Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 46 255
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 1 500
Качамак съм яла два пъти и втория път беше най вкусното нещо което съм яла в живота си.Няма да казвам,колко гладна бях.Да си призная юфка никога не съм правила.

# 1 501
  • Оптимист по принуда
Ох, юфкица, качамачец, траханица и миш-маш...ммммм

# 1 502
Абе въртим,сучем и се за яденЬе... 🤣😂

# 1 503
  • София
Трахана веднъж съм опитвала. Гадно ми се стори.
Но качамак и юфка обичам. Миш-маш не много.

Ени, то яденето ни е основна тема. Трябва да преименуваме темата.

# 1 504
  • Пловдив
Абе ...гладна мечка хоро не играе Wink та и нашта такава...

Аз незнам зимата как ще готвя Confused Начи фурната ми нова, убава, аспиратора силен на мах и пак всичко мирише Confounded  Даже вече ме е яд, че бумнах маса пари за фурна. Ми старата нямаше таквиз вентилатори  и не миришеше май толкоз...кофти така. Сега е отворено, ма зимъска...?

# 1 505
Аве Пандо...не ме намери/видя рече под завивките Joy
Ни моа...ще ме умориш...Joy

Представих си ви...смЕеееех...

# 1 506

Ени, то яденето ни е основна тема. Трябва да преименуваме темата.
Като ни забраниха за пиене и кютек остана времето и лапачката.

# 1 507
Трябва да преименуваме темата.
Мъхъм. Да се оплачем и да похапнем за утеха. Simple Smile

# 1 508
  • София
Оплаквам се, че рожденника се прибра и ме сюрпризира с 800лв глоба и без книжка за три месеца, за превишена скорост! 😠😠😠

# 1 509
Ай, Блонди, с колко е превишил, та такива рестрикции?
Не го хокай днес, празник му е 😊

И аз днес се намръзнах, а не съм от кекавите. За уикенда обаче лятото се завръща. Ура!

# 1 510
  • София
Ми не знам с колко, утре ще му връчат глобата и ще разберем, по мои сметки с около 70км.

# 1 511
  • Пловдив
Аааа...лошо туй с глобата. Пийте тая вечер по няколко, па утре на трезво ще му мислите Simple Smile

Уф...доде обеля тия чушки Disappointed Relieved  че и ноктите боядисах.

# 1 512
Така значи! Аз работих до сега, гледам вече на понички, а тук пак сте се разпищолили!  Енито най - вече се е проявила. Отново. И съм гладна, а разполагам с кофичка мляко и три яйца, а съм уморена... пффхх.Блонд , накажи го, до си знае, ама и да не се косиш много.

# 1 513
Wind and fog, тортите са толкова, не защото се боря за тиквен медал (не че не си го заслужих Joy ), а защото исках да зарадвам близките ми и да ги направя съпричастни с нашия празник. Иначе винаги правя нещо за колегите и нещо за вкъщи. Тази година за пръв път не се събираме заради рождените дни на децата с родителите и свекърите и ми е мъчно. Мислех някъде навън да седнем, за съжаление времето се развали. В единствения ден през уикенда, когато можем и ще позволи и времето, пък мисля, че е редно детето да празнува с деца и така. Тази година с 4 торти.

# 1 514
Честито на празнуващите днес, живи и здрави да са! Успях и на тези сменящи работа!
Ени, чакам си кутията за дегустация Wink
В къщи е сауна, нямам идея как е на вън, аз още си се вея по летните рокли, ама чавето ниски температури не признава.
Оплаквам се, че още работя и че ММ разбира под гледане на дете да го пренавие и преумори, и ревящо после да ми го връчи на мен да се оправям.

Общи условия

Активация на акаунт