Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 243
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
  • София
С код се получават доста добри цени, около 59-63 лв., 125 ml/ JPG за мъже:
https://elinor.bg/search?q=jean%20paul
JEAN PAUL GAULTIER LE BEAU MALE FRAÎCHEUR INTENSE тозиклоня да поръчам, дали е близък до VERSACE MAN EAU FRAICHE ? Някой познава ли ги, дали са добри като трайност за идните по-хладни дни ?
мерси

ani-ali - Повече ми допада Le Beau Male Jean Paul Gaultier, тъй като го усещам  по-зелен и по-ароматен, живителен и различен в този свеж жанр. Може би и заради това ментово-билково витално излъчване.
Докато Versace Man Eau Fraiche Versace също е много хубав, но при него цитрусите заемат важна роля и затова донякъде, макар и чудесно смесен, го намирам по-близо до типично мъжко приятно звучене. В Le Beau Male Jean Paul Gaultier имаме малко повече характер, но това все пак са индивидуални възприятия и за други може би ще бъде различно усещането.

# 616
Има ли код да отстъпка в parfium.bg?

# 617
  • Пловдив
Има ли код да отстъпка в parfium.bg?

Не, има безплатна доставка над 50 лв.

# 618
  • София
Има ли и код за ЕЛФРАГАНС / ELFRAGANCE.BG или GET.BG?
От кой сайт е по-добре да поръчам?
Четох мнения за GET.BG, но са общи, не само за парфюми.

# 619
Най-накрая Instant Crush ❤

159 лв.

https://parfium.bg/mancera-instant-crush-uniseks-parfyum-edp

Аз пропускам, защото си самоналожих рестрикция (поне до октомври), но не пречи някой друг да св възползва!

P

# 620
Буквално секунди след паръчка от parfium.bg получих обаждане за потвърждение. Не мога да остана без Мон, имам около 50мл от втората 100-тица.Поръчах Комплект Mon Guerlain edp 100ml+15ml edp=129.99лв.
Пп. Поръчката е изпратена.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 18:15 от mimoza7710

# 621
# 622
Най-накрая Instant Crush ❤

159 лв.

https://parfium.bg/mancera-instant-crush-uniseks-parfyum-edp

Аз пропускам, защото си самоналожих рестрикция (поне до октомври), но не пречи някой друг да св възползва!

P
И аз трябва да започна с ограниченията, затова давам линк за същия с няколко лева надолу - моля, изкупете го бързо. Smiley

https://dolce.bg/mancera/mancera-instant-crush-унисекс-парфюм-edp-120-ml-166422

# 623
  • София
Jollie, Valeri Cirilov - CupidTadaAnimal Heart Eyes CatWine Glass

Много Ви благодаря за споделената информация - каквото можах направих, да изчерпаме наличността и не дразни излишно тази оферта Simple Smile  Все още нямам потвърждение, пък да видим. Надявам се, да няма голям интерес към тази мансера. Scream
Редакция - дойде и потвърждението - ура! Най-сетне ще я приютя Laughing

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 15:29 от Deetron

# 624
# 625
Момичета /Азалия/, в Елинор се появи Амбрето и с кода излиза на много добра цена.....

# 626
  • София
Момичета /Азалия/, в Елинор се появи Амбрето и с кода излиза на много добра цена.....

Какъв е този код в Елинор? Flushed

# 627
Благодаря много, но имам 50 мл за 80 лв и напълно ме устройва и като количество, и като цена. Simple Smile

# 628
Днес си получих пратката от Парфимо и имам въпрос към вас:
Zadig & Voltaire This is her (тестер) по принцип ли не си е пълен до горе, или моят не е? Прикачвам снимка, за да покажа до къде е моята течност:
Скрит текст:

Също така поръчах от тестерната им козметикан няколко неща, както и друг път съм правила. По принцип съм нямала проблеми, но сега една от опаковките беше доста по-намачкана (знам, че е тестер, дала съм 13 лв и това си е само опаковката, но все пак Grinning):
Скрит текст:
Скрит текст:

Това обаче, което ме стресна първоначално, беше самият глос, но пък после се замислих, че и в магазините съм виждала такива продукти. Слагам снимки, за да може да ми кажете според вас нормално ли е (иначе отвътре не е изцапан, не мирише на развалено, пробвах го, не се усеща зле, изобщо всичко изглежда като да си е абсолютно нормално, просто нещо ме човърка отвътре да споделя тук).
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 629
Аз си поръчах тестера от парфимо на This is Her преди 2-3 седмици и беше по същият начин, като не беше пръскан изобщо. Явно е толкова като количество.

Общи условия

Активация на акаунт