Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 242
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Азалия, помня че имаше
Black XS L'Exces на Пако Рабан и много го харесваше. Имаш ли го още, кажи две думи за него, моля! 🤗
Някой мяркал ли го е по сайтовете?
Аз го имам и много харесвам. Вече трета бутилка пръскам. Сладък, като гъст плодово-цветен сироп, сластен, секси, наситен, богат, има я типичната за Пако Рабан синтетична нишка на парфюмите (която аз много харесвам). Червени плодове няма в състава посочени, но аз усещам, а ванилия не надушвам. По-скоро нероли, жасмин и пипер. И много топла база от сладък кашмирено-дървесен шлейф. Бунтарски, предизвикателен ми е, даже момичешки. Нося го с кожено яке и разни роклета. Последната бутилка я щадя, че май вече е спрян.

# 181
  • в голямото село
Аз имам Ванилия и кожа, не ми е тих, нито прибран, усещам го по 8 часа и повече. Много го харесвам аз, повече от Табака. Да не би да си пръснала много малко заради жегите? Тези парфюми търпят пръскания. Ваналия и кожа за мен е за студено време.
Денси, рано сутринта пръснах 7-8 пъти и тръгнах за вилата. Мислех че в колата ще се издушим, но не...ни- що. Тук е планина, подухва свеж ветрец, но от парфюма ни следа. Онзи ден го търсих в Бюти зоната в мола на Стамболийски, за да сравня, но за жалост го нямаше.
Все повече мисълта ме води, че попаднах на нечитав  парфюм, но докато не го сравня с друг не мога да твърдя със сигурност Cry

# 182
Black XS L'Exces наистина е спрян, въпреки че се намира все още тук-там по някоя бутилка.
Беше ми много любим преди 5-6 години, до степен, че друг парфюм не си купувах, само него.
Описанието на Азалия е spot on👌, моите усещания са същите.
Сега от носталгия си пазя малко количество от първообраза, но фланкъра, за който говорим, е по-хубавият.
Бела, ако харесваш сладки, но не тези захаросаните от последните години, плътни и гъсти аромати, ще ти допадне.

SOTD: Addict Eau Fraiche 2004
Не мога да повярвам, че си имам почти пълна 50-ца от нещо, което мечтах с години.
Преди мнооого време, една прекрасна дама от Варна ми беше пратила пробичка (още пишехме в стария cosmetics club), и аз се влюбих в него от раз. Естествено, от Диор побързаха да го спрат и да пуснат някакви тъпи, безлични версии. Колко типично за тях! 😏

# 183
Vanilla & Leather при мен е мощен, много добре излъчващ и много траен-8-10 часа+. Права е Densi,че е за студено време,но съм го пробвала и в топло и при мен даже и жегата не може да го подтисне.Тих, прибран и бързо изчезващ, не е обичайно за този парфюм, но може и до кожа да е. Vivinka ако можеш сравни го паралелно с такъв от  офлайн магазин.За съжаление преди седмица забелязах, че и по нашите ширини го нямаше вече в БЗ,но мисля,че преди месец го мернах в Ивис.

# 184
Моля за мнение за Ванилия и кожа от същата серия на Dupont. Поръчах го от парфюми шоп.нет, беше на добра цена. Но нищо общо с интензитета и мощността на Perfect Tobacco. Ванилия и кожа е тих и прибран, мога да кажа че въобще не го усещам нито върху мен нито върху околните. Дали не попаднах на менте?
На мен ми беше тих и прибран, много ефирна и ненатрапчива ванилия, без кожа. Заради това го махнах, аз почти не го усещах след половин час.

