Хасково - 21

• 84 645
  • 751
  •   3
Отговори
# 555
Здравейте! Бихте ли препоръчали АГ за следене на бременност,ЖК по здравна каса? Видях, че д-р Памукова следи бременност и също изражда в Селена. Някой има ли мнения за нея?

# 556
Абсурд при нея , нищо общо няма със Селена . Препоръчвам всеки друг , но не и тя . Наскоро каза на една позната не си бременна , а тя беше в 2 месец . Правете ви изводи . Аз се лекувам в Селена , и мога да кажа , че къде е Селена къде е тя .

# 557
С много лоши впечатления останах от въпросната докторка. Точно 3 пъти ми трябваше да отида на преглед при нея и да разбера, че това не е моят доктор.
Не съм доволна от отношението й, отделно прегледите не са обстойни + ми се пробутваше брошура за пренатален тест за да разбера по рано пола на бебето и да си направя “gender reveal парти”.

# 558
  • Mostly in my mind
Много са лоши отзивите за нея наистина Sad
Потърсете някой друг. Доста мои познати избират Добрев, Попиванов. Доволни са. Simple Smile

# 559
Д-р Добрев е много приятен човек. 2 пъти съм ходила при него и съм с добри впечатления. Ако имате възможността да пътувате, ходете до Пловдив. По здравна Златко Петров! Убедих се, че в Хасково не е за ходене за нищо, дори най дребното.

# 560
Къде се вади електронен подпис?

# 561
  • In Neverland
Онзи ден си направих чрез приложението на b trust безплатно, но за физическо лице. Ако питате за фирма не знам как е.

# 562
  • БГ
В Информационно обслужване, в сградата на Изчислителен център, на бул. България.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 21:12 от stefaniika

# 563
Д-р Добрев е много приятен човек. 2 пъти съм ходила при него и съм с добри впечатления. Ако имате възможността да пътувате, ходете до Пловдив. По здравна Златко Петров! Убедих се, че в Хасково не е за ходене за нищо, дори най дребното.
Много благодаря на всички! Иначе да, най-вероятно ще ходим до Пловдив.

# 564
Здравейте,
препоръчайте ми хотел в или около Хасково/Мин.бани за майските празници.
От Букинг с високи оценки са Бохеми и Ретро.
Благодаря !

# 565
В центъра на града или в парк Кенана.

# 566
Здравейте! Какво ви е мнението за Любомир Василев мамолог? Може ли да му се има доверие?

# 567
Здравейте! Какво ви е мнението за Любомир Василев мамолог? Може ли да му се има доверие?
Здравей отново.
Доктор Василев е много добър диагностик, с голям опит. За това може да му се има доверие.
Но не прави дебелоиглена (кор) биопсия, а само отворена биопсия.
Ти си прецени, но в добрите болници по света се започва с кор биопсия при съмнение. В Хасково просто няма условия и пари за съвременна медицина, иначе доктор Василев е добър лекар. Аз ходих първо при него и съм доволна от отношението му, както и диагнозата му беше правилна. Чувала съм и от други пациенти, че е добър диагностик.

# 568
Опосум Първо при него бях, после на мамограф при Бакалова.Мнението им се разминава. Иска ми се да е в грешка. Както и да е иска директно да реже.

# 569
  • Mostly in my mind
Здравейте,
препоръчайте ми хотел в или около Хасково/Мин.бани за майските празници.
От Букинг с високи оценки са Бохеми и Ретро.
Благодаря !
Може да погледнете и за Фантазия и Хистори. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт