Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 711
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 245
Да не ги мислим - ще се занимават с каузи, които са им на сърце, платиха си дълга към ОК, вече нямат нужда от издръжката на Чарли и съответно не получават
Надявам се да не го правят.
Каузите,които са им на сърце,са същите като на Кардашян.
И понеже Кардашян спирали щоуто си,двамцата биха убили за тяхното място с титлите напред и без задръжки,въпреки приказките на Хари,но на него кой ли му вярва.
Скандали при тях с лопата да ринеш,Даяна,Томас Маркъл,бивши,Уили и Кейт ще седнат на диванчето,,Арчи ще вкарат...Ето това наистина би ги направило богати и независими.Няма да се мъчат повече с каузи за пред простолюдието и интелектуални напъни,които не са им сила.
Само една дреболия ги дели от милиардите-благословията на Кралицата.Дребна работа.Че иначе каляската става тиква...

Роклята на Летисия е сред най-лошите й.

# 1 246
Съдраната рокля на Летисия - не.
Шинелите на Кейт я правят да изглежда така, както една кралица трябва да изглежда. Отиват и, излъчва авторитет и са много на място.
Съсекс са ясни - всеки ден с нова бизнес идея. реално не знаят къде се намират. А има хора, които са доста в час и могат да ги използват много добре, без те дори да се усетят. Впрочем няма да им е сефтето. Разни Клунита, Млунита и подобни не съм ги виждала скоро да им клакьорстват. То и няма за какво. Но нека опитват, show must go on.

# 1 247
След една определена възраст, каквито и крака да имаш, не трябва да ги показваш, освен ако не си на плажа. Това ми е мнението за недошитата рокля.

Съсексови нямало да правят риалити, но имали записи от напускането на кралското семейство...
Това в Дейлито го прочетох, но много неща от Дейлито се потвърдиха...

# 1 248
  • София
Това, че таблоидите им приписват идеи, не значи, че те имат всеки ден такава.
Не изключвам обаче документален филм/серии за дейността им. Нещо като "Чарлс на 70".

ПП Колкото се потвърдиха, двойно не се...

# 1 249
  • Някъде там
А двойно повече се отрекоха ....
Това че жълтурките им измислят постоянно нови бизнес идеи и начинания, едва ли означава че те ги имат, както се и видя до сега.
Ама всеки е свободен да вярва в каквото си иска.

Днес ще има повод за обсъждане на пиргите и 😉

Харолд е изписан от болницата и се чувства добре. Така и не написаха какво му е точно

Татяна отминалия уикенд с приятелки във Флоренция.

Дрехите са от нейния магазин.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 09:18 от daviz

# 1 250
Шинелите на Дюкесата я правят да изглежда като караула пред президентството.

# 1 251
Лилак Joy Винаги са ми много забавни постовете ти и макар никога да нямат връзка с реалността, компенсират с огромна доза фантазия Hands Plus1
Каузите, с които се занимават са същите, с които се занимават и в КС и май станаха ясни - равноправие за жените, документални поредици за природата и вдъхновяващи жени и все в този дух. Откога Кардашян се занимават с това? Питам щот не ги следя, а виждам, че си по-осведомена за тях от мен. А ако са почнали и с туй да се занимават - ми, браво на тях, то това са и неща, с които се занимават и работещите рояли. Хари не знам за какво би убил, но съм сигурна, че би му било забавно да узнае. И на мен ми беше забавно, де Joy
Сигурна съм, че доста хора биха искали Меган да ''седне на идването на Опра'' , но за жалост всичко което прави е да си говори за благотворителни инициативи и вдъхновяващи хора - същото, което си правеше и преди. Скука.
Колкото и да се опитвам не мога да си спомня за никакви скандали с Даяна (?!?) или бивши, но аз нямам вътрешна информация все пак.
Съсекс са ясни - всеки ден с нова бизнес идея. реално не знаят къде се намират.
Откакто се интересувам (А то е доста отдавна) въпросните им ''идеи'' не са се променяли още от периода на работещи рояли, а и доколкото помня Нетфликс обявиха насоките, в които вече работят. Еми не знам какво им е новото, май вече ги обсъдихме отдавна, колко били ''лицемерни'' идеите им.
След една определена възраст, каквито и крака да имаш, не трябва да ги показваш, освен ако не си на плажа. Това ми е мнението за недошитата рокля.

Съсексови нямало да правят риалити, но имали записи от напускането на кралското семейство...
Това в Дейлито го прочетох, но много неща от Дейлито се потвърдиха...
Като риалитито ли Grinning
Нямам търпение да ги видя тез...''записи'', само че нещо ми подсказва, че ще си чакам вечно Joy

# 1 252
  • Някъде там
На мен шинелите ми харесват за официалните събития. Стоят ми изискано и класно, но само за тях. В ежедневието не.
Този ми е любим.

# 1 253
Шинелите на Дюкесата я правят да изглежда като караула пред президентството.
Joy Joy Задавих се с кафето и се залях цялата, а съм с бяла риза. Ти си виновна. Mask

Давиз, коя е тази Татяна? Не ми прилича на Блатник, а от тези маски не мога да се ориентирам.

# 1 254
Ее, да, шинелите са за официални събития, иначе  не JoyJoy Представих си Кейт да бърка манджи с шинел.

# 1 255
  • Някъде там
Ее, да, шинелите са за официални събития, иначе  не JoyJoy Представих си Кейт да бърка манджи с шинел.
Под официални говорех за възпоменания, официални чуждестранни посещения, коледните тържества и останалите такива събития, но тя ги носи и за по обикновени срещи и събития все пак.

Врабчо, Татяна Казираги.

# 1 256
Кейт като се хареса в някакъв силует и само него носи. Малко повече да разчупва и пробва. Фигурата и възрастта ѝ позволяват повече разнообразие и експерименти.

# 1 257
Странно, да. Не завиждам на стилистите й. Дано не те й налагат това, че ако те я съветват, направо са си за смяна.

# 1 258
Гледам, че е пропусната тази новина.
"ПОБЕДА ЗА КЕЙТ: Британското обществено списание Tatler премахна почти една четвърт от своя „жесток“ и „снобски“ профил на Кейт Мидълтън, след като дворецът Кенсингтън обвини публикацията, че отпечатва „поредица от лъжи“ за херцогинята и нейното семейство, включително майка й Карол Мидълтън и сестра й Пипа Мидълтън. Публикацията, озаглавена "Екатерина Велика", сравнява "опасно слабата" Кейт с принцеса Даяна, която се бори с хранителни разстройства през целия си живот и твърди, че принц Уилям е "обсебен" от Каролин Мидълтън, наред с други твърдения."

# 1 259
  • Варна
E, хубаво е да имаш стабилен гръб зад себе си и някой, който да се застъпи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт