Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 686
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Благодаря на всички - за фрага, за руския превод, за превода на български. Simple Smile Страхотни сте!

Разбира се, че фрагманите са реклама, с която целят да поддържат и усилват интереса. Често ни заблуждават, но дори в това си има чар. С нетърпение чакам както всеки нов фраг, така и всеки нов епизод.

Аз продължавам да имам едно предчувствие, че ни чака приятна изненада. Дано съм права. В страницата на сериала в Инстаграм - под последния фраг са написали: “Играта е на път да стане реалност или да приключи.” И двете неща са възможни. И от двете може да излезе интересен сюжет. И двете неща ще имат своите последствия. Серкан и Еда в края на краищата ще бъдат заедно. Но пътят към “заживели щастливо” е това, което ни държи в напрежение вече 10 епизода. Просто вече ми се иска да се порадвам на любовта им. Но, каквото и да е, ще продължа да гледам. Много харесах този филм и тази екранна двойка. Heart

# 691
Според фраг 3., скоро ще има признания и дано е така, крайно време е вече. 🥰

# 692
Според фраг 3., скоро ще има признания и дано е така, крайно време е вече. 🥰

Ами хайде де и аз на това се надявам. В тоя сериал хич не ги целуват героите. Я вижте в другия... Няма епизод без целувки. Искам и в нашият да ги има вече, че то не се трае. 😳

# 693
Тези флагове ми оставят горчив вкус. Някак тягосни са - като пред раздяла. Broken Heart
Нараво не знам дали да се надявам на признания в този епизод Sob или по-скоро в следващия.... Направо се отчайвам.

Серкан си мисли, че Еда не го иска, че няма търпение да приключат с договора.

А Еда мисли, че Серкан обича Селин и че без значение кого ще избере Селин,  че нея няма бъдеще до Серкан, защото не я обича.

Ясно е с кого говори Серкан пред камината в къщата.
Първо може би с Еда. Когато Еда сигурно му казва, че не е трудно да каже на една жена, че я обича и го пита дали е влюбен в Селин:

После с Енгин, когато Енгин му казва да признае чувствата си поне веднъж в живота и че е влюбен в Еда, че Еда го гледа с любов, докато Селин подслушва и не се знае какво ще чуе:

И накрая със Селин:

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 21:51 от kukli4ka456

# 694
ОБОЖАВАМ ви момичета!!! Истинска наслада за мен е да чета коментарите и разсъжденията за филмчето ни Stuck Out Tongue Winking Eye
Иии пристига...новият ни фрагман, за да има по какво да разследваме (да пишем нашият сценарий Grinning)

П.С Някой вече го е пуснал, но все пак GrinningJoy
буквички на бг с уговорката че съм превеждала по слух. сега ще видя и по преводите на английски ако трябва да коригирам
-   (Енгин) Поне веднъж в живота си признай открито чувствата си. Ти си влюбен в Еда.
-   (Селин) Ако има дори мъничка вероятност да бъдем заедно в бъдеще... още днес, веднага ще напусна Ферит
-   (Серкан) Тя иска час по-скоро да свърши тази игра, час по-скоро да се спаси (отърве) от мен
-   (Енгин) Добре, а ти какво искаш?
-   (Серкан) Какво искаш от мен? Наистина не разбирам. Ако след седмица ти кажа „Остани“ ще останеш ли?
-   (Еда) След една седмица Селин или ще избере Серкан... или ще се ожени. И в двата случая договорът ни приключва. От всичко преживяно, за мен ще остане това малко перце и много незабравими моменти със Серкан Болат

blue благодаря за превода Simple Smile Flowers Hibiscus
На мен ми се струва, че и трите фрага, които пуснаха са до средата на предстоящия епизод. За новия артист, който влиза няма никаква индикация. А днес някъде ми се мярна, че актрисата играеща майката на Серкан е казала (или писала), че новият персонаж ще е конкурент на Серкан, от когото той доста ще ревнува.

