Хасково - 21

• 84 645
  • 751
  •   3
Отговори
# 540
Стамболийски, Узунджово, Гарваново. Навсякъде има малцинства. Близо до града, църква, градина, магазини, транспорт, до 20км.

# 541
  • Mostly in my mind
Сещам се и за Орлово.

# 542
Благодаря на включилите се, предполагам, че навсякъде има малцинства, но, например в Динево, казват, че създават проблеми. Магазини и транспорт не са приоритет, по-скоро пътят да е добър, канализацията е супер бонус, чист въздух/в Крепост заводите от Димитровград се усещали 🙄/.
За Горски извор какво Ви е мнението?

# 543
Аз бих избрала Минерални бани. Курорт, идеална инфраструктура в самото село, чист въздух.

# 544
Минерални бани вече е по-скоро като малък град. Много хотели, големи къщи тип кооперации, много е наблъскано, затова и не го споменах. За всичко останало си е така ✌️

# 545
  • Хасково
Моля да ми препоръчате добър козметик в Хасково за премахване на милиуми по лицето. За предпочитане с лазер, но може и ръчно, важно е да е добър.
Благодаря на отзовалите се.

# 546
Здравейте! Моля да ме насочите към добър кардиолог без Милева, била съм при нея.

# 547
Д-р Гогов

# 548
  • Някъде там на юг...
Д-р Петева, д-р Светла Делчева

# 549
Бихте ли ми препоръчали фирма за почистване на домове или жена за основно почистване. Знаете ли ориентировъчна цена за две стаи, кухня и голяма баня.

# 550
Здравейте.Какво бихте препоръчали за 6 годишно момче за един уикенд.На Кенана сме го водили доста пъти,този път мислим ледената пързалка и картинга да посетим.Някой интересен парти център или евентуално стена за катерене дали има?Благодаря.

# 551
  • Mostly in my mind
Няма стена за катерене.

# 552
Здравейте,
доктор Добрев записвали по женска консултация по ЗК?
Ако да, как протичат прегледите, преглежда ли всеки път, заплащат ли се прегледите, всичко ще ми е полезно.
Както и дали се съгласява да издава болнични още 5 месец примерно до края?

# 553
  • Mostly in my mind
Защо не попитате направо него? Със сигурност ще получите най-обективен отговор. Simple Smile

# 554
Защото има време докато дойде момента да се записвам на ЖК, а от предишната ми бременност имам опит с друг доктор. Знам, че има много, които са посещавали доктор Добрев, но не съм запозната с начина, по които практикува, затова използвам форум, който е за търсете на опит/споделяне на такъв Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт