Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 573
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
Страхотни награди! Честито и със здраве да си ги ползвате!
И аз искам гифт карта и фитнес гривна, но нещо не ми се получава. Ще пробвам с по още една бележка и спирам, че се заринах с шоколад и прах за пране Simple Smile

# 2 941
Така се радвам като някой от тук печели, все едно аз съм спечелила. Честито на всички за хубавите и желани награди

# 2 942
  • Пловдив
И моите кутии милка са тук-  много са се постарали,браво!И от Морени дойдоха наградите- деня ми стана супер!

# 2 943
  • Разпиляна във въображението
Ще взема да пробвам веднъж и аз Милка Simple Smile

# 2 944
  • София
Страхотни награди! Дано ме огрее и мен с фитнес гривна. А на Милка ще взема още веднъж, че и аз съм с 2 участия, а искат 3 за големите награди.

# 2 945
Честито😀.Аз чакам куриера.Дано да успея да си получа наградата.Обиколих целия паркинг пред Билла,но не си открих КБ.А ММ ми философства,че вече не печеля нищо.Ами как да печеля,като той по всички възможни начини ми пречи.С нова кола съм и при първото излизане с нея предизвиках леко ПТП.Сега не ми дава ключовете,когато съм сама😡.Но днес успях да се измъкна.Включих се при близалките,в Кит кат  и в играта на Била.Искам да обърна внимание на съфорумките,които ще се включат,че на самата КБ има специален код,който се регистрира.Не е с номера на касовият бон.Освен това,покупката трябва да е извършена с новата билла карта,понеже при регистрация се въвежда баркода й.
П.п.Въпрос към тези,които сутринта получиха пратките от Милка.Прегледаха ли обстойно КБ?

# 2 946
  • при късмета
Направих си труда да отида до по-голямата била при нас. Има бисквити мираж с новата промоция. Взех и едни бисквити милка, които в нашата обичайно ги няма и направих такава сметка, че да се включа в новата им игра. В количката си намерих бележка на която има 2 шоколада милка и за тяхната игра също става.

# 2 947
  • София
Пфу, сега трябва да си вадя от новите карти на Била. Имах намерение да си ползвам старата и да не се занимавам с формуляри, терминали и пр.

# 2 948
  • София
И аз си получих кутията на Милка, но е по-различна от вашите Stuck Out Tongue Winking Eye

yovanka, и без това старите карти важат до началото на март. Аз още не съм извадила. И новата ли е с допълнителни малки карти?

# 2 949
Пфу, сега трябва да си вадя от новите карти на Била. Имах намерение да си ползвам старата и да не се занимавам с формуляри, терминали и пр.
Много бързо става.Вземате си картата от каса и отивате на таблетите.Регистрацията отнема 2-3мин.
Таня,не.Само една карта е.Прегледаха ли ти КБ за Милка?

# 2 950
Новата била карта е една голяма, няма малки.

# 2 951
Аз никъде не прочетох,че играта на Била е само за новите карти.

# 2 952
  • Разпиляна във въображението
Чибо да нямат и те игра?

И аз ще трябва да изкарвам нова карта на Била.

# 2 953
  • София
И аз си получих кутията на Милка, но е по-различна от вашите Stuck Out Tongue Winking Eye

yovanka, и без това старите карти важат до началото на март. Аз още не съм извадила. И новата ли е с допълнителни малки карти?
Много тъпо, ако ги спрат и няма допълнителни карти към основната. Децата ги ползват да си вземат закуска в междучасията.

# 2 954

Инсталирай си приложението на Била. От него може да показваш картата и на касата маркират направо от телефона.
Иначе сегашните била карти не знам дали са валидни, защото в нашата била ми казаха, че не може да я ползвам и да инсталирам приложението или да заявя нова карта след касите да попълвам формуляр.

Общи условия

Активация на акаунт