Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 457
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Добро утро! Събудих се пт звънеца на вратата-домоуправителката минава и уведомява,че от 11 до 18 часа няма да имаме вода-щели да правят нещо по тръбите. Сетила се и тя кога да каже-няколко часа преди да я спрат. Сега се засилих да се къпя,включа пералня и миялна.

# 616
Дари, кофти в почивния ти ден. Случвало се е да сляза, за да проверя защо няма вода и да заваля съсед да закача бележка, че ще правят ремонт и са врътнали централно крана. В минало свършено е гадно.

Днес останах пак без краци. Пак навъртях 10 000 крачки и защо? Да ме пита човек де ми акъла.

# 617
Даро,ти не беше ли днес на разговор?
Някой да е правил сладко от круши в хлебопекарна?

# 618
Боли ме онуй овалното под косицата ми...

# 619
  • Euskal Herria
И на мен днес ще ми се пръсне главата. И хапче пих, и нищо досега, няма повлияване. Хем не чаках както друг път, ами веднага го взех.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 15:35 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 620
Туй, мъжовете трябва да ги няма от време на време!!! Много ме ядоса мм, иска да се види с негов приятел, хубаво, няма проблем, ама защо трябва да ме лъже, нИ моа да разбера???? Бясна съм му!!!! Оплаквам сЪ!!! И на всичкото отгоре ме боли страхотно главата!!! Пих болкоуспокояващо и не ще да минава и туй то!!!!

# 621
  • sf
Кралското френско посещение се отменя поне до октомври. Пък може и за повече. 😁

# 622
Весе, дишай! Мъжовете една майка ги е раждала 😂 от време на време имат нужда от тиган.
Аз няма да се оплаквам. Мързи ме да пиша.

# 623
Аз изкарах един сън след вечеря, много било вредно. Сега разбрах, че за първия ден в училище на мойта убавица ѝ са останали задачи за решаване по математика. Не, че детето има проблем, ама защо трябва другите да са ѝ виновни?! Сега седна да наваксва, а мен ме чака пералня за простиране и съдомиялна за зареждане. Омммм. Поне ММ се ядосва само на себе си тази вечер. Като е блял и спал, докато е пазарувал, тъй ще да е.

# 624
Избесняла съм, предложиха ми да си работя по време на майчинството, това което и преди вършех, ама да не ми плащат заплата щото държавата ми давала майчинство... да приличам на голяма бяла птица...Защото се изпуснах, че върша услуги на един приятел, т.е мога да намеря малко време да поработвам, да ама човека ми плаща, и граждански договор даже ми пусна...Оммм.

# 625
При нас се подписва декларация,че няма да работим докато сме в майчинство иначе няма пари. Учудвам се ,че в България не е така!

# 626
Утре Бебълс е на ясла и сън не ме хваща. Обяснявам и днес, че утре ще я оставя да си играе с дечицата и после ще я взема, но какво ли разбира, със сигурност ще е рев.  Утрешния ден ще бъде дълъг и за двете ни.

# 627
При нас се подписва декларация,че няма да работим докато сме в майчинство иначе няма пари. Учудвам се ,че в България не е така!
Това е знаменита глупост. Нали парите за майчинство са вече удържани от собствената ми заплата, т.е. заработила съм си ги. Откъде накъде ще ги обвързват с това дали впоследствие ще работя или не?!
А, добро ви утро! Днес съм особено ранобудна работна мома.

# 628
Добро и от мен!

# 629
Добро утро, слънца Hug
Съни... Прегръдки! Тоя ден, няма да го забравя, имам 2 бели косъма от него...
Аз говорих, около 2 месеца, преди да тръгне бебата... Тя знаеше, беше й кеф и като стигнахме, рев, тръшкане....
Бързо се ориентира в обстановката. Дано и твоето да е така!
След обяда, на първия й "учебен" ден, вече бях подута и нямах търпение да я взема... Оказа се, че съм ревала и страдала, повече от нея.... Joy
Но всичко ще е наред! Свикват децата... Повечето... Joy Stuck Out Tongue Winking EyeKissing HeartFlowers Four Leaf Clover

Приятен ден, дами! Heart

Общи условия

Активация на акаунт