Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 143
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Привеееет! 🎊

Дружки 😍,
Ето ме тук! Благодаря на всички за споделеното!!! 🌺 Радвам се, че имаше какво да чета, докато ме нямаше. 💋

Сега какво се оказа, че нашите са на морето пак, а? 😋 Ами нека се порадват ма последните слънчеви дни, защото при нас вече се усеща есента. 😊
И аз видях, че Башак се е върнала назад във времето, споделяйки въпросната снимка на младия Къванч.

Всички се вайкаме и всички гадаем, ама отговорът още се бави. Когато тогава - спокойна съм, за всичко си има точното време и точното място. 🥰

Малко офтопик, ама тия рейтинги са тотал щета при комшиите. Гледах колко много сериали ще бъдат спрени и още толкова са под въпрос - ужас!!! Борбата е много жестока...

Фенче 😍,
Приятно с гостенката! 🤗

Айре 😍💋

Хубава вечер!

# 301
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Mavi пак ни зарадваха >>>

На днешна дата е започнал Езел,
а на вчерашна си отиде преди седем години
Тунджел Куртиз >>>

# 302
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Аз да си призная Езел не съм го гледала. Трябва да запълня този пропуск. 😄или поне сериите с Къванч.
Фени, да, иска ми се Къванч да играе и морски капитан, и преподавател, и учен, и каквото си избере, само да ни каже какво вече е избрал , че вече прекали. То , че вече е избрал, избрал е ...ама защо е цялата тази тайна. Имам чувството, че само той все още е без работа.
Ире и аз гледах рейтингите, но и на турския зрител никак не му е лесно. Това е някакво безумие  , а и сериите им са толкова дълги, че не знам как издържат.
Аз сега гледам само по btv Завинаги и нищо друго.  За пореден път се убеждавам, че като си стоя вкъщи съм много по неорганизирана, отколкото когато ходя на работа.
Ха, Къванч е качил рекламата на Мави в ИГ.
Лека,момичета 🤗🤗🤗

# 303
Добро утро! 🦋

Хайде на кафето от Джес и Сюхан. 😊
Гледайки тази снимка, се присещам за ДК, за саундтрака, за красивата местност Корлудаа. Сериалът го свързвам с красота, усещане за есен и любов. Хубав си беше. 😍😍😍

Пепи 😍,
Аз също не съм гледала Езел. Явно е голям пропуск, но сега нямам никакво време да го започвам.
Аз също съм много неорганизирана напоследък, а има маса неща, които трябва да свърша. Чакам в последния момент, а това никога не е било, ама нейсе, ще се оправя някак. 🤔

Айре 😍,
Твоят сериал с Демет и Ибо започва в сряда. Радвам се за теб! 💋 Дано и той, и Вратата си имат своята фенска маса и да нямат проблеми. 🙏🙏🙏

Пожелавам ви щастлив ден! 💕
При нас вали и ми е едно такова лежерно, ама дългът ме зове. 🤪
До после! 💋

