Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 186
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Днес пробвах Coco Mademoiselle L’Eau Privee. Много е разводнен, олекотен и нетраен, но аз съм голям, луд дори фен на Коко Мадмоазел, имам всички версии и тази също ми харесва и ще я купя. Ще я използвам точно за каквото е създадена, за парфюм за “лека нощ” и вечер вкъщи.
В началото има феноменални портокалов цвят и мандарини, но не се задължат повече от половин-един час на кожата ми.
Утре ще го пробвам с хубаво разносване и силно напръскване. Бях много лошо настороена към тази версия, но се изненадах приятно.

# 346
Phoenix_, като четях за Alien Mirage с тази сол...да не би да има нещо общо с Уоманити? Не съм фен на Alien по принцип, но не ме дразнят. Уоманити обаче за мен е един от най- неприятните парфюми, затова ако и на милимунда се доближава до  Alien Mirage, аз няма да се доближа и до двата LaughingLaughingLaughing
И аз няколко дни нося Chanel Chance Eau Tendre EDT и супер много ми харесва. Мога да кажа, че си го усещам и следобед, но не е нещо яко шлейфово...О Вив и на мен ми е по траен.

# 347
tuali, благодаря за включването. Ще разгледам всички предложения.

Трябва да се запозная и аз с тази марка в най-скоро време. Дано да пускат повече мини-та, че са добър вариант за тест.

# 348
  • Стара Загора
Soñadora, няма нищо общо, спокойно. Grin Имам и Womanity и Aura, така че мога да си позволя да кажа, че Mirage няма общо с Womanity. Миражчето има само в началото сходство с Аура, но не след дълго връзката приключва. Smiley Три различни парфюма са.

# 349
Няма я буквалната сол от Уоманити в Мираж-а, по-скоро е свеж морски бриз, който усещащ разхождайки се по брега.

Подготвила съм дълъг списък за тестване на нови неща и нямам търпение! Този хоум-офис ме откъсна от
любимите парфюмни обиколки, но пък и успях да видя много дъна, защото на ден пръскам по няколко различни.Laughing

# 350
Аз днес си взех Citizen Queen .Признавам си, от разнородните мнения в нета , отидох със свито сърце-мненията гравитираха от аромат на чубрица и мокра кожа, през крем Здраве,  до супер секси и пленителен аромат.....Слава Богу при мен се оказа второто-не знам как съм живяла до сега без този аромат-кожата ми изкарва само прекрасности /пръснах само веднъж на ръката отгоре, за да мога по-честичко да си го помирисвам, но това едно пръс ме е обсебило-само него усещам/
Ако kovatcheva чете от някъде Flowers Rose, да знае, че от нейните ревюта на парфюма се запалих така по него и от доста време исках да го притежавам/също така се запалих от нея по Елексира и Надцисо Флорал едт/....
И трите ги взех без никога да съм ги помирисвала, и трите ми легнаха като втора кожа....Broken Heart
Наистина много, много съжалявам, че откривам Кралицата чак сега/ наистина си е Кралицата на ароматите с главно К/, даже ми звучи плашещо, че можеше никога да не я усетя.....

Изящество и лукс, започващи още от самия флакон, блестящ и метален и завършващи с приказен и топъл аромат.....кой да предположи ?!?!?!
кралицата е страхотен парфюм, радвам се, че преди време си го взех без тест, тогава дори не четях тук, лепна ми страхотно и поздравявам всички в клуба! Със здраве и много красиви емоции да си го носиш!

# 351
За мен Мираж в началото си е първообраза а след час става много сладък и все едно е друг парфюм не на Мюглер. На моя приятелка върху кожата стои като Уоманити 🙄 та....

# 352
  • Deutschland
Благодаря за хубавата тема, densi!
Много благодатен парфюмен сезон. Красив и романтичен.
"Така обичам есента! Вървя под жълтите дървета - ръцете ми берат цветя, ушите ми берат щурчета." Дора Габе
Някои стари любимци и нови, които все още не съм тествала. В момента съм обсебена от два аромата: Haiti и Marfa.

# 353
  • Бургас
Базилче, честит ден ден и от мен със закъснение.Kiss Бъди здрава, все така хубава и парфюмно задоволена. Сиело, радвам се, че се завърна с хубавите си снимки и постове, твоите постове са ми едни от най- любимите в темата.Flowers Hibiscus И да си кажа, че нито Кралицата, нито Елиън Мираж са за покупка без тест/ за мен са два ужасника/ и съм убедена, че ще има много разочаровани, пиша го да предпазя хората, защото винаги съм много мила, хаха.Трябва да отида да тествам днес Либре Интенз и новото Линтерди.

# 354
Chance tendre при мен не само, че не е нетраен, ами го усещам през целия ден. Отново опираме до това, коя кожа как приема даден аромат. Обожавам го, нежен, свеж, великолепен е. До няколко дни си чакам и  Coco Mademoiselle L’Eau Privee и ще споделя. И аз като фен на мадмоазелите реших, че какъвто и да е, траен, нетраен, силен, слаб, няма начин да не ми хареса.  С тази придобивка се връщам към парфюмната диета, не ме влече нищо, опитвам се да си опозная по-добре наличните.

# 355
  • Deutschland
Кристалче, благодаря ти!😘😍
Не съм добра в описанията 😃.

# 356
.Трябва да отида да тествам днес Либре Интенз и новото Линтерди.
Те не са заредени още или поне Либре Интенз. Края на септември ще бъде пуснат в България.
Аз ги тествах вчера, но беше много топло и имах други парфюми. Ще тествам отново, но първите версии, които имам са по-хубави за мен и ще остана с тях.

# 357
#cielo, страхотни аромати, ако се затрудниш с тестовете, предлагам на драго сърце помощта си.... 😁😁😁

SOTD: Princess by Kilian ❤❤❤

.....и аз като мечо Пух, колкото повече, толкова повече, сакън да не свърши....

# 358
  • Deutschland
macadamia, идвай да помагаш, че има още много 😅
Чудни Kilian !😍

# 359
  • Бургас
Сега звънях, Либре Интенз е зареден, но Линтерди го няма още.

Общи условия

Активация на акаунт