Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 900
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Mostly in my mind
Кафето Коста харесва ли ви? Нов артикул е май, нали?

# 1 756
  • софия
Кафето Коста харесва ли ви? Нов артикул е май, нали?
До сега не е имало. Утре ще кажа.
Клиентът, който купува срязани пакети кафе, ги е сменил Laughing Благодаря ви, че ми вдъхнахте кураж да го пратя. Дано другия път да се сети да гледа.

# 1 757
  • Mostly in my mind
Браво на клиента. Sweat Smile

# 1 758
13, споко за кетчупа.
То може и ММ да не е разбрал - пратих го за голям 1л със зелена капачка, той ми носи 500г пак на Кания. Викам що носиш туй малко недоносено шишенце - гледах вика, от големия имаше само с червена капачка, тоест лют. Ама не му вярвам много де...де е гледал, как е гледал, тц...ама пък този половинката сякаш нов ми се видя, и викам да не почва подмяна на големия бадън с малък на същата цена :Simple Smile))

Аз взех вчера черно яке на сина. Много малко неща харесва и като каже не, не го и облича изобщо. За това този път бях решила да не купувам, щото и без това си висят нови на закачалките и ги хвърлям нови. Но понеже смъмра, че черно можел и да носи, и взех. Днес го изпроводих с него даже...

# 1 759
  • Mostly in my mind
13, ако четеш, я кажи отлистени ли са кърпичките за очила.

# 1 760
Аз вчера си купих.

# 1 761
  • Варна
Какви са тези кърпички, че се изморих напоследък да си почиствам очилата, а уж са със суперхидрофобно покритие.

# 1 762

Като влажни кърпички, в единични опаковки в кутията така са пакетирани, почистваш и хвърляш, не са за многократно ползване.

# 1 763
И в ДМ има.

# 1 764
  • Mostly in my mind
да, от там си взех в крайна сметка.

# 1 765
Аз ходих за кокосово масло (имаше доста, обикновено бързо свършва), взех и кленов сироп от био продуктите и някакви малки кенчета за пиене с цвекло, арония и др. Взех и намалени - айсберг, банани, пилешките парти бутчета.. и разни обичайни неща..
Отдавна не мога да засека 85% шоколад J.D.Gross, но днес имах късмет и взех всички налични.
Но пък нямаше нито един пакет замразени броколи, много ги купувам по принцип, надявам се, че няма да изчезнат и просто не бяха заредили (рано ходих, етикетът си беше там)..

# 1 766
И на Fino има, в различни магазини ги предлагат.
Скрит текст:

# 1 767
  • Варна

ДМ-ските ги знам, но нещо не съм очарована.
Лидлските дали ще са по-добри? А каква им е цената в Лидл?
Дано да нямат алкохол, някъде четох, че не било ок за самите стъкла.

# 1 768
  • София-Младост
Киса, аз от лидл-ските за очила с диоптер изобщо не съм доволна, мажат ми. Купувам си спрей от оптиката.
За слънчевите ми очила са ок обаче.

# 1 769
На тази на Фино пише за състав: целулоза, агенти за здравина при влажност.
Да добавя- отделно, извън описанието на състава пък са написали, че съдържат парфюми.
На лидълската единична опаковка не видях да пише състава, а кутията не ми е под ръка.

Общи условия

Активация на акаунт