Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 212
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
И при мен ванилия/кожа на Дюпон е мощен, траен и излъчващ. С уговорката, че в големите жеги не съм го носила.
и на мен ми е много шлейфов и траен в топлото, много хубаво развитие, но пърфект тютюнът ми е непоносим във всеки сезон:blush:

# 226
Благодаря много за отговора,значи ще е ЕДР.

# 227
Темата е хубава, но аз по принцип не деля парфюмите на сезони, а на настроение, ама днес реших да си пробвам в захлаждащото се лято https://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Knot-Eau-Absolue-48064.html. много по-красив, отколкото в жегите, в които го купих, топи се върху кожата и се разкрива дълго...леко опушен, вкусен и елегантен аромат. Идващата есен му отива:)

# 228
Да,в есента и зимата Knot при мен е супер излъчващ,кожени якета и палта ухаят с дни,има голяма класа,лукс в него...
Днес съм с Burberry Body Tender ....много е женствен,не ми е топ любимец,но взех да го пръскам,че дъна искам да виждам:))

# 229
  • Габрово
За есента извадих Мон на Герлен.Жалко ,още ми се  ползваше /Guerlain/Aqua-Allegoria-Mandarine-Basilic.
Вчера тествах
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Libre-Intense-62318.html
и новият La Panthere.
Много ми хареса ,но кожата ми отрази най=добре новото Либре.

# 230
Мили дами, събирам мнения за Byzance edp 2019
Четох напред в темите, но много малко е писано за него....
Ревюто на densi e wow..... прекрасно Flowers Tulip

# 231
Пробвай го, има го навсякъде.
Получи ли Тицианата и какво мислиш за него?

# 232
Аз го очаквам..../Byzance/, а Тицианата щом ми каза, че не е за мен я отказах след няколко часа умуване, но не съм се отказала категорично-изчаквам и мненията на другите момичета когато си я получат.....

# 233
Byzance е много хубав и елегантен ванилен сладкиш!

# 234
Някой може ли да каже нещо за Rasasi Qasamat Bareeq и Rasasi Qasamat Rasana? До колкото успях да разбера са част от някаква нова серия с четири парфюма, олицетворяващи Изтока... вторият го има във Фрагрантика и го оприличават на Бакара...
Ще съм благодарна ако някой сподели нещо...
Аз търся нещо силно източно. Шафран, уд, роза, цялата класическа източна композиция със силното звучене и пословична трайност Simple Smile

# 235
И аз ще се включа в клуба на обожателките на Byzance. Бутилката е уникална, а парфюмът вътре е ванилено-плодова приказка.

Някой може ли да каже нещо за Vele на Tiziana? По нотки много ми допада, но се чудя дали пък не е много летен.

# 236
Аз съм писала за него. Летен си е. Много зелен в началото, после манго, кокос и плажни работи. Аз го обожавам, но малко хора го харесват.

# 237
  • Sofia
Привет и благодаря за новата тема! Flowers Tulip

Не съм на вълна есен все още, но предполагам, че ще ми се иска нещо по-топло и меко, леко пудрено... В този дух, днес пръснах за проба Idole L'Intense без никакви очаквания, защото първообразът не ми е никак интересен и любим. Около половин час по-късно усетих да се носи около мен чудният аромат на Нарцисо Флорал EDT, но без прашните виолетки, които ме отказаха от него. В първия момент не осъзнах, че се носи не около мен, а от мен, но вече трети час тъна в блаженство, никакви виолетки няма, а само омайният аромат на Нарцисото и май ще се взимаме Simple Smile
Случайно някой да знае дали го има в магазина на Нотино в Парадайс?

# 238
  • София
От мен позитивен отзив за  Tesori d'Oriente - Thalasso Therapy / https://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Thalasso-Therapy-62102.html

Звучи автентично в солено-морска,  чиста, минималистична и минерално-спа посока. Интересен, смел и специфичен аромат. При мен показа много добра трайност, шлейф. Не знам колко биха го припознали като любим парфюм за ежедневието сред хора, но със сигурност е много любопитен откъм аспект на ароматерапия, като повик към хармония и душевен покой.

# 239
cutesmallcat, в неделя го тествах и аз в магазина на Нотино. Помня нещо ок. 125лв за 30мл.

Общи условия

Активация на акаунт