Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 096
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Не въобще. Сладък е, бисквитен в Холидейс. Често е в размените този парфюм.

# 511
  • София
За Мансерата какво ще кажете Simple Smile
ЗА съм с две ръце Yellow Heart
За мен Мансера Холидейс е прекрасен ваканционно безгрижен парфюм с водещ кокос, какъвто търсиш.

# 512
Holiday е много сладък, дори често отзивите за него от околните са, че мирише на ванилия, като голяма почитателка и притежателка на аромати с натурален кокос си позволявам да кажа, че тук го няма в този вид. Иначе холидейз е сладурски.

# 513
Holiday е много сладък, дори често отзивите за него от околните са, че мирише на ванилия, като голяма почитателка и притежателка на аромати с натурален кокос си позволявам да кажа, че тук го няма в този вид. Иначе холидейз е сладурски.
Да той е ваканционен, екзотичен, плажен, много сладък. Има кокос, но и доста други неща.

# 514
  • София
Ако в Холидейс няма кокос, не знам в какво има. Но всеки с усещанията си разбира се.

# 515
Ако в Холидейс няма кокос, не знам в какво има. Но всеки с усещанията си разбира се.
имам предвид друго, но нейсе:) много искам да питам Денси за Vele - понеже много стана дума за смокини в него, като има човек афинитет към смокинови аромати и има други такива, какво е различното във Vele, нещо много ме тегли натам:)), но искам да е различен, нов аромат, моля за помощ.

# 516
Не, Vele има аромат на зелени смокини в началото, но минават бързо и не е въобще смокинов аромат.

# 517
  • София
Мерси за отзивите, макар и разнородни Joy
Четейки във фрагрантика, и на мен ми се струва сладкарски кокос Холидейс. А аз търся нещо кремаво и омайно по- скоро.
Интенс тиарето се оказа в тази графа за мен. Изненадващо. Мислех, че ще в сладникава какафония, но усещам бялото цвете отчетливо. И искам нещо с този вайб

# 518
  • София
имам предвид друго, но нейсе:)

Simple Smile Разбрах те какво имаш предвид и съм съгласен в този аспект. Ако The Catcher in the Rye иска моно парфюм на кокос тип баунти/плажно мляко или нещо такова, да потърси моно парфюми ала Noix de Coco Yves Rocher / https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Noix-de-Coco-37850.html
Ако това е търсенето, да забрави за Холидейс - в него има и бели цветя и ванилия с кремава база.

# 519
  • София
Не, търся точно нещо с кокос, но и бели цветя. Без накъртваща ванилия, превземаща аромата. Не баунти моно кокос.

# 520
Някоя от Бронзовите Богини на Ести няма ли са свърши работа....?

# 521
  • София
Бронзовите богини изобщо не ми миришат на това, което се спряга, върху мен. Миришат ми на стар одеколон и не ми харесват.

# 522
Не, търся точно нещо с кокос, но и бели цветя. Без накъртваща ванилия, превземаща аромата. Не баунти моно кокос.
това може да Ви хареса https://www.fragrantica.com/perfume/Korloff-Paris/Korloff-Gold-16943.html

# 523
  • В сърцето на един мъж
Много хубав кокос, аз усещам в този, макар да няма такъв изброен. Не знам на какво се дължи.....

https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Shunkoin-16449.html

# 524
Не познавам Holidays, но Coco Vanille на Мансера е много реалистичен кокос за любители на кокосовите аромати. В началото силен кокос, после става по-приглушен. Сладък е, но по-кремест - не прилича на Dolce Garden или Tresor Nude. Но само с проба, че всеки има различни възприятия.

Vele ми е толкова ужасен треволяк - никога не съм била толкова разочарована от парфюм, а и е доста скъп. Още не мога да го преживея, ама ми е обица на ухото друг път да не рискувам с покупки насляпо.

Общи условия

Активация на акаунт