Хасково - 21

• 84 761
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, имате ли контакт на доктор Анна Велчева за запазване на часове? И евентуално работно време.

# 511
Кабаков абсурд !!! Петров или Попиванов !!!

# 512
Кабаков абсурд !!! Петров или Попиванов !!!
Какъв е проблемът с него?

# 513
Здравейте!
Случайно да знаете с какви ваксини за Ковид ваксинират в РЗИ Хасково?

# 514
  • БГ
Имунизационен кабинет 038 603 236. 😉

Здравейте!
Случайно да знаете с какви ваксини за Ковид ваксинират в РЗИ Хасково?

# 515
Препоръчайте лаборатория за кръвни изследвания.

# 516
Рамус ,Делчева

# 517
Здравейте, някой би ли препоръчал магазин за уреди втора употреба (пералня и съфомиялна) в града? Гледах на Веспрем, че има магазин за такива уреди, някой ако сподели от къде сте си купували , ще съм благодарна.

# 518
Втората употреба нямат гаранция, по-добре си вземи от най-евтините, но нови.Разликата в цените е много малка.

# 519
По-добре нови в зора има за 350 перални и евтини телевизори . Имат и гаранция !

# 520
  • Хасково
Здравейте, някой би ли препоръчал магазин за уреди втора употреба (пералня и съфомиялна) в града? Гледах на Веспрем, че има магазин за такива уреди, някой ако сподели от къде сте си купували , ще съм благодарна.
  Взехме си сушилня Сименс 2ра ръка за 500лв. 3та година нон стоп работа, не е мръднала. Наши приятели си бяха взели печка и пералня Миле. Бях много скептично настроена, но реших да пробвам и не съжалявам. Предпочитам да дам 500лв за ползвана Сименс, отколкото 500 за нова Беко
 Магазина на Кърджалийска, в посока Хасково, мисля, че след Баня стил се падаше. Доста е голям, в една къща. И си имат гаранция. Мисля, че 6месеца.

# 521
Ние купуваме от магазина на завоя преди пощата до градската градина.

# 522
По-добре втора употреба, на качествена фирма. Купих си нов Електролукс, след 3 години нещо се прецака съсипа новите дрехи на децата, изядох се от яд. майка ми има AEG втора употреба - 2 месеца всяко лято й вадим душата - 6 възрастни и 2 палави деца, куче и 3 котки - всичко излиза и работи вече 6 година без проблем.
Магазина на завоя преди пощата до градската градина дава и 6 месеца гаранция.

# 523
Почти всички имат 6 месеца гаранция, някои дават и година.  Освен това уредите по нашите м-ни са произведени специално за нашия пазар и съответно с по-ниско качество, отколкото тези 2ра употреба.

# 524
Втората употреба нямат гаранция, по-добре си вземи от най-евтините, но нови.Разликата в цените е много малка.
Винаги съм била скептично настроена към електроуреди втора ръка, но последните няколко години, всичко, което купим( среден клас), няколко месеца след изтичане на гаранцията, се разваля. Всичко, и сега реших да пробвам и аз с Миеле и Бош, мои приятелки 6-7 г. Вече са с такива и са супер доволни, просто в Хасково не знам на кого да се доверим, но ще отида в понеделник до тези, които сте писали и ще разгледам. Благодаря Blush

Общи условия

Активация на акаунт