# 304
Привеет, дружки! Hug

Ире Heart Eyes благодаря! Kiss Да, много беше ярък и красив ДК, с красиви хора и природа, за това толкова се харесва. Но, аз имам доста по-любими сериали от него, макар и по-сиви. Непременно изгледай Езел някой ден, на мен ми е един от най-любимите, там си харесах Кенан, Бааде, Ръза и много други, каста беше страхотен. Ако знаеш Ръза какъв наемен убиец  изигра, няма да повярваш, че същия актьор после игра душата Али в КГ. Невероятен актьор! И той като Киво е хамелеон, жалко, че не му поверяват главни роли, той заслужава това много повече от разни там тъй наречени актьори, които за нищо не стават, но няма тяхната визия Worried
Пепи Heart Eyes не гледай само сериите с Киво, целия сериал си струва да го изгледаш. Сценария е интересен, а образите в него са най- големия му плюс, също като в КГ, отново всеки един от тях е многопластов и в историята с течение на времето разкриват характерите на всеки от различен ъгъл, а бе според мен си заслужава гледането, но всеки с вкуса си. И аз искам Киво да изиграе всевъзможни роли, смятам, че всяка му е по силите, но каквото си е избрал, това ще гледаме Smile
Ще видим до кога ще ни мъчат още ... Той не е без работа, просто чака. Нищо не зависи от него, така, че  ... ще се чака.
Диве Kissing Heart страхотен актьор беше Тунджел Куртиз, да почива в мир! Благодаря за кивчетата! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes надявам се да ти хареса Атийе като на мен, но аз обожавам такива филми, вярваш ли, че не успях да си легна, докато не изгледах всичко, та стана 2 ч., а трябваше да ставам в 5. 30 Stuck Out Tongue Closed Eyes Луда работа знам, но съм така и с книгите , докато не я прочета, не мирясвам, а после ми е тъжно, че е свършила Smiley
Благодаря и за последното клипче на МАВИ, прекрасен е с тези цветове просто Heart
Вай беее, сериала на Буура страхотен рейтинг е показал! Ми обичат си турците такива сериали и това си е.
Тотал:
1. Пробуждение: Великие Сельджуки - 7.13%🆕
2. Чукур - 6.76%⬆
4. Запретный плод - 5.34%⬆
6. Дочь посла - 4.88%⬇
18. Эх, молодость - 1.58%⬇

АВ:
1. Пробуждение: Великие Сельджуки - 8.44%🆕
4. Чукур - 5.07%⬇
5. Запретный плод - 5.02%⬇
6. Дочь посла - 4.33%⬇
18. Эх, молодость - 1.63%⬇
Цитат
Турската преса активно обсъжда писателката Гюлсерен Будайчолу, чиято екранизация донесе голям успех на продуцента Онур Гювенатам. Припомнете си, че сега компанията OGM Pictures подготвя нови проекти по романите на известния психиатър „Ако кралят загуби“ и „Момичето зад стъклото“. Освен това разработването на сценариите продължава повече от две години.

Да видим дали единия от тях е за нашето момче, дано!
За сега толкова! Желая ви прекрасен ден! Hug

# 305
идваам с новичка!!! прекрасен Heart

Привет момичета, Благодаря за споделеното!!! Hands Plus1Hug
Диве Flowers Hibiscus
Пепи Hug мдаа нашия е един от малкото, които не работи.....WinkRolling Eyes
но не е негова работа да споделя за бъдещ проект в момента/според мен/, това трябва да го направи продуц. компания или интернет платформата.
Фенче Kissing Heart
ахаа Wink сериала на Буура цепи с рейт за първа серия, радвам се за него, но лично аз не мога да понасям такива продукции.
Ире Kissing Heart
в сряда също ще стане пренаселено, освен ДЕК/с Демет/ връща се и Осман, ще започва и новия сериал на Джансу Дере тогава. Страхотно напрежение е с тия рейтинги, постоянно треперят за бъдещето на работата си......и с тия дву-часови серии, си е психоза в техните среди. Като сложим и колко домакинства определят рейтинга, лудницата е пълна Mr. Green

Гледала съм Езел отдавна, харесвам много първи сезон, това си е сериал легенда, един от най-добрите на Улуч, но съм забравила доста от участието на Киво, та може да си припомня само неговите серии. Yum
вижте само каста!!

Цитат
Каст сериала и персонажи:
Кенан Имирзалыоглу - Эзель (Омер) Байрактар
Джансу Дере - Эйшан Тезджан
Кыванч Татлытуг - Секиз (Рамиз) Караэски
Тунджель Куртиз - Рамиз Караэски
Рыза Коджаоглу - Теммуз
Халюк Бильгинер - Кенан Биркан
Йигит Озшенер - Дженгиз Атай
Баде Ишчил - Шебнем Сертуна
Седеф Авджы - Бахар Тезджан
Барыш Фалай - Али Кыргыз
Сарп Аккая - Тевфик Бостанджи
Бурчин Терзиоглу - Азад Караэски
Беррак Тюзюнатач - Баде Уйсал
Ипек Бильгин - Мелиха Учар

Ипек Билгин-играеше майката на Езел, която е сляпа, уникална роля!!

