Отговори
# 30
Уаау, Айше как щракна само белезниците Wink

Илай и Ирфан са много впечатляваща двойка Heart Eyes

Много хубав фрагман, наистина Hands Clap

Варна  Flowers Bouquet  Галка Flowers Bouquet   благодаря ! Gift Heart

Цитат
Казва се Джанер Джиндорук.

Благодаря! За мен е непознат.

# 31
Има много колажи....феновете творят....Hands Ok Hand

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Новини от снимачната площадка на  "Вавилон" - 09/04/2020 People Dancers Hands Ok Hand

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?w=wall-158123700_33323

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video136478071_456240986% … l_wall_-158123700

# 32
Стар ТВ потвърди, че "Вавилон" започва на 11 септември.
Не очаквах толкова скоро.
Вероятно в понеделник ще пуснат и още един фрагман.

Много хубаво руско клипче.
Ирфан и Илай.

https://www.instagram.com/p/CEuQAoFowBH/

Клипчета от арабските фенове.

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video136478071_456240988% … l_wall_-158123700

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video136478071_456240982% … l_wall_-158123700

"Колкото повече искаш нещо, толкова по-скъпо плащаш за него".

Прав си, Егемен бей.
Ама кой да слуша.
Любов, какво да правиш.Grinning
Илай няма да се измъкне лесно.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 20:42 от varna_2

# 33
Добро утро Hug
Благодаря за всичко споделено Flowers Hibiscus

# 34
Привет!

Предстои ни един чудесен ден - прекрасен, слънчев и красив!Да го изпълним  с доза добро настроение и щипка любов! Пожелавам ви щастлива, усмихната и пълна с красиви мигове Събота, приятели! Heart

Остават броени дни до началото на "Вавилон" - сезон 2.

На 16 септември  започва излъчването по Kanal D Drama Estados Unidos, САЩ на
                                                             "Ти си моята родина."

Анонс от Берг

https://www.instagram.com/p/CEuX125DKuy/

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 12:10 от HELEN60

# 35
Привет!
Благодаря за фрагмана с превод и буквички! Heart Heart
За всичко споделено също! Heart

Без да съм фенка на нито една от трите жени във Вавилон, много ми харесваха сцените на Халит с Аслъ в излъчените епизоди дотук.
Щракването с белезниците също ми хареса. Не знам, може би няма да се съгласите, но химия усещам в тази двойка, не толкова в другата, която много хора желаят да я има, да не кажа изобщо.
/Имам проблем с Бирдже. Става въпрос за корекциите по лицето. Когато го разкриви за плач или някакво подобно чувство, много се усеща/
Много бих искала една чиста душа като героинята на Аслъ да бъде в живота на Ирфан, но тя наистина заслужава един мъж с по-малко следи от травмите в душата си.
Нямам коментар по въпроса за двойката Илай-Ирфан. Мисля, че човек понякога трябва да се прости с миналото си и да започне начисто. Особено в случая на Ирфан, но сценаристите решават.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 21:27 от Mydream

# 36
Здравейте !

Благодаря на всички за богатата информация и снимки! Heart Decoration

# 37
Това е проблемът на “Вавилон”.
И в туитър феновете на всяка от трите актриси иска “тяхното гардже” да е по- напред.

Има фенове на:
Илай-Ирфан
Илай и Егемен
Айше-Ирфан
Еда- Ирфан
Еда-Егемен
и даже на Ирфан-Егемен ( хахаха)

Ами не става така, дами и господа.
Всяка фенска група тегли чергата към себе си и в крайна сметка винаги има някой недоволен.

Корекциите на Бирдже и мен ме дразнят, но не пречат на ролята й, напротив, даже са задължителни за доскорошна любовница на богат чичка Grinning

Аз харесвам Бирдже и Халит като двойка, но мисля, че ако изобщо са предвидили някаква любов за Ирфан сценаристките, тя ще е с Айше.
Ама там докато потръгнат нещата.
Те и двамата едни принципни, едни моралисти.
Я вижте Илай и Еда как налитат да целуват.
В нашия сериал жените държат инициативата.
Но Айшето не е такава. Тя раздава каратистки удари и щраква белезници. Joy

Сцените между Ирфан и Айше сами за себе си бяха хубави. Наистина, в тях има повече чистота. Но образът на Айше остана много неопределен и блед и това се отрази на взаимодействието й с останалите герои.
Не бих имала нищо против Ирфан да е с Айше, но тогава бих искала поразгърнат образа й  и да го направят по-ярък.

