Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 464
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 345
  • София

Това е приложението, при теб pppqq е 2-то 🙂
Много тъпо приложение,иска 6 цифрен пин нали уж е 4 цифри и не става регистрацията.Чета отзивите има много недоволни.
6-цифрения ПИН е за вас за да ви се отваря приложенивто с този ПИН, а не пинкода на картата Simple Smile

# 3 346
напишете ми сайта на Мираж за сегашната игра

# 3 347
  • МИНДЕРА
Никакъв произволен измислен  от мен пин не приема,казва грешен пин,хората се оплакват масово от това приложение.За нищо не става .

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 13:28 от sisipisito

# 3 348
Здравейте, някой има ли получил гривната от савекс и искат ли бележката?
Сутринта ми я доставиха, бележка не са ми искали Simple Smile

# 3 349
И при мен не приема никакъв създаден пин .Отказах се и деинсталирах.

# 3 350
Пробвах се в Милка , 11 бележка и нищо.. но и Аз съм упорита 🤪🤪🤪
Записах се и във Евридей.
Посъбрала съм бележки и ще се надявам от някъде късмета да ми се усмихне. Simple Smile ✌🏻
Успех и на Вас 🍀🤞🏻

# 3 351
  • Под Слънцето
напишете ми сайта на Мираж за сегашната игра
prestige96

после гледаш промоции
отваряш
в ляво са ти актуалните

# 3 352
  • В страната на бурите
Бележките в играта на Tchibo участват ли в следващо теглене, ако са непечеливши или само в края за кафемашините?

# 3 353
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли получил гривната от савекс и искат ли бележката?
Сутринта ми я доставиха, бележка не са ми искали Simple Smile
И моята я доставиха преди малко. Бележка не са искали. Получих си и раничката от Теди без бележки и етикети да искат. Дойде и продуктовия пакет на Милка, но съм на работа и ще ги видя по- късно.
Мама е с раничка от Теди от днес.Chocolate BarWear School Satchel

# 3 354
Никакъв произволен измислен  от мен пин не приема,казва грешен пин,хората се оплакват масово от това приложение.За нищо не става .

И при мен не стана с първото инсталиране. Първо активирах картата във вайбър и след това инсталирах отново приложението и стана.

# 3 355
  • София
Няма ме в Чибо, но от Теди съм с раница и рефлектор. Simple Smile

# 3 356
И аз играх за рефлектор сега и го спечелих. Играх за раница на сестра ми и пак греда, много голям песемист е Simple Smile 
И аз снощи играх на Евридей, голям зор да се запиша в първото теглене, дано спечеля този път Simple Smile
Няма ме в Чибо, явно ми пазят кафемашината :-0 Simple Smile Wink
Нещо този месец забравих къде какво играх, имах по едно участие в Кит Кат,  Савекс, Мура, Сайдера - сега май чакаме само печелившите. Играх и на тъпите близалки 3 пъти, на Милка сигурно и аз си платих комплекта, ама да се чака нещо Simple Smile

# 3 357
С чашки от Чибо съм, не съм много радостна Simple Smile
Искам машина, ама дали участвам.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 18:22 от milena_dyakova86

# 3 358
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз съм с органайзер от Тедито.С нетърпение ще го очаквам.

# 3 359
Благодаря на всички които ми казаха да пробвам в Теди като се включа само за една награда, включих се за пореден път за раницата но отново не  я спечелих. Незнам с колко участия трябва да участвам че да спечеля с 2 пробвах с 4 пробвах с 5 пробвах не става и не става.

Общи условия

Активация на акаунт