Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 820
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Пловдив
Брошура...https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-05-10-do-11-10-broshura/view/flyer/page/1
Маслинки в петък ще има...

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 08:24 от mystic woman

# 2 071
и аз харесах някои неща другата седмица, вкл. с купони Wink
вчера шашнах ММ с приложението и сведомеността си за него Wink. днес ще ходя за чорапи. много смешно - като чукнеш в гугъл лидл плюс и излизат мнения на потребители за приложението. отгоре се мъдри коментар на...Пеньо Пенев.

# 2 072
Аз съжалявам персонала, на който ще досаждат бабите. Вчера на пазара чаках една, която водеше следния разговор с продавача -  кога да дойда за краставички, ама утре ще има ли, ама не не аз все пак и утре ще мина, да знаеш ще дойда утре, ама аз утре ще дойда няколко пъти да проверя.... И така 10 минути 🤯
Нил, аз не зная изобщо да има хранителна верига тук, която да дава такъв бонус, какъвто искаш.

# 2 073
Да споделя за инхалатора - одобрих го .Очаквах да е по-тих , но според мен е доста шумен. Ще го задържа , че зимата наближава и вирусите също Simple Smile

Компресорните, какъвто е и този, са шумни за разлика от УЗ-вите, които пък не се препоръчват при някои медикаменти, тъй като УЗ ги прецаква...

# 2 074
Нашият инхалатор (който не е от Лидл) също е шумен, но не знаех че в важно и това да споделя като характеристика. Не знам има ли тихи, както е писала горе MTV нали са компресорни, затова не са тихи, но децата вкъщи понасят този шум.

# 2 075
  • София
Килим харесах, ама стаята не е готова.

Че той килима не се разваля. Ако ти хареса и в магазина - купувай.
Едва ли по други магазини и сайтове ще са по-изгодни като цена.
Аз съм доволна, много добре се чисти с пяната от Лидл.

# 2 076
  • София
Има тихи инхалатори, някакви нови Меш имхалатори се водят. Нашия е аерозолен и пак си е шумничък.

# 2 077
Момичета да ви питам за топ матрака на Тед дали някой знае удобен ли е?Ние имаме един на Дормео и сме доволни,но са доста по-скъпи.

# 2 078
  • София
Нашият инхалатор (който не е от Лидл) също е шумен, но не знаех че в важно и това да споделя като характеристика. Не знам има ли тихи, както е писала горе MTV нали са компресорни, затова не са тихи, но децата вкъщи понасят този шум.
Важно е големината на частиците на разпрашаване на медикамента.
Тя е важна за лекарствата, за физиологичен разтвор не е проблем ,ако е по голяма частицата.

# 2 079
Момичета да ви питам за топ матрака на Тед дали някой знае удобен ли е?Ние имаме един на Дормео и сме доволни,но са доста по-скъпи.
Аз имам и от двата вида, ако трябва да избирам пак - ТЕД отпада. Дормео е къде къде по-удобен.

# 2 080
Аз имам и от двата вида, ако трябва да избирам пак - ТЕД отпада. Дормео е къде къде по-удобен.
Топ матракът е 3-5-6 см ... как може да е удобен изобщо?
По-скоро зависи колко зле е тоз под него Simple Smile

# 2 081
Видях  един спрей за почистване на фуги, в бяла опаковка е,лидълска марка .Някакви отзиви за него?

# 2 082
И аз сутринта си сканирах "виртуалната карта" , но уви сега нямам нито дигитална бележка, нико нищо . Нещо май ми се скапа приложението ....Интересно , че там изпиука и веднага ми се появи някакво известие ( червена точка на камбанката). Сега поглеждам и нещо няма нищоооо - съобщение за грешка Sad Sad Надявам се да не се претоварва толкова лесно , защото купони , купони в понеделник....ама май ще е , ако успееш да си ги активираш.
Иначе аз харесах мнооого неща , оснвно храна .
Някой беше споменал , че замразява кашкавал ( че ще има от 2 кг , но ми е много наведнъж) ...мога ли да си го замразя килото и наръжава ли му се вкус, консистенция ???

# 2 083
Редовно замразявам и за мен не се нарушава

# 2 084
  • София

Вчера няколко пъти такава страница ми изкарва, днес пак.
Дано го оправят.

Общи условия

Активация на акаунт