Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 414
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 390
  • софия
Участвам в Савекс, Ети, Милка, Киткат, Чибо, Ферри, засега само чаши от кафето.

# 3 391
Печеля фитнес гривна от игра на Космополитън! Heart Eyes Савекс отпада от надпреварата за покупки. Laughing

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:54 от ~Carolina~

# 3 392
  • Велико Търново
Печеля 1кг кафе от Чибо. Blush Ще влезе в употреба, защото у дома сме с кафеавтомат и купуваме същото, но така исках чаши.

# 3 393
  • София
Евридей от утре на промоция в Т маркет.

Аз още имам от предната игра, но ще взема да се пробвам. Тогава не спечелих.

# 3 394
  • София
Може ли да се проверят някак регистрираните бележки в Милка? Днес регистрирах втора, а ми изписа, че участвам 1 път за хилядарката. Ама трета бележка нямам. Браузъра помни сегашните две и една от август за буркана, други няма. Възможно ли е да брои и онази от миналия месец?

# 3 395
Сушшша при мен. Включих се в повечето игри и нищо: Савекс, Чибо, Милка, Близалките, даже в квартален магазин, а най- смешното е че Купих Джак за близо 200 лв и загубих бележката 🤣🤣🤣 няма такова мрънкане, поне да помагаше ама уви.

# 3 396
Фейсбук игра на Стела Артоа:
https://www.facebook.com/StellaArtois.Bulgaria

# 3 397
  • Сф
Не ми приема бележката от Била, Милка. Имахте такъв проблем. Мако май ти беше. На кой звъните и какво се случва?

# 3 398
Не ми приема бележката от Била, Милка. Имахте такъв проблем. Мако май ти беше. На кой звъните и какво се случва?
Трябва да звъннете на телефона на играта който е 0888423069. От там ще ви съдействат.

# 3 399
  • Русе
Аз нямам проблеми с бележките на милка от Била. Имам 2 или 3 такива. Приема ми ги без проблем, но не печеля.

# 3 400
  • при късмета
Звъннах на телефона от правилата, обясних проблема и ми върнаха обаждане, като ми казаха да регистрирам бележката с нула отпред. Ама се обади за всеки случай

# 3 401
Аз пък да успокоя тези, дето не печелят раници от Теди - тези на кола са 100 пъти по-добри. Не мрънкам, спечелих на чаветата, радват им се, но са само за връхна дреха, нещо леко и вода. А сложих нормален за дете багаж, а се разпадна по шевовете. От предишни игри са им били по-хубави наградите. Още по-хубавото беше, че бяха гарантирани. А сега регистрираш, па чакаш, па не те теглят (за което уловката е, че можеш по 1 награда от вид на седмица да спечелиш, понеже им писах и обещаха да си оправят правилата, че не е ясно) наградата излиза златна. Много искам игра с чадъри, забравих някъде небето на Теди и сега имам остра нужда от читав ☂️

# 3 402
  • Под Слънцето
Само малко инфо за Джонито от 1-ва седмица и си лягам, че едва се крепя на стола с температура.
Та значи  тези, които са прозвънени, ще си получат наградите бутилки в събота. В петък ще ги пращат.
За куфарите не питах.

# 3 403
  • при късмета
Раниците на Теди, които ги водеха ученически, а са си чисти пътнически, дори вдигаща се дръжка имат като куфарите са уникални. 6-7 години пътуваме с нея и куфар от Теди и не само, че не е мръднала, а събира повече багаж от куфара. Защо ги водеха ученически, не знам. Вече 2 игри пускат подобия на раници. От повече време дори, много свалиха качеството на наградите. И една плажна кърпа има  детето, пак от тяхна игра. Беше преди раниците и куфарите, значи е от още по-стара, двулицева, плътна и за повече от 7 години киснене в сладка и солена вода, обикновенно пране, дори не е избеляла

# 3 404
Някой успя ли да регистрира код в новата игра на прингълс не го приема моя и това е, опитах дори със стар код и него не приема.

Общи условия

Активация на акаунт