Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 545
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 030
С гривна съм от Савекс. Сега получих смс. Бях регистрирала само една бележка и то защото в Кауфланд беше намален и реших да взема.
Междувременно спечелих и още една кърпа от Морени.

# 3 031

Разопаковах,за да ги снимам.Сега ги прибирам наобратно😂.Обаче сте прави,че пакетите са различни.Куриерът каза,че е разнесъл 7-8 от сутринта и че моят е много по-тежък.
Браво!!! Много се надявах на продуктовия пакет, но по-добре че не го спечелих, много сладко мнооогооо.
Лунатичка92 искрено се забавлявам с твойте истории 🤣

# 3 032
  • София
Печеля фитнес гривна с 1 бележка. 😊

# 3 033
Печеля фитнес гривна с 1 бележка. 😊
Юху и аз съм с гривна от савекса. С една бележка бях. 😊Честито на всички !

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 18:44 от jenskata

# 3 034
  • Пловдив
С гривна съм от Савекс. Сега получих смс. Бях регистрирала само една бележка и то защото в Кауфланд беше намален и реших да взема.
Междувременно спечелих и още една кърпа от Морени.
Еее,значи пак няма за мен гривна.Аз пратих мъжа ми и той взел прах за 30лв на една бележка разбира се. Карай,здраве да е.

# 3 035
  • Пловдив
Ох, само проверявам дали някой е писал за Савекс.. Сигурно няма да спечеля като съм толкова нетърпелива.

Преди час получих СМС от тях, че печеля гривна - само 1 бележка беше
Не мога да повярвам - за първи път печеля награда BowtieBowtieBowtie

Искам да благодаря на denyil , благодарение на която ще имам раница от КК и на TaniaTanq , която също ми прати кодче. Благодаря ви, момичета, трогната съм!

# 3 036
  • Варна
Преди малко видях в квартално магазинче, че Милка са намалени на 1,20 лв. и купих 4 бр. По пътя към касата видях, че Queens имат промоция - при покупка на 2 бр. сок, се трие скреч карта с подарък чиния. Спечелих, продавачката се зарадва, все едно тя печели, а аз толкова се ентусиазирах, че си забравих касовата бележка! Сега, като видях продуктовите ви пакети, още повече се ядосах Simple Smile
Ето я чинията, дуралексова е:

# 3 037
Снимките на продуктовите пакети подсъзнателно ме подтикнаха да си купя шоколади, а се бях зарекла, че повече няма да играя. Joy

# 3 038
  • Пловдив
Савекс и мен не искат да изтеглят хем бях с две бележи

# 3 039
Как се разбира че бележката от савекс е одобрена?

# 3 040
Здравейте! В играта на милка ако спечеля момента игра по какъв начин ще разбера?

# 3 041
  • Sofia
Нямам смс от савекс😟явно ме няма...
Честито на всички 🍀♥️

# 3 042
Здравейте! В играта на милка ако спечеля момента игра по какъв начин ще разбера?
Всяка игра си има правила , там пише всичко но все пак ще обясня. При регистрация на 1 касова бележка разбирате веднага дали печелите продуктов пакет Милка, 200лв или 300лв гифт карта. Разбирате със съобщение на екрана и смс. При регистрация на 3 НЕПЕЧЕЛИВШИ касови бележки участвате в томбола за 1000лв гифт карта които са общо 30бр, които ще се тегли след играта тоест на 1 октомври!

# 3 043
Biotèn в избрани търговски обекти: до  -20% и скреч карта на касата за спечелване на чадъри и продукти
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1627751194073133& … d=129704790544455
Ваучери от 20 до 60лв. за детски дрехи
https://www.surveypage.com/back-in-class-with-sergent-major?fbcl … Mz3AZapz18C_nEzJw

# 3 044
Искам отново да благодаря  Lila7 за изпратените ми от нея части за пъзела на Кауфланд, напълно безвъзмездно и то по нейна ипициатива. Радвам се че има хора като нея в темата.

Общи условия

Активация на акаунт