Много, много се надявам, че ще престанат да въртят Ирфан между три жени. Това е крайно досадно за зрителите.
Щом Еда целува Еге, значи разводът им с Ирфан е факт.
Дано това да е краят.
За детето ще е тежко, но то още какво го чака.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 20:49 от varna_2

# 38
За да си фен на една двойка се иска много повече.
Да, предпочитам в живота на Ирфан да има човек, който да бъде като него в определена степен, да му даде втори шанс да изпита някаква любов, а не съжителство като с Еда, но много трябва да се потрудят сценаристите, за да ми се случи това, че да бъда фен на двойката Ирфан-Айше.
А за Илай-Ирфан - писах още като започнаха сериала. Късно е, чадо.
Поне Ирфан, който представиха дотук, не ми се връзва с Илай да създава семейство. Може да я спасява, може да я съжалява, но любов олюне кадар - не вярвам.
Егемен не ме вълнува. Онур прави различен образ на този герой. Още във фрагмана се вижда.
Ще гледам с удоволствие Нур. Нейната игра ми хареса в сериите, които съм гледала дотук.

# 39
Добро утро Hug

Да, след такава голяма лъжа с бащинството на Дениз, хубаво е Ирфан да започне на чисто... с Айше. Редно е да подсилят образа и  вече. Прекалено много време отделиха в първи сезон на съпругата и синът на Сюлейман. При такъв звезден състав, изкараха на преден план второстепенни герои. Ще видим сценаристите какво ще ни поднесат. Simple Smile

# 40
Афишът за новия сезон.

Всички са затънали  в калта.
Да видим кой ще се измъкне. Grinning
Никой не е невинен, само Дениз.
Хубав афиш, има идея в него.
Напоследък обикновено ги снимат актьорите насядали в разни пози и това е.
Тук са се постарали повече.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 12:48 от varna_2

# 41
Айше си остава голямата въпросителна- защо и тя е в калта?
Силно изразени са двойките на афиша, Айше е до Ирфан...

# 42
Айше е полицай.
Не вярвам да има някоя тъмна тайна.
Когато се бориш с тъмни сили, няма как да не се оцапаш.
Ирфан също не е престъпник в истинския смисъл на думата.
Прекрачи закона по неволя.
Всеки от героите си има някакво черно петно и то не е задължително да бъде криминално престъпление.
Но за Айше наистина знаем много, много малко.

За двойките- да, Айше е до Ирфан.
И аз вчера казах, независимо, че ми харесват Бирдже и Халит, страницата за Ирфан е затворена. Не е много логично такъв, какъвто ни го показват, да прости на Илай. Каквато и любов да е имало, сега би предпочел чист човек като Айше.

# 43
Честит празник!

Според мен Айше разбра, че Ирфан е в измамите с пирамидата заради обстоятелствата около болестта на Дениз.  Това с белезниците може да е начин да му помогне.
Въпреки милите моменти между тях в първи сезон аз не усетих нещо интимно, в смисъл влюбване.
Моята версия е, че Ирфан ще загуби всичко след като истината за детето се разкрие.
Ще остане сам, опустошен, наранен. На кого да вярва, на жената, която е обичал, а тя е станала метреса, на жената, която е била до него с една голяма лъжа или на приятеля, който го предаде?
Както и да го измислят сценаристите, дано да е интересно за нас зрителите.Grinning

Скрит текст:

# 44
Нямаше как да има нещо интимно, защото Ирфан беше женен.
Те го представят като твърде праволинеен, нямаше да е логично.
Но сега е разведен.
А като разбере и за детето всичко ще се преобърне.
Защото към останалите неща, ще се прибави и усещането, че всички жертви и компромиси, които е правил с личното си щастие, са били напразни.

Забравих да кажа за Онур.
Не ме подразни във фрагмана.
Сякаш няма да ми бъде трудно да свикна.
Възприемам го като абсолютно нов герой, не търся прилика с Озан, защото такава на 100 процента е невъзможна.
Разбира се, това че имаше такава дълга пауза, също помага.

Общи условия

Активация на акаунт