Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 625
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 180
  • Разпиляна във въображението
Много се изнервих с Милка. Регистрирах 1 бележка - ок. На втората ми каза, че е регистрирана?!? Третата успях. Не спечелих нищо, но ме е яд, че не приема втората. Последователни бележки са, освен това да е проблем. Ще се звъни Simple Smile

# 3 181
За награда - ваучер*100 лв. за ShopSector: https://www.facebook.com/ShopSector/photos/a.299078100223210/2037612643036405/

За награда - ролон Eucerin: https://www.facebook.com/EucerinBG/photos/a.10150387686699925/10159263962264925/

За награда - филтрираща бутилка за вода с активен въглен:
Скрит текст:
Детски магазин "Сиси" - ученически раници Gabol
9 ч.
  ·
🚨ПОДАРЪК🚨
🎁Включете се в нашата игра и ДВАМА от Вас ще СПЕЧЕЛЯТ БЕЗПЛАТНО Филтрираща бутилка за вода с активен въглен, високо качество.
Филтърът с активен въглен пречиства питейната вода, премахва органични замърсители, хлор, миризми и механични мастици от водата.
✅Без Бисфенол А - Филтърът е сертифициран за употреба в съответствие с FDA и LFGB/EC.
🌱Ние вярваме, че по-малко произведени и изхвърлени пластмасови бутилки за еднократна употреба са малка, но значима крачка към чистата природа.
🤩Условията да участвате в играта са:
1. Харесайте страницата ни
2. Харесайте тази публикация
3. Тагнете в коментар 2 ваши приятели, които смятате, че също биха били заинтересовани.
‼️На 07.10.2020 ще изтеглим 2мата победители, които са изпълнили условията за участие в играта и ще се свържем с Вас, за да Ви предоставим подаръка. УСПЕХ!

# 3 182
Здравейте, имам спечелена раница от кока кола, но като звъня на телефона и той е все изключен. Някой има ли този проблем. Как да се свържа с тях, за да дам адрес за доставка.
Пробвайте през вайбър.Чета,че вече данните се изпращат по този начин.Кодът от имейла,имена,телефон и офис/град на Еконт мисля че трябваше да се изпратят.

# 3 183
  • София
Много се изнервих с Милка. Регистрирах 1 бележка - ок. На втората ми каза, че е регистрирана?!? Третата успях. Не спечелих нищо, но ме е яд, че не приема втората. Последователни бележки са, освен това да е проблем. Ще се звъни Simple Smile
Щом са последователни, да не би без да искаш да си регистрирала 2 пъти една и съща? Все пак се различават само с една цифра. Пробвай пак първата.

# 3 184
Не става. Ма ко има същия проблем. Утре ще звъня и аз.

# 3 185
  • при късмета
Свързах се по телефона и директно ме питаха от Била ли е бележката. Имало дублиране на номера, защото и по тяхна информация от там бележките са най-много с 4 цифри и има повторения. Казах, че е и ми казаха да ги регистрирам с 0 (нула) отпред. Но все пак се обадете, че може да излезе проблем, ако се спечели с тази бележка награда. На мен оператор ми прие обаждането, обясних проблема, после друг служител ми върна обаждане с решение.

# 3 186
Благодаря! Първо ще се обадя, за да ми запишат гласчето Simple Smile

# 3 187
За играта на евридей - имам няколко неясни за мен въпроса : 1. Рег.к.б. само за конкретното седмично теглене ли участва или за всички до края на играта ? 2. Ма ко беше споменала нещо , което и на мен не ми е ясно- имаш право само на една награда от вид или по принцип само една ? 3 .Споменавате за плащане на данък - в правилата виждам , че той ще се декларира и плаща от организатора ( или бъркам ? )
Скрит текст:
Според ЗАКОНА ЗА ДАНЪЦИТЕ ВЪРХУ ДОХОДИТЕ НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА (ЗДДФЛ) с окончателен данък се облага брутната сума на придобитите облагаеми парични и предметни награди от игри, от състезания и конкурси, които са над 100 лв. Печелившият участник получава наградата след изплащането на данъка от Организатора.
Организаторът е длъжен да декларира и внесе съответния данък.

# 3 188
  • София
Все още никой не ми е писал за Луда надпревара. Аз подсещам за последно, явно няма желаещи да идат.
Свободни ли са още?! То датата е сменена.

# 3 189
Denyil, и аз така го разбирам за Евридей. Относно тегленията - в предната игра спечелих от последното теглене пакет със стара бележка (мисля втората бележка).
Честити награди на всички! Simple Smile Мен Савекс ме пропускат упорито...

# 3 190
  • при късмета
Дени, променили са го. Назад имаше снимка от правилата, където се казваше, че печелившия си получава наградата, след като внесе данъка на организатора

# 3 191
Denyil, и аз така го разбирам за Евридей. Относно тегленията - в предната игра спечелих от последното теглене пакет със стара бележка (мисля втората бележка).
Честити награди на всички! Simple Smile Мен Савекс ме пропускат упорито...

Как така със стара бележка?

# 3 192
Глоси, ако четеш повече и питаш по-малко ще е по-добре. Wink

# 3 193
Игра на АЕГ с награди - ел. мелнички за сол и пипер: https://www.aeg.bg/local/promotions/igraite-i-spechelete-podarak … QzUYGlY55FluM15GA

# 3 194
Да задам въпрос от серията " руси" - как и къде да натисна бутон "участвай" или "регистрирай" ? Само при мен ли е без бутон ?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт