Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 830
  • 2 112
  •   2
Отговори
# 2 100
  • Асеновград
Скрит текст:
И аз сутринта си сканирах "виртуалната карта" , но уви сега нямам нито дигитална бележка, нико нищо . Нещо май ми се скапа приложението ....Интересно , че там изпиука и веднага ми се появи някакво известие ( червена точка на камбанката). Сега поглеждам и нещо няма нищоооо - съобщение за грешка Sad Sad Надявам се да не се претоварва толкова лесно , защото купони , купони в понеделник....ама май ще е , ако успееш да си ги активираш.
Иначе аз харесах мнооого неща , оснвно храна .
Някой беше споменал , че замразява кашкавал ( че ще има от 2 кг , но ми е много наведнъж) ...мога ли да си го замразя килото и наръжава ли му се вкус, консистенция ???
Не виждам логиката за замразяване на кашкавал.В нормалната част на хладилника се съхранява спокойно без промяна поне месец. В момента съм отворила точно такава пита от последното намаление/ поне 3 месеца са минали/  няма и нищо, нито има наченки на мухъл.Съхранявам в хладилната част на рафт. Сега вероятно пак ще заредя поне две пити, цената е много добра.

# 2 101
  • Варна
Уау, това звучи добре. Ще го видя този кашкавал задължително.

# 2 102
Наскоро трябваше да взимам нов телефон понеже не стига, че изпотроших стария, но и го удавих, та Хухавеите умишлено ги изключих от опциите, поради гореспоменатите причини.

# 2 103
Аз държа кашкавал/сирене с месеци в хладилника. Нищо им няма. Вакуумирани съвсем са си ок.

# 2 104
Вариант е да се регистрирате на друг телефон, и да си направите скрийн шот, който да показвате в магазина, за да се отразяват бележките. Самото приложение да си управлявате през друго устройство. Но мисля, че хуауей ще си направят доработка, май доста неща обновяват.

# 2 105
Надяваме се, когато го вземах доста четох, че има алтернативи и верно на почти всички приложения си ги има в тяхната app gallery.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 12:03 от dani-ela-80

# 2 106
Плешката от приложението, кято идва на три лева, вместо на пет...как беше, само еднократно за другата седмица ли ще мога да я купя на тази цена?
Тоест - един купон-едно купуване на плешка?

# 2 107
  • Бургас
Хайде да се местим, че да няма още притеснени от липсата на нова тема в ранните зори на 1-во число Grinning Натам, моля Wink Имаме 24 часа да съберем и систематизираме какво още да сложим като инфо за новата екстра, така че при желание, помагайте!

# 2 108
Да не би да дава грешка, щото от 5ти ще пускат офертите и Лидл + картата. Макар, че ако служители са го тествали - не би трябвало да е проблем..
Вчера като се сетих, че ми се яде куку-руку и скоро не са пускали - воала, ще има другата седмица. GrinningHeart Нещо съм ги надушила за ретро седмицата. Хаха
А от офертите с картата си харесах круши, Рафаело скоро не сме яли, картофите са на оферта и суджука изглежда готин. Та тоя домашен суджук вкусен ли е толкова, колкото изглежда?

# 2 109
  • Ст Загора
Наскоро трябваше да взимам нов телефон понеже не стига, че изпотроших стария, но и го удавих, та Хухавеите умишлено ги изключих от опциите, поради гореспоменатите причини.
Аз имам HUAWEI P smart pro има си Google play.
И аз изтеглих Лидл плюс. И брошурата разгледах, нищо интересно.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 12:40 от nasito8988

# 2 110
И аз се загледах по килима.
А за пенсионерите - направо мисля, че ще си ги изрежат от брошурата.

# 2 111
  • Бургас
Момичета, идете в новата тема Simple Smile

# 2 112
Извън офертите за лидл плюс в моя спсисък за пазаруване влизат промишлени количества моцарела и  царевички в буркан .

Общи условия

Активация на акаунт