Хасково - 21

• 84 636
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Опосум Първо при него бях, после на мамограф при Бакалова.Мнението им се разминава. Иска ми се да е в грешка. Както и да е иска директно да реже.

След две различни мнения - задължително трето.
В другата тема имаш достатъчно насоки.
Доктор Василев е добър, но само хистологията показва почти напълно вярно. Почти напълно, защото и там има човешки фактор, стари реактиви и също се прави второ мнение с цел избягване на грешки.
Иди и в Пловдив или София и тогава решавай. Знаеш как е в Хасково понякога и за шегата, че Хасково е най-големият град в България, защото болницата му е в Пловдив, а молът- в Стара Загора. Wink

# 571
  • Хасково
Здравейте,
препоръчайте ми хотел в или около Хасково/Мин.бани за майските празници.
От Букинг с високи оценки са Бохеми и Ретро.
Благодаря !
Мои роднини с доста претенции отсядат в Аса вече два пъти и са много доволни. Simple Smile

# 572
Къде има офис на Булсатком?

# 573
  • БГ
Къде има офис на Булсатком?

На пазара, до сладкарница Наслада и срещу Кауфланд, под кабинета на д-р Василев.

# 574
Благодаря.

# 575
Здравейте, може ли мнения и актуални координати на др. Анна Велчева?

# 576
Здравейте! Къде преглежда д-р Недко Петров акушер-гинеколог?

# 577
  • Mostly in my mind
Сменил е кабинета си. В новата сграда до очния център на ул. Георги Кирков.

# 578
Здравейте! Може ли мнения за д-р Гогов- кардиолог?

# 579
Добър е, точен диагностик. Не работи с часове и доста се чака.

# 580
Прегледа ми трая точно 5 Мин. Кардиограма, после едвам допря ехографа до гърдите ми -нищо ти няма. Ама имам кръвно...пий успокоителни. Иначе казват, че е добър диагностик .

# 581
  • Хасково
Здравейте! Може ли да ми препоръчате фризьори в Хасково, които правят добър балеаж, знаят какво правят и ще го направят от първия път и какви ориентировъчно са цените? 😊

# 582
  • Хасково
Защото има време докато дойде момента да се записвам на ЖК, а от предишната ми бременност имам опит с друг доктор. Знам, че има много, които са посещавали доктор Добрев, но не съм запозната с начина, по които практикува, затова използвам форум, който е за търсете на опит/споделяне на такъв Simple Smile
Аз водих консултация по ЗК при д-р Добрев през втората ми бременност, после и родих при него и останах много доволна. Прегледите протичат добре, спокойно, без излишно бързане, препиране, отговаря на всички въпроси, обяснява, успява да предразположи, часовете се спазват, почти не се е налагало да чакам. Като цяло той е доста спокоен, усмихнат и позитивен човек. За болничния едва ли ще има проблем, ще говорите с него, той дава първичен болничен, който е 14 дни и след това трябва да отидете на комисия за удължаване на болничните (аз ходих в 1-ва поликлиника), той ще ви обясни. 🙂

# 583

Аз водих консултация по ЗК при д-р Добрев през втората ми бременност, после и родих при него и останах много доволна. Прегледите протичат добре, спокойно, без излишно бързане, препиране, отговаря на всички въпроси, обяснява, успява да предразположи, часовете се спазват, почти не се е налагало да чакам. Като цяло той е доста спокоен, усмихнат и позитивен човек. За болничния едва ли ще има проблем, ще говорите с него, той дава първичен болничен, който е 14 дни и след това трябва да отидете на комисия за удължаване на болничните (аз ходих в 1-ва поликлиника), той ще ви обясни. 🙂
[/quote]

Защо трябва на комисия?
През първата ми бременност излезнах в болничен още в началото на 5м и до края на бременността бях в такъв. Не съм ходила на комисия, нито съм плащала. Доктор Петров си ми ги издаваше.

# 584
  • Хасково

Защо трябва на комисия?
През първата ми бременност излезнах в болничен още в началото на 5м и до края на бременността бях в такъв. Не съм ходила на комисия, нито съм плащала. Доктор Петров си ми ги издаваше.
[/quote]

Д-р Петров и д-р Попиванов като са в един кабинет правят комисия и аз първата бременност я водих при него и си взимах всички болнични от там. Зачудих се и аз като ми спомена Добрев за комисия… после разпитах и така ми обясниха.  А плащане май нямаше или ако е имало е било потребителска такса, няма спомен честно казано 🙂

Общи условия

Активация на акаунт