Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 772
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 805
След колко кода? Joy Честито.
Аз след 12 кода се отказах.
Чудя се защо Ивайло с палмичката спря да пише ама ти го заместваш добре. Smile

# 2 806
  • София
От къде взехте Савекс на промоция? Гледам по брошурите във фф е 5 лв., но не ми се ходи до там, а в цба 6 лв. Непечелившите бележки участват ли за следващи тегления? То всъщност още само 1 ли има? Записала съм си до 30.09, а се мотая и още не съм се включила, пък искам гривна. Grinning Даже не за мен, а за подарък, но все пак.

Редактирам се: Останала съм с впечатление, че теглят в Понеделник, а то било в четвъртък и има още 2 тегления. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 15:57 от Магси

# 2 807
Здравейте.  Вече втора седмица не печеля нищо от Теди , та се чудех дали всяка седмица трябва да се включвам или участвам и в следващите тегления. Като чета Милка май на никой не дава Simple Smile запалих една позната с тая Милкаа и тя вече 5 бечежки и нищо... ужас. Мисля са се влюча в чибо поне 1 път.

Ако сте използвали точките си и не спечелите в текущата седмица , точките изгарят и трябва отново да участвате с нови точки за дадена наградата Simple Smile

# 2 808
След колко кода? Joy Честито.
Аз след 12 кода се отказах.
Чудя се защо Ивайло с палмичката спря да пише ама ти го заместваш добре. Smile
С 27 кода. 😀

# 2 809
  • Разпиляна във въображението
В играта на Gloss пише обекти за промоцията, но такива не виждам.

# 2 810
Здравейте.  Вече втора седмица не печеля нищо от Теди , та се чудех дали всяка седмица трябва да се включвам или участвам и в следващите тегления. Като чета Милка май на никой не дава Simple Smile запалих една позната с тая Милкаа и тя вече 5 бечежки и нищо... ужас. Мисля са се влюча в чибо поне 1 път.

Ако сте използвали точките си и не спечелите в текущата седмица , точките изгарят и трябва отново да участвате с нови точки за дадена наградата Simple Smile

Благодаря.  Значи още един път ще пием теди Simple Smile))  Детска раничка все не мога да уцеля. А много исках за малкото.  Дано да е късмет 3 седмица Wink

# 2 811
За награди - ваучери за пазаруване в онлайн магазин за детски дрехи: https://www.facebook.com/darykidsbg/photos/a.164963541921371/164963125254746/

За награда - ваучер*100лв. за магазин за дрехи:
Скрит текст:
Klek Shop
19 ч.  ·
🏁 100 ЛЕВА ВАУЧЕР GIVEAWAY 🏁
1. Последвайте @klekshop;
2. Тагнете приятел в коментар на тази публикация;
.
🍀 БОНУС 🍀:
Споделете тази публикация на Story и отбележете @klekshop
.
Победителят ще бъде избран на случаен принцип LIVE в 19:30 на 27/09 (тази неделя)
.
Acknowledgement: By entering, participants confirm that they are 13 years of age, release Instagram of responsibility, and agree to Instagram’s terms of use. The promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Instagram. #sweepstakes
За награди - книги: https://www.facebook.com/fiction.factory.org/photos/a.2019936321 … 2496026447356180/

За награда - цветен портрет: https://www.facebook.com/cvetinacvetelin/photos/a.11734361898721 … /658246601563582/

За награда - плетена шапка/шал: https://www.facebook.com/pletko2015/photos/a.930234137012193/3231301686905415/

# 2 812
Конвертирам кодовете от My sparx, тези които ни дадоха според точките които имаме ,но повечето от тях ми дава ,че са използвани.Някой с такъв проблем?

# 2 813
Не, не и не... КК и Морени просто ме мразят:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 2 814
За Теди - участваш само за седмицата в която си се включил с точки за конкретна награда. Ако не спечелиш - тези точки горят. Но ако имаш неизползвани точки, с тях можеш да участваш когато прецениш.

# 2 815
Vessi, на мен вчера така стана, защото по погрешка конвертирах вече преобразуван и въведен код и се опитах да го регистрирам. Естествено ми показа, че кода е регистриран. Хубаво е, че задрасква регистрираните кодове, но се вижда само ако презареждам страницата след всеки въведен код, аз не го правя и забравям кой код вече съм регистрирала.

# 2 816
  • София
Конвертирам кодовете от My sparx, тези които ни дадоха според точките които имаме ,но повечето от тях ми дава ,че са използвани.Някой с такъв проблем?

И при мен се случва често.

# 2 817
Защо си правите труда след като няма награди?Аз получих 17 кода,но не съм се занимавала въобще като няма за какво.Някой ще качи ли раницата от хайнц да знам дали да ме е яд 😁

# 2 818
Някой имал ли е проблем с качването на бележка в играта на Кит Кат? Като натисна изпрати ме праща в началото на сайта и не изписва дали бележката е качена успешно.

# 2 819
Вече са ви отговорили, но само да ви кажа че раничката е много сладурска и голяма. Малкият ми син си я ползва с кеф. Успех 🍀

Общи условия

Активация на акаунт