Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 246
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Цар е на шкембето, не мога да си кривя душата. Ама мирише това чудо докато се готви - майката си трака. Добре че не послушах разни малоумни архитекти да направя кухненски бокс, вместо отделна кухня в къщата. Joy

Слънчева, в петък вечер пием същото, което пием и през всички останали дни от седмицата, с изключение на петъците, в които пием повече. Joy

# 721
  • София
Какво искат децата за Коледа бе мацки? Моето ме изненада с желание за укулеле. Ама ме разтовари по този начин от задължения, щото ММ е по музикалните инструменти. Той да се занимава и избира.

# 722
Моят син иска нов компютър или фотоапарат. Не знам дали това ще му взема, но си е поръчал човекът Grinning

# 723
  • София
Моят още не се е сетил да иска🤣

# 724
  • София
Аз си попитах директно, че дойде заплата и рекох да отметна няколко покупки.

# 725
  • нейде там, където ....
Аз не съм готова с подарък за именния ден, дето чука на вратата, за Коледа ще мисля ... При нас от няколко години винаги има книга+нещо. Тази година нещото сигурно ще е от графата полезнинужниотлаганиотнезнамкогаси.

# 726
  • София
Моят пък никога нищо не иска, всичко си имал и всяка година си изсмукваме от пръстите какви подаръци да му вземем за РД (през декември) и Коледа.
Парите, пък които му се дават от роднини по някакъв повод ги събира и с тях отново нищо не си купува, защото нямал нужда от нищо. Понякога от тях си взима, когато забравим да му оставим джобни.

# 727
  • някъде ... тук ...
Моят е решил вече, че иска нови фрийрайд ски, ама чисто нови. За целта събира парите, дадени му по разни поводи, от роднини и от нас. Да видим. То дано има и сезон.

# 728
  • София
Явно само Калоян не е скромен Grinning Иска подарък за рд в края на ноември, за Коледа и за имения ден 07.01 от нас, а от родата и приятелите все си събира за нещо - сега нов геймърски стол е измислил.

# 729
  • Sofia
sanaka,  пусни го на заем твоЙто мъж само за 1 събота сутрин. Само да свари 1 шкембе чорба и ти го връщам чист и неопетнен. Joy Даже и ще платя чорбата. Много я обичам,  ама не мога да я издържа да се готви.

Ей, дадохте и децата и ѝ взехте мъжа Laughing

# 730
  • София
...Ей, дадохте и децата и ѝ взехте мъжа Laughing
Няма нужда от врагове с такива приятелки.

# 731
  • София
"Отчаяни съпруги" .... Joy
Поне да бяхте казали, че имате нужда от прифесионалните качества на човека! Не се посвенихте да кажете, че искат сутрин чорба да ви вари! Joy

# 732
  • София
Аз чорба не ям. Thinking

Заповядайте в новата тема.
Онези, чиито деца нямат проблеми времето, моля да си мълчат и да не травмират останалите в събота вечер.

Общи условия

Активация на акаунт