Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 63 685
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Привет момичета!
Отдавна не съм се включвала, ама малко тегаво ми върви сериала напоследък. В последната серия Керем и Ханде имаха толкова много екранно време заедно, но нещо не можаха да ме грабнат, доста постна ми беше цялата история с усамотяването им в планинската вила, дълго очаквания разговор и т.н.
Най-силният момент и за мен беше моментът, когато Серкан изгледа видеото с майка си и Еда, прекрасно го изигра Керем!
У мен остава едно впечатление, че са доста неравностойна актьорска двойка Керем и Ханде. Ханде е красавица, много е сладка и лъчезарна, но като актриса има много, много да учи и  да се развива. Не съм я гледала досега и впечатленията ми са ограничени, но трудно си я представям в жанр различен от романтичната комедия.
Иначе разбирам, че сериалът има много добър рейтинг, радвам се, дано да продължи все така.

# 676
Привеееет! 🧚♀

Благодаря ви за всичко споделено, с удоволствие ви изчетох. 💕

Еха, ще имаме нов фрагман, чак не ми се вярва. Хммм, нещо много ни подгряват за новия епизод. Едва неделя е, а аз вече нямам търпение.

Тази вечер ще гледам епизода с превод и определно ще има неща, които не съм видяла и разбрала при гледането онлайн.

Чудя се Серкан защо толкова се е заинатил да раздели Фери и Селин. От ясно по- ясно е, че въобще не я обича, безинтересна му е. Но тази мания да ги раздели ми идва в повече. Чудя се, когато се разделят, какво ще предприеме Серкан. Не вярвам да направи опит са се събере със Селин, но ще видим какво ни е подготвила Айше.
Искам някой да ухажва Еда, за да може Серкан да осъзнае колко е влюбен в нея. Честно казано, не знам какво би накарало такива големи инати да признаят чувствата си. Може би някоя  шокова случка, която да разкара всичките им задръжки и да оставят сърцата да говорят. 🤔

Преди и сега.

Все пак Серкан осъзна, че договорът все някога ще свърши и предложи работа на Еда. 😍

Охх, нямам търпение за новото фрагманче.

# 677
Общо взето в хижата нищо сэщестмено не си казаха. Уж да поговорят,то само лосуми.
Аз много си я харесвам Ханде. В три сериала съм я гледала с този. Много е сладка,като сърничка ми е,като Бамби с тези големи кафеви очи. Не си я представям в драматична роля. И ще ми е супер интересно да я видя в такава.
Според мен си е добра актриса и не разбирам защо е така критикувана. Но Керем си е на светлинни години. Той е много добър.
На мен не ми допада възкъсата рокля на Ханде. Тази синята от предната серия. Едва й покриваше д-то. Да,млада е,но чак такива къси роклета да й обличат.
Тази снимка със сеното е готина. Мислех,че е стара. Отсега ли е? От снимките на сериала ли?

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 18:41 от Мис Каролин Бингли

# 678
  • София
Тази снимка със сеното е готина. Мислех,че е стара. Отсега ли е? От снимките на сериала ли?

Отговарям за снимката. Да, от снимките от сериала е и по-точно от епизод 10!
Аз също много харесвам Ханде като актриса и определено смятам, че дори да не е на нивото на Керем, има голям напредък в развититето си! И нека не забравяме, че Ханде е доста по-млада от Керем (6 години, ако трябва да съм точна), надявам се кариерното й развитие да е все в положителна посока и след 6 години да видим една актриса на нивото на Керем, а защо не и по-добра от него?!
Хубава вечер! Nature Full Moon With Face

P.S. Аз също не харесвам част от тоалетите, които избират за Ханде - много къси рокли или както в споменатия случай за синята рокля, всъщност много къс гащеризон, но трябва да се примирим с избора на стилисти и дизайнери!

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 19:55 от nrgmama

# 679
# 680
Благодаря за превода на епизода!
Не е уау, но ми хареса. Имаше си и силните и слабите моменти. Относно фраговете, в сряда най сигурно... И защо пус наха трети, какво искат да до изяснят с него? Гледам го без звук и май ще има бай Еда, хай Селин, пък после що избрах тази, а не онази, цветето от звездите...

# 681
  • София
Имаме ли фраг 3 с превод на английски или руски? Не че ще отгатнем какво следва. Вече се убедих, че нарочно ни настройват за едно, а то... излиза друго.

