Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 412
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 645
  • Велико Търново
Сега видях, че днес е последен срок за вземане на картите от Каменица. Токущо бягах за моята. Някои офиси още работят.
А на мен ми казаха след 30 септември да проверя. Обаждах се да потвърдя наградата преди седмица.

# 3 646
  • София
Играта на Икеа и Мастъркард беше до 25.09.2020 г.
https://www.bulgariatrip.bg/#?
Икеа имаха ли активна игра с мастър кард? Не откривам инфо на страницата, но реших да попитам за всеки случай.

# 3 647
Днес намерих две опаковки от Морени, но едната е в бая окаяно състояние и не съм сигурна дали разчетох кода правилно. Някой ако иска код да пише, но не съм от София и както казах, едната опаковка хич не е представителна. Преди тях видях още една и не я взех, защото така и не спечелих от тях.

# 3 648
  • София
Ето несесера от Либрес, заедно с химикалка за мащаб, днес ми го донесоха

# 3 649
Вече всичко е раздадено в Морени.

# 3 650
  • Пловдив
Днес ходих да си взема тайната награда от игра във Фб Joy
Мъж ми много ми се смя като отворих пакета
Скрит текст:
Опаковка торбички за боклук (10 бр от 60 литра) и 2 домакински гъби Joy

# 3 651
Пристигнаха ми двата продуктови пакета от Милка. Това са кашони, не пакети 😂

# 3 652
Приключих с Милка 7:0. Като гледам продуктовите пакети колко са хубави чак с последните бележки ми се искаше повече пакет отколкото гифт карта 😆 Е, ще чакаме утре големите награди 😁

# 3 653
Ще чакаме новия месец с нови игри и по-интересни награди Wink

# 3 654
Милка наистина се постараха много с тези пакети. Като видях че има 10 тъмни шоколада и леко се разочаровах защото знам че много горчат. Сега вече ги правели да не горчат много. Отворих един да го опитам, много приятен вкус все едно ядеш млечен шоколад изобщо не горчи.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 21:04 от Станимир Иванов 641942

# 3 655
  • Велико Търново
Тайната награда е жестока! Особенно на фона на щедрите Милка пакети!!!

# 3 656
  • София
Милка наистина се постараха много с тези пакети. Като видях че има 10 тъмни шоколада и леко се разочаровах защото знам че много горчат. Сега вече ги правели да не горчат много. Отворих един да го опитам, много приятен вкус все едно ядеш млечен шоколад изобщо не горчи.
Ся, дразниш нещо с толкова шоколад. 😂 Купих три за последен опит, но нъцки.

# 3 657
Тихо, че и аз чакам една тайна награда, която се бави и се чудя заслужава ли си нетърпението и вълнението. Нещо вече не ми се играят игри за мижави награди. Преди наградите бяха хубави и предимно без покупка, сега хвърляш само пари и получаваш "Опитай пак". Ще опитам, ама друга марка. Grinning

# 3 658
Не съжалявайте за пакетите. Спестявате много захар 🙂 Аз се радвам повече затова, че спечелих изобщо от Милка. Споменах назад, че съм печелила от тях веднъж някакви плюшки и само това... за толкова години игри, но си хапвам техен шоколад по принцип и се зарадвах на наградата. Не купувам продукти, които не купуваме по принцип, само защото има игра.
Успех утре на всички участващи за 1000 лв. Дано повечето се похвалим с такава награда тук.

# 3 659
Магси пусна снимка на игра от брошурата на Фантастико , а аз отворих сайта им( май за сефте...) и видях , че от утре ще има няколко игри със скреч карти или рег.на к.б.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт