Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 041
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 095
Някои имат противокапкова защита...нещо такова се водеше-да не капе когато е на ниски температури. Тази не знам дали има.

# 1 096
  • София
А упътването какво казва по въпроса?

# 1 097
Пускали ли са и друг път акумулаторната виброчистачка? Мисля да я взема..
И аз я загледах, не съм я срещала друг път. На немския (им) сайт също няма отзиви. Може би не е предлагана до сега.

Edit: порових още малко. Явно е аналог на подобен уред на Kärcher.
Лидълската се предлага в DE от 19.09.2020, та затуй няма отзиви нигде. Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 10:00 от Nara

# 1 098

Честно казано, не си спомням дали предишните ютии които съм използвала са имали продължителна пара по време на гладене... Thinking Но се замислих, че май заради това беше прокапването при мен- трябва да се настрои на правилен режим. Иначе, да, има защита от прокапване...

# 1 099
  • София
Дамските елеци да свършили

# 1 100
Елеците не са ли от четвъртък?

# 1 101
И аз мисля, че са от четвъртък. Макар че скоро при нас мернах някакви тъмни цветове дамски елеци- помислих, че са извадили някакви от миналата година...да не би за тях да става въпрос?

# 1 102
  • Пловдив
От четвъртък са Simple Smile

# 1 103
Пускали ли са и друг път акумулаторната виброчистачка? Мисля да я взема..
И аз я загледах, не съм я срещала друг път. На немския (им) сайт също няма отзиви. Може би не е предлагана до сега.

Edit: порових още малко. Явно е аналог на подобен уред на Kärcher.
Лидълската се предлага в DE от 19.09.2020, та затуй няма отзиви нигде. Simple Smile
Купих го, но ще го разучавам и пробвам чак след няколко дни и тогава ще пиша.

Взех 4 опаковки боровинки - хубави, едри.

От стикитата едното беше празно!! Надуто, но вътре - нищо. Simple Smile Децата ми са големи и нямат интерес към тях, но пиша, за тези, които събират, да знаете и проверявате на място, за да няма разочаровани дечица. Аз вкъщи видях, дори и в чантата погледнах да не е изпаднало, да се е спукало, но всъщност си беше надуто като другите.

# 1 104
Си си, миналата година и на мен така ми се случи- празно пликче. А касиерът го беше подарил на детето (не ни се полагаше към сметката) и то определено не очакваше вътре да е празно. Явно се случва...

# 1 105
  • Варна
Въх, то остана и празно да ни се падне Joy Аз не отварям на място, най-големият кеф за дребния е изненадата. Ако се случи празно ще си искам ново.
Днес мисля да погледна освежителите за гардероб, че ме заинтригуваха. Някой ползвал ли е и каква точно е идеята? Ароматизирани ли са или...?

# 1 106
  • Somewhere far away
И аз не разбрах- пише че са дървесина. т.е. не са ароматизирани а миришат на дърво?

# 1 107
Такива парчета дървесина са обработени. Т.е. може да са шлайфани, загладени, но са си чисто дърво, без да е боядисвано, пръскано или напоено с нещо. Може да си спестите парите, ако имате примерно смокиня в двора и си направите шайби от някой клон.

# 1 108
На нещо като бор май миришеха...от самата миризма на дървото е освежаващият ефект Simple Smile

# 1 109
На тези не пише изрично, но обикновено са от кедрова дървесина, ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт