Хасково - 21

• 83 535
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Мерси много за подробните разяснения, но за хлебарките нищо не казахте 😂

# 256
  • Mostly in my mind
Няма хлебарки. Simple Smile

# 257
Мерси много за подробните разяснения, но за хлебарките нищо не казахте 😂

Ами ..Може би защото аз поне не съм видяла хлебарки! Даже си е доста спретнатко вътре..Очаквах да е по-зле честно казано!

# 258
Всичко казано за станцията е точно. Ходила съм поне 10 пъти, буболечки си има доста, мен не ме притесняват особено, не са точно хлебарки, но то си е като къмпинг. Бунгала и дървета, доста таралежи имаше миналото лято.

# 259
Момичета, имам дрехи и обувки за момиче - 10-11 години. Някои буквално слагани по 3 пъти. .. Дали познавате някой, който има нужда и би ги взел... Имам дънки, блузи...Якета мисля също. Не съм ги отделила още, но дъщеря ми носи 5 блузи и 5 клина, а гардероба ми е пълен и прелива. Мисля, че мога да зарадвам много някоя млада дама Relaxed.. В краен случай ще ги пусна в продавалника или някоя група, че ги подарявам

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 08:30 от kikokolin

# 260
Здравейте 😀!
Порових се по темите и поизчетох , каквото успях във връзка с раждането в Хасково. Интересуват ме условията в Хасковското АГО ? Хигиена, топла вода, баня и тоалетна? Храната разбрах , че ще се дърпа с въжета сега в тая пандемия, но всичко останало, има ли нормални условия тук при нас? Моля някоя от по- скорошно родилите мами в Хасково да ми кажат впечатленията си от АГО? Много благодаря!

# 261
Преди 6 години, когато полежах 4 дни за задържане след страшен кръвоизлив в 11 г.с. , бременна с близнаци след инвитро опит, до края на бременността, най-големия ми ужас беше да не се наложи да вляза отново там...

# 262
Здравейте Хасковски мамчета,предстои ми покупка на апартамент чрез агенция Диамант,моля ако някоя от вас се е сблъсквала с тази агенция нека сподели опита си,ще съм изключително благодарна. 😊

# 263
Здравейте, препоръчайте добър УНГ специалист?

# 264
Дами, да попитам някой знае ли какво точно откриха на Раковска , от другата страна на улицата срещу кафе Мокарико..Има надпис ТИАНДЕ , но пише сякаш и център за красота ? Дали има козметик който работи там , примерно ? Или просто се продават продуктите на Тианде.

# 265
Здравейте, Сервизен център на Тианде се води, няма козметик само продукти на Тианде се продават.

# 266
А козметик, който работи качествено и на нормални цени ,бихте ли препоръчали ? За почистване на лице. На или  Някъде около центъра .

# 267
  • Хасково
Козметик Кремена студио Галант зад Лидл. Работик с Biologique Recherche.  Тел 0877797778

# 268
Здравейте 😀!
Порових се по темите и поизчетох , каквото успях във връзка с раждането в Хасково. Интересуват ме условията в Хасковското АГО ? Хигиена, топла вода, баня и тоалетна? Храната разбрах , че ще се дърпа с въжета сега в тая пандемия, но всичко останало, има ли нормални условия тук при нас? Моля някоя от по- скорошно родилите мами в Хасково да ми кажат впечатленията си от АГО? Много благодаря!

Здравей, намери ли нещо?
Аз също се интересувам понеже съм от Димитровград със термин 21. 08.2022, понеже се следя в Хасково, съответно и там ще раждам.
Та и аз се интересувам от същите неща...
Simple Smile

# 269
Преди 1 седмица родих в Хасково при др Добрев.
Като цяло съм доволна, все пак е държавна болница и нямах много големи очаквания.
Храна всеки ден ми носеха нашите. Санитарките ми носеха, не съм дърпала с въже. Но ако си носите въже няма да е лошо все пак.
Топла вода имаше. Стаите са топлички, даже многоо..
Ако искате да питате друго нещо съм тука момичета😊😊

Общи условия

Активация на акаунт