Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 750
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И моят все още го няма.
Половинът е с бутилка Джони.

# 2 866
  • София
Не мога да регистрирам бележка на Самърсби, изписва ми , че не съм попълнила всички полета,  явно има някакъв проблем....
когато си въвеждате имейла автоматично се получава така. Изпишете го наново буква по буква и би трябвало да ви се получи регистрацията. Поне при мен беше така.

# 2 867
Някой писал ли е на организаторите на играта на Джони Уокър по въпроса - Пеневи /Димитрови?Ако да на имейл обръщат ли внимание или да звъня?

# 2 868
Мисля, че играта на Самърсби беше до 23.09, но не съм сигурна включително или не..

# 2 869
Топси,ако го взема,ще го снимам🙂.Ако не,ще помоля куриера да си го снимам поне😂

# 2 870
Искам да благодаря на Gabriella Danailova,дано късметът ти се върне в пъти момиче ❤И едно урааа спечелих от Прингълс,но имам въпрос дали ще пристигне до края на октомври или да си търся друг подарък за дъщерята?

# 2 871
  • Велико Търново
ММ е с куфар от Джонито. Едвам го накарах да купим отново уиски, че първият път аз спечелих уиски.

# 2 872
  • София
До 2 седмици приблизително пристига наградата. Няколко дни преди това от DHL изпращат смс кога да очаквате пратката.

Искам да благодаря на Gabriella Danailova,дано късметът ти се върне в пъти момиче ❤И едно урааа спечелих от Прингълс,но имам въпрос дали ще пристигне до края на октомври или да си търся друг подарък за дъщерята?

# 2 873
Верно, че Милка се бавят.Аз спечелих първият ден и нищо не е пристигнало още.Звънях на Лео нямало пратки от Милка 😀

# 2 874
ImaLogika Благодаря 😊

# 2 875
  • При децата ми
Със закъснение малко повече от 10-тина дни се похвалвам с това:

Ваучер от АсКгфК

# 2 876
Спечелилите от първото теглене на Джони, получихте ли обаждане?

# 2 877
  • Велико Търново
Сечелилите от първото теглене на Джони, получихте ли обаждане?
Не.

Има ли някой да не си е заявил ваучер на Каменица от 15 септември? Днес два пъти се мъча да се свържа и никой не отговаря.

# 2 878
Здравейте, при спечелване на награда от джонито от първо теглене( бутилка естествено), може ли да се спечели награда от второ теглене? В условията пише само 1 награда ама за целия период или за седмицата?

# 2 879
  • Велико Търново
Здравейте, при спечелване на награда от джонито от първо теглене( бутилка естествено), може ли да се спечели награда от второ теглене? В условията пише само 1 награда ама за целия период или за седмицата?
Мисля, че за целият период на играта е една награда. Затова накарах ММ да регистрира следващата бележка.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 17:06 от dannyny

Общи условия

Активация на акаунт