.......................

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 14:20 от Airra

# 306

Още една нова 😀
Довечера ще пиша повече 🤗🤗🤗

# 307
Привеет! Hug
Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes благодаря за новите снимки, много е готин ! Heart Много е отслабнал наистина, какво ли ни готви се питам Thinking

Нищо, на мен такъв си ми харесва най-много. Красота! Heart

Като изгледах сега клипа от Езел и си помислих, че на Ийит Йозшенер му върви да яде бой от Киво Laughing
А каста беше наистина страхотен! Аз там си харесах за пръв път Ипек Билгин, невероятно играеше, все едно наистина беше сляпа. И Халук и Джансу и мн. други. До тогава не бях гледала други сериали , както казах, та в него се запознах с повечето актьори.На мен си ми хареса сериала до края и много интересен финал имаше. А бе заслужава си гледането, пак казвам.
Айре Heart Eyes ами това си е самата истина, докато Нетфликс не обявят, той няма право да говори, по Чачо знам, че е така.
Лека вечер! Hug

# 308
Фенче Kissing Heart, на тия снимки изглежда слаб, но са правени преди месец......
а тази е от преди 10 дена..и тук си е ОК

за Ийт Й... да Laughing

Пепи Flowers Hibiscus

от американките, ще видя дали има нещо интересно.....

лека.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 21:37 от Airra

# 309
.

Езел беше голяма работа! Май стартираха заедно с Фатмагюл. И аз първо се загледах в Езел Рекламираха го като най-скъпия сериал. Бях забравила за участието на Ийт Йозченер и Баръш Фалай.

Седем години от смъртта на Тунджел Куртиз! Кога минаха!? Спомням си, че в една тема бяха поместили видео от камерата на кооперацията, където е живял направено при връщане от последната си разходка.  Но да, животът си тече, животът продължава и така.

За сетен път си се убеждавам, че Къванч изглежда много по-добре когато е слаб. По-младее. И най-вече и в лицето отслабва. Защото той и там слага и това не е в негов плюс.

Дали няма да участва в сценарий по тази книга за краля!? Дано.

А както на вас, така и на мен подобни исторически тематики не ми се нравят. Изключение беше "Великолепният век".  Има рейтинг, защото са зомбирани на тема патриотарство, султани и т.н.

Лека!

# 310
Запалихте ме да го почна Езел. Само да питам във v box дали го има?
И на мен Къванч ми се струва отслабнал, но така повече ми харесва. 
Утре ще гледате ли документалния филм ? То не че нещо ще разбера , но поне ще го видя и чуя 😄
Аз също не си падам по този тип свръхпатриотични исторически филми. Но още от заглавието се издразних и въобще нямам намерение да му отделям внимание.
При мен изключението пък беше Кьосем. Аз го загледах заради Берен, но  сериала много ми хареса, за разлика от турските зрители. Интересното беше, че след края му ходих за пръв път в Истанбул и специално ходих в Топ капъ и мавзолея при Синята джамия, за да видя местата , където беше сниман. А миналата година пък слизах по стълбите на моста Галата , където беше снимана една от сцените между Къванч и Елчин от Сблъсък. Луда работа 😂 на стари години 😂😂😂
Утре ще ми е интересно при тази конкуренция как ще мине филма с Къванч.
Лека,момичета 🤗🤗🤗