# 695
Ааааа, Серкан започва да ме ядосва вече... Аман от мъже, дето не знаят какво искат... То и жени има такива, ама ...на тях някак си им прилича...Wink Хайде Феритови или да се женят, или пък Селин да се откаже от сватбата... Да приключва тоз договор, Еда да се оттегли, колкото и да й е мъчно... Да се завърти покрай нея някой млад, строен левент, да я търси постоянно под носа на Серкан, с когото вече се разбра, че Еда ще работи по проекта, и  лично Серкан да види как се ухажва, как се воюва и как се печели красива жена... Написах един сценарий аз, че да спя рахат таз вечер.... Smirk

# 696
Съдейки по последните фрагове, излиза, че Серкан е споделил на Енгин за договора и че всичко е игра.

# 697
  • Пазарджик
Hands Plus1Hands Plus1
Ааааа, Серкан започва да ме ядосва вече... Аман от мъже, дето не знаят какво искат... То и жени има такива, ама ...на тях някак си им прилича...Wink Хайде Феритови или да се женят, или пък Селин да се откаже от сватбата... Да приключва тоз договор, Еда да се оттегли, колкото и да й е мъчно... Да се завърти покрай нея някой млад, строен левент, да я търси постоянно под носа на Серкан, с когото вече се разбра, че Еда ще работи по проекта, и  лично Серкан да види как се ухажва, как се воюва и как се печели красива жена... Написах един сценарий аз, че да спя рахат таз вечер.... Smirk

+1 Hands Plus1

# 698
  • София
Mury9, аз напълно одобрявам твоя сценарий! Аз много отдавна се опитвам да изпратя Еда в Италия (по моя сценарий), но си давам сметка, че моя сценарий ще бъде по-мъчителен и продължителен, та затова този твоя, с един Серкан който да ревнува като луд ми допада повече! Аз само пак ще кажа, че не ме се струва никак реалистичен сценарий, в който Серкан открито и честно казва на Селин, че избира нея, т.е. отговори положително на нейния въпрос! Да чакаме след това Еда да му прости и отново да са заедно, за мен е най-лошия възможен сюжет! Остава ни единствено да се надяваме, че фраговете наистина са подвеждащи и ни очакват приятни моменти в епизод 10!
Хубава вечер и спокойни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

P.S. Апропо първият кадър от третия фраг изглежда, че Серкан, Еда, Селин и Ферит дават някакво интервю или аз нещо бъркам? Има трета жена, която държи бележник и химикал, както и човек с камера отстрани! Любопитно защо ги интервюират четиримата заедно? Още една загадка, за да не можем да спим спокойно! Smiley

# 699
# 700
За пръв път нямам никаква идея на къде ще завие сценария. И този начин на поднасяне на сюжета в същност държи публиката пред телевизорите в сряда. Браво, майсторски свършена работа, особено с фрагманите.
Обяснения в предстоящия епизод на а да има, а пък който чака целувки... да се въоръжи с търпение поне още два епизода.
Серкан и Еда просто не вярват в чувствата на другия, твърде горди са и двамата за да направят първа крачка.
Четох при рускините едно мнение което частично споделям, че Серкан е основно виновен за ситуацията със Селин. Защото тя е влюбена жена, която се е борила за любовта си и продължава да се държи за тънкото косъмче надежда да спечели Серкан. /В първия фраг мисля Еда й разкрива че всичко е игра и сигурно тогава тя ще набере кураж за разговора "ако има и малко надежда...". /
Докато Серкан никога не я е обичал, очевидно не е правил нищо лично и мило за нея, но не иска да й каже в прав текст истината и да я пусне да направи опит за щастие с Ферит.
Това е висша проявя на егоизъм и в този аспект Серкан наистина не заслужава /все още/ любовта нито на Селин нито на Еда.
Трябва да мине през чистилището на ревността и загубата, за да се научи да цени човека до себе си.

# 701
Според мен Серкан не иска Селин да се жени за Ферит, защото така влиза във фирмата приятел на врага му Каан Карада. До сега никога не е показвал някакви по специални чувства към нея. Ще дам пример  - цветята за Селин, включително и  картичката, бяха изпратени от Еда, а не лично

# 702
Ако се появи нов мъж ще е много изтъркано. Ще е като във всички останали сериали.

# 703
За мен има нещо гнило в този сватба след седмица,така и не дадоха разговорът между Селин и Ферит.Изведнъж росни,пресни да съобщят новината на Серкан,като че ли нямат търпение да съобщят на родителите си...
Чакам новият епизод и ще видим,кой какво е намислил:rolling_eyes:

# 704
Здравейте момичета!!  Нов член съм и досега само четях публикациите ви, но така се зарибих по този сериал ,че не можах да се въздържа да изкажа предположението си. Благодаря ви много за различните гледни точки, които ми помагате да видя. Края на серията според мен ще са думите на Серкан към Еда " Какво искаш от мен? Наистина не разбирам. Ако след седмица ти кажа „Остани“ ще останеш ли? и от нейният отговор ще се развият събитията по нататък.

Общи условия

Активация на акаунт