Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 116 022
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 875
Като отворя приложението, къде да си намеря дигиталната карта, която трябва да сканирам? Никъде я няма.

# 1 876
един, да.
за картата - непрекъсно има едно правоъгълниче с надпис "лидл плюс карта", натискаш го и излиза.

# 1 877
  • софия
Като отворя приложението, къде да си намеря дигиталната карта, която трябва да сканирам? Никъде я няма.

# 1 878
натисни лидл плюс карта

# 1 879
# 1 880
Благодаря ви Relaxed

# 1 881
Аз ползвам приложението, но в Германия. Можеш да си пазаруваш от всички филиали, които искаш- картата и купоните са си валидни. За тези скреч карти: печелиш при всяко пазаруване скреч карта в приложението, която в повечето случаи е за нещо безплатно или допълнителен купон. Касиерите не дават такива скреч карти, поне тук.
Лидл плюс картата се намира като влезете в приложението и има на самата първоначална страница синьо балонче и на него е написано Lidl Plus карта- натискате там и ще ви излезе карта с баркод и вашите имена.

# 1 882
Съжалявам, че ще пиша две мнения поредни, но забравих да го напиша в първото. Всеки месец, при използване на картата, се натрупват сумите, които сте изхарчили. И с тези натрупани суми си отключвате допълнително купони. При нас при натрупани 350 евро печелиш 10% отстъпка на следващия пазар, на около 50 имаше безплатна безалкохолна напитка и т.н. Заради това 13 беше написала, че е хубаво при всеки шопинг да си сканирате картата.

Редактирам се: Дамите, които работят в Лидл споделиха, че тази функция няма да важи в България или поне не важи сега. Съжалявам, че съм ви объркала. Предполагах, че всичко ще е едно и също.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 15:55 от kmalik22

# 1 883
В чужбинско мисля, че сменяш само държавата, но пак ще проверя.Скреч картата е дигитална. Всичко е в матрицата, бре Joy Картата важи за всички филиали, независимо, че сте избрали един.
Работя си аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 884
  • Mostly in my mind
Да се оплача от поведението на една служителка от нашия филиал. Тази сутрин докато питах нейна колежка за пастета със зелен пипер, който хвалите, дойде и най-безцеремонно ни прекъсна, без дори да се извини. Аз стоя и си чакам, не че другата ми даде някаква задоволителна информация. "Вижте там при намаленията...." й беше отговорът. И после другата, на каса пред мен, на клиенти със сметка 39.45 лв им даде 1 заведно стики.

# 1 885
Разбирам, че децата много искат стикита, но има правила. Няма причина да се сърдите на касиерите. Все пак на касата има дребни неща, с които може да се достигне сумата, щом държите за стики.

# 1 886
  • Пловдив
Тета, де си? Айде, че изпускаш далаверата Laughing Kissing Face

# 1 887
Това ли е скреч картата:

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 10:34 от Lemy

# 1 888
  • Мадрид / София
За Lidl plus - приложението се качва на телефона и при регистрацията в него ви се дава RQ код, който се сканира при всяко плащане, особено ако сте активирали даден купон за оферта за намаление на даден продукт и закупен от вас. Посочено е колко дни е валидността на даден купон.
При нас при всяко сканиране на покупките получавате и отделна оферта или не, която е валидна еднократно.
В приложението се пазят "касовите бележки" в дигитален формат на покупките и не се налага да пазите хартиените касови бележки. Избира се само един фаворитен магазин, но може да се пазарува и от други, стига да имат сканиращите апарати, тоест да работят с апликацията Лидл Плюс. Важат си купоните за намаление.
Няма физическа карта. Всичко е качено на телефона и с телефона се действа на касата (сканиране на RQ кода).
Ако забравите да активирате желан от вас купон, ще ви се таксува на нормалната му цена.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 10:25 от Angela61

# 1 889
  • софия
Нееее, това е твоята дигитална карта. Сигурно скреч картата ще излезе някъде в менюто, когато ти дадат такава.

Общи условия

Активация на акаунт