Спам тема(Есенно летен Спам!) - от 01.09. до 30.09.20г.

• 19 640
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 735
  • На Марс
Ми освен да почерпиш по биришка Simple Smile

# 736
  • Euskal Herria
Аз и студенти нямам вече. Ееехее, шапка на тояга. Wink

# 737
Сдържах се за разлика от лелята и таткото на първолачката 😁

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 14:50 от ARIA*

# 738
Арче, голям сладкиш е Heartbeat Да ѝ върви учението и с кеф да ходи на училище .

# 739
# 740
  • над кукувичето гнездо
Сладуресте, страхотна е. Дано не ѝ отмине ентусиазъма скоро!

# 741
  • Euskal Herria
Ех, че е  усмихната! Да й е леко в  първи клас!  И на мама й също! Wink
Скрит текст:
Да си първокласник — то не е шега.
Колко много грижи имам аз сега!

По часовник ставам — времето следя.
Мирно на чина си трябва да седя…

Пиша, пиша букви и чета на глас,
и разказвам ясно, и внимавам в час…

Много, много грижи имам аз сега.
Да си първокласник — то не е шега.
        Калина Малина

# 742
много си приличате. некак и в стил и аурово

# 743
Така е, Холданчо! Мислех да си облека и аз милитъри рокля, ама викам айде няма да излагам детето 😂

Благодаря ви, другарчета! Няма търпение за утре, иска да оправи раницата още сега. Класната ми се видя много готина и усмихната. Беше се постарала, написала им беше картички към комплекта с учебници, за утре им е приготвила по една книжка с приказки да им подари. Дано само не преминат онлайн.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 14:27 от ARIA*

# 744
# 745
  • София
Добър ден.

Честито на първолаци и антураж.

# 746
  • Euskal Herria
От днес до края на месеца Озон имат намаление на книги. Който се интересува, може да погледне в сайта им.

# 747
Ари, не видОх!

Много работа имам, много.

# 748
И аз така не видох.
Неска докат беших вкъщи ок. Праих торта. Мъ посли почнаха да изникват проблеми - дитето не си знае програмата /по думите му: беше много шумно, госпожата много говореше; уби ме с това, вицове разказва направо/, нямаме снимка; подстрижката я повтаряме от 1 месец - да ходи; книжарницата на която исках да направя оборот /както всяка година/ ме отсвири; съответно ходих да се редя на опашка и сега изобщо не ме вълнуват изискванията на госпожите - каквито тетрадки имам, такива ще сложа. Фчера пък цветята ми се опънаха - търся тук, там, нема, накрая тръгнах към Лидл и по пътя си се представям как вечерта по тъмно влизам у някой чужд двор с цветя и крада цветя. Joy Слава богу в Лидл даже и избор имаше. И днес ... сичко нагласено и 5 мин след тръгването на ученика виждам букета вкъщи. Звъня ... утре ще бъде подарен. И те така ... сичко е 6. Почти. Joy

# 749
Наминавам ви да споделя и аз, като останалите -  малкото Арче много хубаво! Да му върви по вода в училище!
На всички ученици -  повече шестици! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт