Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 400

• 37 838
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Кой ли прострелва Наре? Акън ли е? Санджар дали припада след като предава Наре на Гесиз?
Отговорите на 7 септември.
А днес - успешна сряда и дано ни изненадат с нещо...

# 47
Добро утро,

Днес, комисар Йомер.Heart Специален ден.Thinking

Момичета, Hug

Здрава и спокойна сряда.

# 48

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

https://www.youtube.com/watch?v=_EA0FpNVT5s

# 49
  • Пловдив

Да им се порадваме така, преди започването на "войната" за попечителство.
Да се надяваме на Мелек...

# 50
Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи...
За жалост всеки един в случая, ще трябва да поеме своята вина и  двамата имат право да вземат Мелек.
Защо очакват някой друг да поеме тяхната отговорност и да покажат, че са жертви?
Защото е по- лесно, по - удобно да виниш някого. Защо  наказват другия с детето и го използват за разменна монета?
Ако между двама души не се получи, не може да лишат детето от другия родител. Едното няма нищо общо с другото. Не е редно то  да  плаща греховете на своите родители.
Много ми харесаха думите на Наре, но ще се постави ли и тя на мястото на Санджар ?
Ние се надяваме на примирие, а ще дойде потоп и размирици. 

Благодаря Ви, хубав ден !

# 51
  • Варна
Привет Smile

малко хумор

Ще ни е необходимо да се запасим пак с търпение, но е трудно, когато има толкова настроени
фенове против главния герой и неговите решения и действия. Няма лесни решения, и в живота е така,
но трябва толерантност и компромис Yellow Heart

Хубав да ви е деня !

# 52
Никой не е доволен.
Ще трябва да се заредим с търпение и да сме готови да видим доста неща.
 Кахраман каза, че не се занимава с  лоши неща-убийства и отвличания.. Може да покаже положителната си страна.
Ще дадем шанс да разгърнат цялата история, характери и истории на героите. Тогава може да дадем оценка и мнение.

# 53
  • Пловдив

Какво като е мокър, нали морето й го върна на Наре.

# 54

Момичета Two Hearts не се "косете"  положението ще става още по-напечено. Особено след като загатваха в първи сезон, сега явно подсказват и най-вероятно ще задълбочат разкриването на нелицеприятните страни на някои персонажи. Няма чисто лоши или добри хора. Всеки има своите ангели и своите скрити или явни демони, които носи в себе си.
Не искам да започвам с "казах ви още по време на първи сезон" за някои постъпки на един човек, на друг също, както и на трети.
Факт за мен е, че всички ще се трансформират по някакъв начин.
Тази трансформация вече е налице при Санджар. На него проблемът му е доверието у хората, на база преживяно голямо разочарование. Това от своя страна обаче е довело да нараняването на най-любимия му човек - Наре.  Но Санджар каквито и грешки да е направил - той търси опрощение.
Друг е въпросът дали ще го получи. Това никой не го знае.

Аз си имам своя версия, която споделих с вас - сега ми остава да гледам и да видя дали или доколко съм видяла и преценила  нашите герои.

А това което пишат определени групи или хора си е несъстоятелно, откъде и да го погледнеш или прочетеш. Безсилие, че историята е на СЦ, а не тяхната /каквато е в главите им/. Същевременно е смешно по какъв начин си изтърват нервите и пишат глупости.

Тъй като днес е денят на комисар Йомер и синьорина Елиф - нека се насладим на една незабравима и легендарна двойка.

# 55
  • Пловдив

Всеки момент го чакам да падне. Силите са му стигнали само до толкова, колкото да спаси Наре.
Много ме вълнува точно този момент.

Марта, съгласна съм - затова обичам Енгин.
При него всичките му герои от филми и сериали са различни, и в повечето от написаните сценарии са имали предвид точно той да ги пресъздаде.

# 56

Цитат
При него всичките му герои от филми и сериали са различни, и в повечето от написаните сценарии са имали предвид точно той да ги пресъздаде.   

Hands Plus1

# 57

Цитат
Истинският актьор е затова - да пресъздава чужди животи от написани и режисирани истории.
Колкото по-висок клас е актьорът, толкова по-сложни и многопластови роли му се предлагат.
Защо Енгин Акюрек изигра Керим Ългаз?  Тези които са отдавна в темата знаят - защото ролята е била много сложна. Енгин не избира лесни образи, а не му и предлагат.
А някои така си и остават - да играят ролите на добре облечени и чистички, лустросани и с обноски, добри в очите на масовата зрителска аудитория... Ама дали ролята е сложна - няма значение, ама дали даденият актьор надгражда умения- кой го интересува, важното е да си активен в социалните мрежи и да събираш лайкчета...
Пък после дали му помнят въобще сериала и за какво е ставало реч и дума  - много важно...

# 58
  • Пловдив

Ох и Менекшето си търси правата...
Бременна ли е, не е ли...

# 59
Цитат
Ох и Менекшето си търси правата...

Ох, как и се иска да стане в истинския смисъл на думата, метреса.Но освен на Яхя, за друг не се сещам.

Той и изпълнява всякакви заповеди, но Елван като го остави.....,идва Менекшето.  Wink

Комисарят.Heart

Общи условия

Активация на акаунт