Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 161 151
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 480
  • софия
Днес се пробвах в Милка за последно и нищо , в Пантен също ме няма..

# 3 481
  • Пловдив
Как се регистрите в прингълс?Иска ми щат?! Вие какво пишете? В kellogg ли правите Регистрацията? Извинете за тъпите въпроси знам, че е писано 1000 пъти ама сега не намирам отговор.

# 3 482
Здравейте, ще може ли някой да напише активните игри в момента?

# 3 483
"Опитай пак" в Морени. Поредните три непечеливши, още три имам. Купувам ги само защото майка ми много ги яде, но е много досадно когато два месеца се пробваш през деня и през нощта и едно голямо нищо. Сега се чудя кога да регистрирам последнитв три и да се свършва. Предпочитам им онлайн игрите без покупка за кутия вафли.

# 3 484
Леле, още не вярвам. Току що ми звънна едно много мило момиче, Елица. Печеля телефон от Евридей. С 2 бележки на майтап.

# 3 485
  • София
Изтеглени са финалните 40 потребители, които ще получат подаръчен комплект Pantene Superfood или Pantene Repair & Protect срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета.Това са:

AniMM
Elenka Elenka
agnesana
boat
bugi6
Kityty
Petqq_g
krasi_79s
TaniaTanq
Vessi*
HollywoodGirl
дарито_87
D_e_s_i_t_o
val_8
🐟 Дори 🐟
pepina83
stefaniika
iveto_11
rumidimi
pepi_r
๑ஐღ синя птичка ღஐ๑
stnle
fiction
Мари72
Smurf4eMM
nina_ricci_
LieToMe
Hellenn
Sonnenlicht
dannyny
BarbieDi
Lovelyyy
yovanka25
H0uSse_Baby
~ Dee_Dee ~
jadi24
Miss_charm
milena1980
Савина1
VALL...
Юхуу, от Розали книга, а сега и за първи път от форума!

# 3 486
Колко струва Савекса в Кауфланд, малкия течен?

# 3 487
Супер! Дано и аз имам късмет с любимите превръзки. Smile

# 3 488
  • при късмета
Леле, още не вярвам. Току що ми звънна едно много мило момиче, Елица. Печеля телефон от Евридей. С 2 бележки на майтап.
В сайта за регистрация има само 2 полета, едното е имейл, другото номер на бележка. Как ти се обадиха по телефона, да не би да си резерва от предната игра?

# 3 489
Не знам. Продиктува ми имейл, на който да изпратя снимка на касовата бележка и номера на касовата бележка, както и адрес за доставка.

# 3 490
  • sofia
По спомен след като попълниш първите две неща в сайта на еври дей се отварят полета за допълнителна информация.

# 3 491
  • Варна
На втора страница, искат телефон.

# 3 492
По спомен след като попълниш първите две неща в сайта на еври дей се отварят полета за допълнителна информация.
Да, имейл и тел. номер

# 3 493
  • при късмета
А, ясно. Аз още се колебая за участие по вече споменатите причини. Нещо за плащане на данъци, както е по правилата казаха ли?

# 3 494
А, ясно. Аз още се колебая за участие по вече споменатите причини. Нещо за плащане на данъци, както е по правилата казаха ли?
Не, но и аз не слушах внимателно, що ли😂. Ще питам в имейла и ще пиша ако ми отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт