Засега ми харесва много, но да видим каква песен ще пея след 15 септември Laughing

Няколко вида шлем гледах - искам да може да се вдига нагоре и да не е през главата отзад, ами само като диадема на челото. За хора без без очила и този, който silver pearl е споделила, ми изглежда удобен.

# 138
  • София
Що бе Сливкe, маските ще си го ползват поне ако се наложи да влизат с мама в някой магазин. И пак ще останат за спомен и символичен - от времената когато бяхме 1-ви клас и имаше пандемия Wink
Ани, при нас в един магазин за спално бельо, продават по 1,50лв. детски размер маски от хасе в светли пастелни тонове - розово, жълто... Сигурно в нет-а също има. С акрилни боички от книжарницата могат да се направят много сладки еденични рисунки или просто различни видове усмивки и физиономии тип емоджита, за да си ги разпознават.

# 139
  • София
Някак си маската не ми е символ за първи учебен ден.

# 140
  • В средата на времето
Ани, попътен вятър и от мен! Simple Smile Hug Една много успешна учебна година ти пожелавам!

Те Анините пиленца са големи, не са в първи клас. Simple Smile

# 141
  • София
Ани, успешен старт в новото поприще и от мен. Убедена съм, че децата ще те обожават, дано и на теб ти хареса 🤗 Професията е от най-благородните и ако се окаже твоето призвание, нищо не може да се сравни с удовлетворението, което носи.

# 142
  • София
Лелее, откога не съм ви чела.. , днес в Созопол и Бургас яко вали, това сигурно е първия кофти ден за цялото лято, та тръгнахме до един магазин в Бургас и не намерихме това, което търсим. Но яко задръстване...

Много се радвам за срещата и силно се надявам да се включа следващия път.

Ех Дими, много стискам палци за успешна развръзка с татко ти, много неприятно.

Мартейчето е на диво море, но на мен от много време ми се губи Дрина, дано не съм проспала смяна на ник.

Ани, на добър час, извинявай за въпроса, но ти ще преподаваш инглиш или ще си начална учителка?? Ако е първото, на кои класове ще преподаваш?
Ако са мънички твоите ученици и имат сходни маски според мен би било забавно.

Сиси, уби ме с тези възглавници Wink
Сефте виждам таквизи.

Наборката навлиза в периода "гот е вкъщи без родители". Ние се прибираме в понеделник, но тя се изстреля днес с едни наши приятели.
От 16ти почваме танци, но нямо до се държим за ръце Wink

Само хубави неща да пишем в темата, да бъде!

# 143
  • Sofia
Сънчо, инглиш на 8ми и 9ти клас разширено изучаване. Аз пък си представям "моите тийнейджъри" (, на които ще съм класна) с някакви яки еднакви маски, да се знае чий клас са, ама да видим де...

# 144
  • Разпиляна във въображението
Успех, АниК!

# 145
  • София
Ми Ани, имаше тогава едни маски с акулски зъби Joy
Къде го измислих и аз този 1-ви клас Satisfied

# 146
АниК , и от мен успех !
Пък може да се видим на някоя родителска среща.

# 147
  • В средата на времето
Новият класен на моя син е по ФВС. Страшен късмет извади...

# 148
  • София
АниК бъди успешна на новото работно място!
Изида да не си посмяла да се оплачеш от това добро дете!А за класния може пък на късмет да му е.
Силвър Пърл моята зъболекарка ползва подобен шлем от години.
Мартейчето е на диво море, но на мен от много време ми се губи Дрина, дано не съм проспала смяна на ник.

Само хубави неща да пишем в темата, да бъде!
Дрина наистина отдавна не се е разписвала.Но ми се струва,че е добре...Wink

# 149
  • София
Izida, има ли вече информация за класните ръководители някъде? На сайта има само седмичното разписание на часовете и учебният план 🤔.
Нищо, че класният е по ФВС, може и за добро да е.

Общи условия

Активация на акаунт