Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 410
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 285
Аз ще го обясня. Представи си, че си хванала нещо в автобуса и го прехвърлиш на децата.
Донси, всеки може да хване нещо докато пазарува в магазина, докато плаща сметки, докато ходи на работа и т.н. Само изолирани в стерилен бункер доживот няма да хванем нищо.

# 286
Добро утро! И аз от ранобудните 😀
Да нямате ядове днес, нагримирайте се с усмивка и блестящи очи и излезте навън.

# 287
  • софия
Добро утроооо 🌸 Ако знаете какво щастливо изражение имам сега като видях,че Орлов мост е отворен. Сега се дрънкам в 604 посока мола.
Момичета,щукна ми вчера,че искам да сменя офиса. Ще видим дали ще успея де,ама вие стискайте палци вторник-сряда да има мясъо където искам.

# 288
Дари, дано успееш с желанието си 😊 ще стисна.

# 289
Добро утро, лоча си кофата с кафе иииии после ще си легна пак.Rolling Eyes Уж се наспах, а сега очите ми сами падат. Дари, успех. Като ми дойде силата и енергията ще се разшетам, сега минавам в енергоспестяващ режим.

# 290
  • sf
Аз ще го обясня. Представи си, че си хванала нещо в автобуса и го прехвърлиш на децата.
Донси, всеки може да хване нещо докато пазарува в магазина, докато плаща сметки, докато ходи на работа и т.н. Само изолирани в стерилен бункер доживот няма да хванем нищо.
Знам. Аз само преведох, щот от скука съм на всяка манджа мерудия. 🤣🤣🤣

# 291
Донси!
Добро утро!

# 292
Добро утро Flowers Cherry Blossom
Малкото спи и мрънка на сън, а ММ спи и хърка (до него) така че и съседите да го чуят.  Аз станах рано, пуснах пералня и седнах да уча... Така де като не мога да спя, да правя нещо полезно за себе си.

# 293
Добро утро Flowers Cherry Blossom
Малкото спи и мрънка на сън, а ММ спи и хърка (до него) така че и съседите да го чуят.  Аз станах рано, пуснах пералня и седнах да уча... Така де като не мога да спя, да правя нещо полезно за себе си.
Bubbles, това е бял шум.
Добро утро!
Количката на Бебълс се счупи. Не че стоеше в нея много, но поне като пазарувах ми беше в помощ, нея да я бутам и част от багажа ми да е отзад. Вече количка няма за кога да купувам като ще тръгва на ясла и не знам как ще се придвижвам с нея и покупки, когато имам.
Хубав ден на всички!

# 294
Днес сме на сватба.. големи приготовления, все едно аз ще се женя Wink предадох бебо на баба му, бях на прическа, сега остава живи здрави да стигнем до мястото на сватбата и утре да се приберем благополучно. Не знам дали младоженците се вълнуват ама аз вече много Wink тук пече приятно, не е мръсна жега.

# 295
Sunny, пробвай с по голяма раница за покупките и малката за ръка или си вземи от тези пазарските чанти с колелцата, докато бях бременна с такава пазарувах.
Пийк, весело изкарване 😊

# 296
Пийк, забавлявай се! И без това да те поканят на сватба е по-рядко и от високосна година Joy

# 297
Добър ви ден! С моето спящо детенце майчинството е като ваканция! Оплаквам се ,че скоро трябва да се връщам на работа,а ми е екстра така! Не щаааа,пъъък!!!
Пийк ,завиждам ти за ентусиазма! На мен сватбите са ми ужасно досадни!

# 298
Пийк, забавлявай се! И без това да те поканят на сватба е по-рядко и от високосна година Joy
Не просто сме поканени толкова рядко, ами и то в тази смахната година.
Днес за първи път тази година чух клаксони за сватба...странно е. Друг път го приемах за нормално събота и неделя.
Имам ентусиазъм, защото съм се натокала, облЯкала, малко и аз да се нагиздя Simple Smile Пък е хубаво като има такива поводи. Мило е, че са ни избрали за техни гости. Интересно ми е и Бо как ще се държи. Вчера го учихме да  вика "Горчиво" Simple Smile

# 299
  • софия
Пийк, весело изкарване на сватбата. Да се забавляваш много 😁
Аз имам чувството,че много бавно минава смяната ми днес-нямаме работа неделно,похапнах няколко пъти,пих кафенце,ама време не минава.

Общи условия

Активация на акаунт