# 682
Статията е преведена с Гугъл преводач...

# 683
Тази статия вчера я видях в Геджето. Това, че се следват какво би трябвало да означава? Дали не е пр трик? Иначе са си хубава двойка на екран. След Серенай май Керем не е имал връзка.

# 684
ОБОЖАВАМ ви момичета!!! Истинска наслада за мен е да чета коментарите и разсъжденията за филмчето ни Stuck Out Tongue Winking Eye
Иии пристига...новият ни фрагман, за да има по какво да разследваме (да пишем нашият сценарий Grinning)

П.С Някой вече го е пуснал, но все пак GrinningJoy

# 685
Имаме ли фраг 3 с превод на английски или руски? Не че ще отгатнем какво следва. Вече се убедих, че нарочно ни настройват за едно, а то... излиза друго.

https://www.instagram.com/p/CFFeCEpgSWy/

https://vk.com/video-132999259_456246647

# 686
Тази статия вчера я видях в Геджето. Това, че се следват какво би трябвало да означава? Дали не е пр трик? Иначе са си хубава двойка на екран. След Серенай май Керем не е имал връзка.

Какво като се следват? Това не значи нищо. Но пресата търсят под вола теле.Хиляди хора на ден следват други и това нещо трябва да значи ли.? Съвсем не.
И със Серенай много ги харесвах като двойка. Интересно ми е защо се разделиха. Но не намирам такава информация. Аз съм завършила PR и трябва да ви кажа,че всичко е PR. Фрагманите пък особено. Те са да поддържат интереса. Аз затова не им се връзвам. Обикновени рекламни трикове са това,включително и,че обявиха,че се следвали. Ми нормално е. Колеги и познати са. Всичко е за да се шуми.

# 687
ОБОЖАВАМ ви момичета!!! Истинска наслада за мен е да чета коментарите и разсъжденията за филмчето ни Stuck Out Tongue Winking Eye
Иии пристига...новият ни фрагман, за да има по какво да разследваме (да пишем нашият сценарий Grinning)

П.С Някой вече го е пуснал, но все пак GrinningJoy
буквички на бг с уговорката че съм превеждала по слух. сега ще видя и по преводите на английски ако трябва да коригирам
-   (Енгин) Поне веднъж в живота си признай открито чувствата си. Ти си влюбен в Еда.
-   (Селин) Ако има дори мъничка вероятност да бъдем заедно в бъдеще... още днес, веднага ще напусна Ферит
-   (Серкан) Тя иска час по-скоро да свърши тази игра, час по-скоро да се спаси (отърве) от мен
-   (Енгин) Добре, а ти какво искаш?
-   (Серкан) Какво искаш от мен? Наистина не разбирам. Ако след седмица ти кажа „Остани“ ще останеш ли?
-   (Еда) След една седмица Селин или ще избере Серкан... или ще се ожени. И в двата случая договорът ни приключва. От всичко преживяно, за мен ще остане това малко перце и много незабравими моменти със Серкан Болат

# 688
Мис Бингли, подобно търсене на теле под вола имаше и по време на излъчването на РП. То не бяха дебнения, търсене на сенки и отражения, не само от клюкарките, но и феновете. Надявам се тази "лудост" да не ги споходи. Сериала им върви лежерно, без сътресения.
Като цяло изненадана съм от Керем, от играта му и харизмата. Импровизира с лекота и излъчва спокойствие и увереност.
Ханде има нежно лице и тези огромни очи, и май доста дълги крака. За играта и, млада е и има време да се учи, но се справя.

# 689
Тая Селин е егати тъпанарката. Лъже го този мъж,сгодила си след дълга връзка,в която е била разочарована,че не е довела до брак и да не остане капо. А Ферит я обича. Ама тя колебаела се. Щяла веднага да отиде при Серкан. Двулична гадина, злобарка.
Серкан изобщо не го вълнува тя и това си личи. Изобщо не съм на мнение,че той прави усилия да ги раздели. Напротив,това е само оправдание да е със Еда. И съвсем скоро ще го осъзнаят и двамата.
Ферит си личи,че я обича,но може би и на него не му е чиста работата.
Серкан за няма и месец с Еда има повече хубави и специални моменти колкото със Селин в годините е имал.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 22:28 от Мис Каролин Бингли

Общи условия

Активация на акаунт