Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 453
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро,муцунки. 😘
Пия кафе аз,ама ми свършиха цигарите. Той ММ искаше да ми остави,ама неговите не ги харесвам,та ще ида да купя. 😁
Браво на Цифричката за изпита,тайно стисках палци и бях убедена,че ще се похвалиш! 👌🏻😊
Тето,вържи им на тия по един шал,ама вълнен,да се научат да си слагат маски! 😁
Мид,тя е оправна наша Тета,не я мисли! 😁
Даре,за теб не знам,ама на мен вече ми стърже корема и ще подложа с някоя Фафличка. 😂
Дриймче,нИ тЪ разбрах аз,хем много емоции,хем после скука,пЪ некой Флюбен... я дай отначало?! 😂☺
Айде бягам за тУтун,после да измия чинии и да се опна да си гледам сериала от снощи,че го изпуснах.
Хубав ден на всички! Петък е. 😍😊

# 436
  • софия
Ени, хапни няколко вафлички и вместо мен. Аз верно се чудя защо нямам апетит от 3-4 дни. Не се е случвало от ученическите ми години,откакто открих колко е хубаво да се яде 😁 Ще видим,дано отмине,че като не дъвча постоянно нещо се чувствам все едно не съм аз. Поне желанието за кафе не ми се е загубило,че ако седна на гишето освен без шоколад и без кафе мисля,че клиентите няма да ме познаят 😁

# 437
Начи..дава ми се тука че моЕ да си бременна.. Даро ?!? Така виждам..нещо в твое оправдание да кажеш...хихи...

Ще му лопна нещо на тоя по главата. Дъра бъра сто чадъра....ухото ми пламна..не мога да спя..изнервих се. Цървул проС. Никаква култура на поведение.

# 438
  • софия
Не съм,не съм. Друго ще да е.

# 439
Де сте бре, булки?
Добър вечер от моето място! Онова с хубавата гледка и розето.  Така и така останахме без почивка тая година, поне детето е доволно.

# 440
Даро,урочаса те Тета! Да не мислиш,че ей така те пита.. Ядеш и не дебелееш,а.... аха,ама... Кво стана с тез печени сливи?

Чироз,наздраве!

# 441
Сирос, Кроте, само вий ли сте тука?
Дриймата ни заряза, Дариелка също, Тета се не види, Енито пръжи компири сигур... Уиш я няма и нея, Сънито, Деми, Тетка, никой, ве!!!!
Наливам си 1 чашка с радлер ариана, нИ моа да пия, утре пак съм на тръстиката...
Наздраве, бандата, кой е тук да се обади по водомера😀😀

# 442
  • sf
Аз! 😁 СипАла съм си едно винце и чакам БНД да докара хлапето от морето. И се чудя дали да ходим пак другия уикенд.

# 443
Тук съм , Весе. До сега лочих бира с леля, ака Госпожа Главната Баба. По-добре да не започвам да се оплаквам, че ферман по-дълъг от "Война и мир" ще напиша. Пффффффф!!!!!!!

# 444
Уиш,  по - добре си сипи още една бира, мани книгата Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак преядох. Как ми не стигна това ядене...

# 445
И аз тук. 🤗
Пих... но шпа.😁 Немам сили за друго,не съм човек днеска. Дребната ме ядосва,баща й също. Ще трепя някой! 😈😆

# 446
  • France
И аз съм тук. Само, че нито ми се яде, нито ми се пие. Cry Всъщност бих си пийнала едно студено розе.

# 447
  • Оптимист по принуда
Весе и аз съм тука, опнах краци да дремна одеве. Много ме мързи.

Сиросче, хубаво ми се види при тебе, да дойда освен.

# 448
Ела, Деми. Хотелът е почти празен и е много спокойно. Басейните чисти и топли.

# 449
  • France
И на мен ми се идва. Малко да цопна. Animal Whale2

Общи условия

Активация на акаунт