# 311
Запалихте ме да го почна Езел. Само да питам във v box дали го има?
Скрит текст:
И на мен Къванч ми се струва отслабнал, но така повече ми харесва.  
Утре ще гледате ли документалния филм ? То не че нещо ще разбера , но поне ще го видя и чуя 😄
Аз също не си падам по този тип свръхпатриотични исторически филми. Но още от заглавието се издразних и въобще нямам намерение да му отделям внимание.
При мен изключението пък беше Кьосем. Аз го загледах заради Берен, но  сериала много ми хареса, за разлика от турските зрители. Интересното беше, че след края му ходих за пръв път в Истанбул и специално ходих в Топ капъ и мавзолея при Синята джамия, за да видя местата , където беше сниман. А миналата година пък слизах по стълбите на моста Галата , където беше снимана една от сцените между Къванч и Елчин от Сблъсък. Луда работа 😂 на стари години 😂😂😂
Утре ще ми е интересно при тази конкуренция как ще мине филма с Къванч.
Лека,момичета 🤗🤗🤗

не знаех къде го има, но пуснах едно търсене в Гуги
излезе ми в ютуб със суб. и добро к-во
https://www.youtube.com/user/kusmet4e/videos
https://www.youtube.com/user/kusmet4e/playlists
https://www.youtube.com/user/aylinlivalenli/videos
разбъркани са....
ето ти първа серия, да видиш как е
https://www.youtube.com/watch?v=FMkZNssIa6c
м/у другото това е турската история ала Граф Монте Кристо Wink

аз ще гледам документалния филм с Къванч, иска ли питане;))

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 00:09 от Airra

# 312
Добро утро! 🥰

Офф, що за красота е това?!

Перфектен е на новите снимки, пупу! ❤
По- слаб изглежда - да, но според мен е в супер форма.

Бива, бива хубост, ама чак пък толкова... 🥰 Шашърдъм. 😋 Определено  ми се отразиха добре новите снимки.
Благодаря ви, че ги донесохте, а и за всичко, което сте писали.

Запалиха те, а Пепи 😍?
Ако го гледаш, да споделиш как ти се вижда.

Айре 😍,
Дааа, конкуренцията е адски жестока. Щв стискам палци тази вечер Вратата да са бетон, че Грешко е финито... 😳
Не очаквах такъв голям интерес към сериала с Буура и Екин, браво!

Фенче 😍,
Как си прекараваш с гостенката? 🤗

Криси 🤗🌺

Хубав ден на всички ви! 💋

# 313
Хубава сряда! Flowers Blossom

Ире Kissing Heart, супер, че си наминала!! Kiss
много ни е хубав патрона, сега ако се повдигне и малко завесата за нови проекти, фенските ни сърца ще са чок мутлу/много щастливи/ Stuck Out Tongue Winking Eye
Турския вкус е.....Expressionless
погледнах от любопитство сериала на Буура-ами мощна продукция, няма спор, но определено не бих изтраяла и една серия.
В момента ОГМ/продуц. компания/прави хитовете на сезона с двата си сериала-Червената стая и Апартамент на невинните/последния е с рейт-13 от снощи/. психологически/психарски истории, които много се харесват на комшиите.
А Нов живот с Мелиса става все по-интересен и бая карашък...фаворит ми е Hands Plus1, но е със скромния рейтинг от 3%.
Ире, за Вратата.............
Скрит текст:
много хубава последната серия! и сега влиза един пич-Ali Ersan Duru, гледала съм го в ТРЧМ- много ме кефи, мъжкар отвсякъде!! Wink Yum

явно тия ще говорят довечера......

споделил е фрагмана в сторито си -
https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug/2409545090986079055/

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 13:27 от Airra

# 314
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра,снощи изгледах първа серия на Езел. Твоята подсказка за турския вариант на граф Монте Кристо  ме заинтригува още повече.  Ще го гледам , но.... малко ми е скован Кенан. Вече знам, че е една от легендите в турското кино, но на моменти ми е малко като индийските артисти 😀 да ме извинят неговите почитатели.
Ох, довечера съм късно на зъболекар дано се класирам навреме.  Къванч е качил в ИГ  фрагмент....направо не ми се вярва , че той си прави реклама. Като гледам Елчин какво прави сега , за да рекламира новия си филм, макар че резултатите не са добри. А като си спомня, че по време на Сблъсък беше пълно мълчание си  мисля, че нашия човек е искал така.
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт