Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 632
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 150
Данъкът се плаща до 3 месеца след възникване на данъчното събитие, т.е. до три месеца след като някой спечели ще си получи наградата.

# 3 151
  • при късмета
Не. Означава, че първо ще си платиш данъка на организатора и чак тогава ще си получиш наградата. Техния срок да го внесат е друг, не април догодина. На тримесечие трябва да ги внасят и декларират. Но могат да го събират по всяко време през тези 3 месеца
Обаче не са посочили стойност на наградата, а след като са обявили, че ще го събират са длъжни, защото самия данък спрямо това се определя.

Освен това пише, че един участник има право само на една награда. Неясно е дали, ако спечелиш малка награда имаш право на голяма, ако не е така тази игра ме губи.Както е написано, точно така излиза

# 3 152
Аз пак ще участвам, дано този път ми се падне телефон, а не кутия Simple Smile

# 3 153
Аз и на кутия ще съм доволна. Joy

# 3 154
Спечелих двойна покана за Луда надпревара, играх заради брат ми, но са изменили датата и на 3 октомври ще е зает. Някой ако има желание да отиде, нека ми пише. Трябва да дам име, което ще включат в списък, после си казваш името на място и влизаш с дружката. Поне така ми обясниха.
https://m.facebook.com/ludanadprevara/

# 3 155
Можеха малко да разнообразят наградите,а не да са същите като в предишната игра.

# 3 156
Сега се сетих, че бях купила киткат, да бях взела за 3лв, взела съм горе-долу за 2лв, хвана ме яд. Сетих се, че имаше игра, но си казах наградите не са хубави и не проверих, а то имало и преживявания. Пак ще купувам, така е като не гледам. Smile

# 3 157
Като заговорихте за брашно и кутии аз май бях спечелила кутия скоро от Софиямел. Какво стана, някой получи ли нещо?
То май беше в началото на лятото,  не си спомням...

Сега проверих беше с тиганите и хлебопекарните

# 3 158
Да знаете, че Строител имат нов куиз по втората книга за Хари Потър Simple Smile Само че не можах да намеря какви са наградите този път.

# 3 159
Спечелих от форумната игра на Солис от последното теглене, но още нищо не съм получила, пък минаха две седмици... Има ли вече получили наградата от тази игра?

Здравей, може ли линк за тези форуми игри?

Извинявай, но колко пъти ще питаш за това и ще ти се отговаря едно и също?!?!?

# 3 160
Моля ви да ми напомните как се използваха точките в Икеа при онлайн поръчка. Правила съм вече няколко поръчки онлайн и помня, че беше нещо по-особено, но в момента не мога да се сетя.Blush

# 3 161
  • Стара Загора
Трябва да е синхронизирана картата с профила

# 3 162
Трябва да е синхронизирана картата с профила
Синхронизирана е. Поръчвала съм и преди. Просто сега не мога да се сетя къде се приспадаха точките.
Редактирам се: има минимална стойност на поръчката за да се приложат точките /за мен това е ново/ и вече се получи.

# 3 163
Благодаря Ма ко за отговора. Телефонът ми е за смяна и мислех да се включа, но условията наистина са не ясни. Кутията не ми трябва, защото имам превръзки още от миналата им игра 🤣

# 3 164
  • Стара Загора
При финализирането на поръчката се ползват, точна стъпка не мога да дам. На място ги ползвах този път, че имах път към София

Общи условия

Активация на акаунт