Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 559
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Под Слънцето
Новата карта на била ми отне 3 мин макс да я регна на техния таблет. Имена, дата на раждане, мейл, адрес физически и пощенски код. Няма друго. Парола не ми поиска. Веднага се активира, та пазарих и даже регнах кб вече. Нямаше бг клавиатура, но удобно са изписали известните домейни с пощи.

# 2 971
Няма да забравя как криех кенчетата Бургаско.Катерех се,за да стигна перваза на прозореца и оставях там бирата.После влизах през централния вход,отивах до първия етаж,изваждах продуктите и оттам със засилка нагоре,прибирам бирите в гардероба и ни лук яла,ни лук мирисала. Аз номерата си ги прилагам при мъжете,че жените наистина сме зли🙂.Ох,да идва този куриер и да се приключва вече🙁.

# 2 972
  • Стара Загора
Продуктов пакет Милка спечелих между 13 : 20 и 13 :25ч, изрично каза да пазя бележката за получаването

# 2 973
  • при късмета
Таня, пише "клиент номер" или нещо такова, не бар кода.
Изобщо не давам обяснения защо съм купила това или онова. Затова това рапортуване ме озадачава. Ако регистрирам нещо на негово име, просто го информирам и толкоз. Макар и да го правя рядко.

# 2 974
Това ми излезе в Инстаграм:

Картата на Била я смених преди време заради онова с личните данни, не разбирам защо пак трябва да я сменям?

# 2 975
Ма ко,точно баркода искат,за съжаление.

Отчитам се аз,че често се получават изцепки.Снощи как ми изхвърли бележката.Забравих да го предупредя и сега ще се угоявам с голяма кутия Ная.

# 2 976
Сега приех колелото, но не ми стана приятно, че трябваше да се разправям за него. Не го очаквах от сериозна фирма като Якобс. И цялата ситуация е странна - пратката била върната, но не само моята, а и на другите победители (което знам - писах си с единия от тях). След спора дойде за броени часове, но е друг модел ( на същата цена, не ме минават, но за съжаление, с висока рамка).

# 2 977
  • София
Зайците яко ми вдигнаха кръвното. Не мога да закупя ваучер за КФС заради някакви абсурдни сдвоени профили, което дори не знам какво е, защото никой друг не играе от моя телефон. ММ си има негов акаунт и вече си използва ваучера.

# 2 978
  • Разпиляна във въображението
Благодаря на agnesana за кода за КК! Явно моят късмет там е все даден от добри хора.

# 2 979
Аз никъде не прочетох,че играта на Била е само за новите карти.
днес пазарувахме в била със старата карта и най отдолу пише регистрирай касовата бележка.

# 2 980
Не са само Якобс. Майка ми взе участие в Инстаграм игра на Нескафе 3в1, изтеглиха 10 печеливши вместо 20, както пишеше в правилата. Естествено при няколко запитвания и снимка на правилата изобщо не отговориха. И това за термочаши. Много от страниците в социалните мрежи се поддържат от некадърни рекламни агенции.

# 2 981
И в правилата не пише да е нова била карта

# 2 982
  • София
Ма ко,точно баркода искат,за съжаление.
Скрит текст:
Отчитам се аз,че често се получават изцепки.Снощи как ми изхвърли бележката.Забравих да го предупредя и сега ще се угоявам с голяма кутия Ная.
Баркодът го пише на всяка карта. Не е проблем да се вземе от там. А и клиентския номер беше свързан с бар кода. Сега не ми се сравняват бележки и карти, но едното беше част от другото.

п.п.аз съм по лек случай с игрите от теб и мм вече ме е обявил за лудо Ленче, еле  с тия ваучери от зайците..снощи пица от Доминос...представям си на твоя какво му е...Както вика Мако- да крием.То хората любовници крият- ние бележки! Ха ха ха ! Satisfied
А ти обявила ли си го за луд заради неговото хоби? Wink Всеки си има своите малки удоволствия и лудости и се съобразяваме с тях. Simple Smile Иначе след като се "облажи" от някоя по-хубава награда, ще видиш как ще започне да те разбира. Joy  ММ вчера ме попита дали няма да спечеля пак някоя екскурзийка или нощувки на хубаво място. Joy Не че не го правим и без награди, но му харесва, когато отидем на място, което не е очаквал, че ще посети.

# 2 983
Моя пък се радва, че печеля, даже ми помага. Купува Милка, без да искам, носи ми етикети на Кола, казала съм му, че не ми трябват и продължава. Satisfied Аз пък не му казвам какви игри има и той все като чуе за някоя игра идва и ми казва, аз му отговарям, че ги следя и знам всичките. Smile
Радва се като спечеля нещо за него или от негово име, и като си спечели нещо той. Smile

# 2 984
  • Сф
Зайците яко ми вдигнаха кръвното. Не мога да закупя ваучер за КФС заради някакви абсурдни сдвоени профили, което дори не знам какво е, защото никой друг не играе от моя телефон. ММ си има негов акаунт и вече си използва ваучера.
И аз и мм си имаме акаунти, устройства, оба4е не ми даде за да взема 2 ваучера еднакви по 5.50 на двата различни профила.даже през друг ай- пи не ще. Пробвай с ваучера от 3.50, ако ти се  харчат зайци, него ще ти го пусне.Аз (ние) ползвахме един от 5.50  и един от 3.50.Че бях и пред кентъки и се заядосвах и аз, бях обещала обяд на детето вече.
Вчера бургеркинг в Парадайз оползотворих, като няма кентъки.
п.п. и за саладбох не дава втори от неговия профил.За какво им бяха егн та не знам. Явно това е сдвояване..в крайна сметка и аз и мм сме сдвоени- в леглото ....... Smiley

Общи условия

Активация на акаунт