# 185
И при мен ванилия/кожа на Дюпон е мощен, траен и излъчващ. С уговорката, че в големите жеги не съм го носила.

# 186
Сега погледнах, от elfragrance съм го купила
Скрит текст:
Писала съм и преди, на мен и Маcera са ми тихи, а минават за едни от най-мощните парфюми.
От златните Дюпон имах и Perfect Tobacco, не беше мощен, но не ми и хареса - подарих го. Сега остана Royal Amber, по-скоро го намирам мъжки. Бих го разменила, някой го търсеше, но не знам къде съм го скрила от себе си...

# 187
  • в голямото село
Благодаря за мненията на всички ви относно моята ванилово кожена драма.
Няма да го нароча за менте докато не го сравня с друг, но няма и да мирясам докато не разбера прецакала ли съм се.

# 188
  • Sofia
Скрит текст:
Моля за мнение за Ванилия и кожа от същата серия на Dupont. Поръчах го от парфюми шоп.нет, беше на добра цена. Но нищо общо с интензитета и мощността на Perfect Tobacco. Ванилия и кожа е тих и прибран, мога да кажа че въобще не го усещам нито върху мен нито върху околните. Дали не попаднах на менте?
На мен ми беше тих и прибран, много ефирна и ненатрапчива ванилия, без кожа. Заради това го махнах, аз почти не го усещах след половин час.

+ 1 за Ванилия и Кожа на Дюпон. Чак се учудих, че е от линията, защото другите не са тихи и прибрани.😃

# 189
  • Чукарландия
Бих го разменила, някой го търсеше, но не знам къде съм го скрила от себе си...

Колко познато! 😂
И аз така с моя 24 Faubourg. Не го нося от години и една дама го пожела за размяна. Казах "Да". Да, да, ама не... Никъде не го открих, търсих у майка, търсих къде ли не... Няма го и го няма. 😂
И ще изскочи точно, когато не ми трябва. Нямам спомен да съм го разменила или продала. Ако някой от вас се сети за получен от мен Faubourg, нека ми пише, да знам поне. 🤣🤣🤣

А иначе и при мен Мансерите не са мощни и много излъчващи. Vanilla & Leather също не е, но ММ, за който го купих и му го изпратих, казва, че е много траен, колегите му са го питали на няколко пъти с какъв парфюм е. Явно е до кожа.
При мен най-трайни, много излъчващи и супер мощни са единствено Монталите, казвала съм го и преди. А, и Andromeda, моя голяма любов! ❤️

# 190
  • Бургас
До кожа е и до обоняние.Върху мен няма слаба Мансера, даже се чудя как при някой са тихи, всичко, което съм пробвала, а то не е никак малко излъчва като звяр.Vanilla & Leather също е траен, но аз не го харесвам, както и цялата линия.

# 191
  • в голямото село
О, наясно съм че е до кожа. Но го тества и дъщеря ми, при която парфюмите стоят коренно различно от на мен, нооо...същата работа.За това ме загложди съмнението.

# 192
Как е при вас като трайност и сила This is here на Z&V?
Пристигна преди няколко дни от Парфимо и нямам съмнения, но след всичките клипове, които гледах за него как е един от най-трайните и силни парфюми, при мен е напълно обратното. Няколко дни го пробвах подред - нито е особено траен, а да не говорим, че изобщо не мога да го усетя около себе си. Въпреки това го харесвам като аромат.

# 193
  • София
Anika при мен е много!!! траен. Обожавам го, но лятото не го ползвам, т.к тогава чак ми става задушлив. Дори пръскам по половин пръс от двете страни на врата/деколтето макс. И само с толкова излъчва цял ден.

# 194
Как е при вас като трайност и сила This is here на Z&V?
Пристигна преди няколко дни от Парфимо и нямам съмнения, но след всичките клипове, които гледах за него как е един от най-трайните и силни парфюми, при мен е напълно обратното. Няколко дни го пробвах подред - нито е особено траен, а да не говорим, че изобщо не мога да го усетя около себе си. Въпреки това го харесвам като аромат.

Moже би имаш аносмия към него. Там има доста муск, така че е напълно възможно.
При мен е бомба, и го влача от 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт